Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- danev69
- сериозен играч
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Еха браво за билета
и честито на най-новия ни колега
ПП. И аз искам такъв билет с валидност до 2023

ПП. И аз искам такъв билет с валидност до 2023

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Само,така,път и на младото поколение. 

валатът не най-лошото нещо на света
- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Някой,ако е ходил вчера да каже дали е спаднала водата !!!

- batjoro76
- научил се да хвърля
Аз повъртях следобед, качила е доста около 50 см. и много студена. Кефала хич не е активен. Довечера ще ходите ли ? 

- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Днес сутринта бях на реката. Нивото все още беше високо,ама към 9.00 ч. започна да пада много бързо и аз събрах и си тръгнах
.С тези темпове до довечера ще се нормализира. От понеделник луната вече ще е почти пълна,така че в началото на другата седмица се очаква да има екшън с товарния влак.

Вчера следобяд,с колегата Пенджата,си направихме една разходка по марица.Аз в тьрсена на мустакатият таймен а тои в тьрсена на щука.И така единият от нас намери това което тьрсеше,
но не бях аз а Пенджата,перна една зьбатка.
Нивото на водата при нашето пристигане беше перфектно,но за кратко,след това взе да се вдига.Имаше и едни колеги пред нас с лодка и от време на време и кльонкаха и замятаха сьс спинингите.Единият каза че му се е откачил сом.

Нивото на водата при нашето пристигане беше перфектно,но за кратко,след това взе да се вдига.Имаше и едни колеги пред нас с лодка и от време на време и кльонкаха и замятаха сьс спинингите.Единият каза че му се е откачил сом.

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво и следващият път по голямаbeis написа:Вчера следобяд,с колегата Пенджата,си направихме една разходка по марица.Аз в тьрсена на мустакатият таймен а тои в тьрсена на щука.И така единият от нас намери това което тьрсеше,но не бях аз а Пенджата,перна една зьбатка.

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Опасна работа сме това ние рибарите..............лодка 4.20 дълга,мотор 15коня,ще я пусна на Марица на 9-ти километър където има 2-3 по-дълбочки дупки/около 4-5м/,дълги по десетина метра и ще кльонкам пък и спининг ще хвърлям,ма нали съм точно в средата на реката вижте ме каква простотия мога да направя.Когато човек си има понятие от риболов на сом на Марица не му трябват всички тези глупости.
валатът не най-лошото нещо на света
- Don4o_62
- учете се от него
Какво става с Марица,никой нищо не казва.Николай и Коцето щом не пишат,работата е ясна
.Аз не съм ходил от две седмици,че съм на вълна Кърджали
.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- ще става разбирач
Кво да става, бе Дончо- тече си ряката в правилната посока. Пак дядките с плувките ли да даваме инфо?
Вчера бях към Хр.Милево за няколко часа. Рибана нешо се беше възгещисала и не ще. Няколко добри мряни, 2-3 карабалъка,чаушан и 1шарко -1,6кг. на фидер. Това е.

- tiktak
- ще става разбирач
Аз вчера бях, ама повече на разходка с детето. Малко чаушан. Водата е висока, но бистра. Бяхме по моите щукарски места, ама не видях да подгони нито веднъж.
- danev69
- сериозен играч
Здравейте,колеги. Реката пак почна старите номера с нивото. Всеки ден се вдига,пада и тн. Вчера едни колеги до мен изкараха хубава щука/2-2,5кг/ на тапа. Удари им на 1,5-2м. от брега. За сома нито съм чул,нито видял да се покаже някъде,май работата стана все едно гоним ;Лохнес;
На слука на всички.

Дончо,няма нищо за казване.Само валати си вьртя и грам не ми пука.Колкото повече си врьткам толкова повече се успокоявам и знам,че един ден ще получа вьзнаграждение за всичките тези капота.
п.п Одеве на реката се запознах с един колега от пловдив.Много точен пич,пожелавам му много спининг успехи и се надявам да започне да се включва в тази тема.
п.п Одеве на реката се запознах с един колега от пловдив.Много точен пич,пожелавам му много спининг успехи и се надявам да започне да се включва в тази тема.

- Don4o_62
- учете се от него
Вчера си разтоварих багажа от колата,че две седмици седеше вътре
.Нали отскачах по за 2-3 дена на Кърджали.Та си викам,я да проверя конеца на спининга около вирбела,и като го изкарах от калъфа,гледам се строшил на върха около 7-8 см.Изобщо не бях го вадил,и сигурно от това суркане по колата,лодката и изобщо нагоре надолу,накъде се е натиснал и счупил.Днес щях да ходя на Марица,но ще се отложи,че ще умувам как да го поправя.Ако го скъся,ще стане много твърд,че акцията му е 60-120,та ще мисля с нещо да наставя двете парчета.Някой ако е имал същия проблем,да сподели.Отпада възможноста от друго цяло парче открай до край на горната снадка,понеже искам матеряла да си е еднакъв на двете снадки.Как могат и с какво да се наставят двете парчета.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти