МАРИЦА-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Re: МАРИЦА-всичко за и по реката

Мнение от danev69 »

:smt023 :smt023 :smt023 Добре дошъл на най-малкия ни колега .Да ти е жив и здрав и дано някой ден да чупи рекордите на баща си.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Еха браво за билета :smt023 и честито на най-новия ни колега :smt041

ПП. И аз искам такъв билет с валидност до 2023 :D
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Само,така,път и на младото поколение. :D
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Здравейте,колеги. Някой,ако е ходил вчера да каже дали е спаднала водата !!! :roll: :roll: :roll:
Аватар
batjoro76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batjoro76 »

Аз повъртях следобед, качила е доста около 50 см. и много студена. Кефала хич не е активен. Довечера ще ходите ли ? :drinkers:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Здравейте,колеги. Днес сутринта бях на реката. Нивото все още беше високо,ама към 9.00 ч. започна да пада много бързо и аз събрах и си тръгнах :( .С тези темпове до довечера ще се нормализира. От понеделник луната вече ще е почти пълна,така че в началото на другата седмица се очаква да има екшън с товарния влак. :supz: :smt023
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Вчера следобяд,с колегата Пенджата,си направихме една разходка по марица.Аз в тьрсена на мустакатият таймен а тои в тьрсена на щука.И така единият от нас намери това което тьрсеше, :lol: но не бях аз а Пенджата,перна една зьбатка.
Нивото на водата при нашето пристигане беше перфектно,но за кратко,след това взе да се вдига.Имаше и едни колеги пред нас с лодка и от време на време и кльонкаха и замятаха сьс спинингите.Единият каза че му се е откачил сом.
Изображение
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

beis написа:Вчера следобяд,с колегата Пенджата,си направихме една разходка по марица.Аз в тьрсена на мустакатият таймен а тои в тьрсена на щука.И така единият от нас намери това което тьрсеше, :lol: но не бях аз а Пенджата,перна една зьбатка.
Нивото на водата при нашето пристигане беше перфектно,но за кратко,след това взе да се вдига.Имаше и едни колеги пред нас с лодка и от време на време и кльонкаха и замятаха сьс спинингите.Единият каза че му се е откачил сом.
Изображение
Браво и следващият път по голяма :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Опасна работа сме това ние рибарите..............лодка 4.20 дълга,мотор 15коня,ще я пусна на Марица на 9-ти километър където има 2-3 по-дълбочки дупки/около 4-5м/,дълги по десетина метра и ще кльонкам пък и спининг ще хвърлям,ма нали съм точно в средата на реката вижте ме каква простотия мога да направя.Когато човек си има понятие от риболов на сом на Марица не му трябват всички тези глупости.
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Какво става с Марица,никой нищо не казва.Николай и Коцето щом не пишат,работата е ясна :D .Аз не съм ходил от две седмици,че съм на вълна Кърджали :D .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Кво да става, бе Дончо- тече си ряката в правилната посока. Пак дядките с плувките ли да даваме инфо? :D Вчера бях към Хр.Милево за няколко часа. Рибана нешо се беше възгещисала и не ще. Няколко добри мряни, 2-3 карабалъка,чаушан и 1шарко -1,6кг. на фидер. Това е.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

Аз вчера бях, ама повече на разходка с детето. Малко чаушан. Водата е висока, но бистра. Бяхме по моите щукарски места, ама не видях да подгони нито веднъж.
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Здравейте,колеги. Реката пак почна старите номера с нивото. Всеки ден се вдига,пада и тн. Вчера едни колеги до мен изкараха хубава щука/2-2,5кг/ на тапа. Удари им на 1,5-2м. от брега. За сома нито съм чул,нито видял да се покаже някъде,май работата стана все едно гоним ;Лохнес; :lol: На слука на всички.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Дончо,няма нищо за казване.Само валати си вьртя и грам не ми пука.Колкото повече си врьткам толкова повече се успокоявам и знам,че един ден ще получа вьзнаграждение за всичките тези капота.

п.п Одеве на реката се запознах с един колега от пловдив.Много точен пич,пожелавам му много спининг успехи и се надявам да започне да се включва в тази тема. :drinkers:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вчера си разтоварих багажа от колата,че две седмици седеше вътре :lol: .Нали отскачах по за 2-3 дена на Кърджали.Та си викам,я да проверя конеца на спининга около вирбела,и като го изкарах от калъфа,гледам се строшил на върха около 7-8 см.Изобщо не бях го вадил,и сигурно от това суркане по колата,лодката и изобщо нагоре надолу,накъде се е натиснал и счупил.Днес щях да ходя на Марица,но ще се отложи,че ще умувам как да го поправя.Ако го скъся,ще стане много твърд,че акцията му е 60-120,та ще мисля с нещо да наставя двете парчета.Някой ако е имал същия проблем,да сподели.Отпада възможноста от друго цяло парче открай до край на горната снадка,понеже искам матеряла да си е еднакъв на двете снадки.Как могат и с какво да се наставят двете парчета.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”