Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Жребчево

Мнение от biserpp »

baro написа:Ако може някои да даде актуална информация за температурата на водата
12 градуса
Изображение
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

ULDO1 написа:
afgany написа:Информацията е КАСАПШТИНА на бялата риба в ниската вода и плиткажите, всеки да го разбира както иска!
Интересно, :roll: аз бях точно там пък такова нещо не видях. :roll:
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Аватар
vanboxer
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vanboxer »

Това за касапщината над бялата риба са пълни глупости!!Аз бях събота и неделя на устието-извадиха само една риба около 4кг точно под моста и това беше!
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Събота смятаме да ходим с компания под шлюзовете на Римския мост,от прочетеното до тук разбрах,че излиза морунаж и каракуди.Има ли значение къде да застана под шлюзовте или всичко е късмет :D ,и освен на плувка на друго може ли да се лови .
Ribarche
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Днес(четвъртък) след обяд пообиколих. Под шлюзовете през деня май е било доста слабо. Имало е обаче двама, които са ловили здраво. Аз се установих по-сериозно там след 17-17.30. Показателно е, че почти всички вече си бяха тръгнали, вероятно не защото са се наловили. Морунажи имаше много, макар и не колкото бяха в събота, но явно не знаем как да ги ловим.
На Циганския ръкав - умряла работа.
В събота и аз смятам пак да се пробвам на тях.
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Много хора вече са тръгнали,но малко се позабавих с инфото...та днес към 10:00 бях на устието с намерение да нощувам там,е да,ама НЕ.Отивам...хора бол,риба-слабо,вятър-силен,ама си викам,айде без щека,ще думкам на фидери,ОБАЧЕ след около 30 минути като почна един вятър,УРАГАНЕН,очилата ми хвръкнаха,фидерите падаха от стойката,ЧУДО,дрехите ми се напълниха с пясък,още го вадя от джобовете си....Та така,размина ми се риболова....съветвам всички,които не са мазохисти(маркар че рибарите сме си такива :) ),не си правете труда да ходите......за съжаление тези почивни дни,риболов няма да има :(
MILF - Man, I love fishing !
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Утре сутринта тръгваме.... :D :D :D :D Да духа,да духа ...колко да духа? :lol: :lol: :lol: :lol:
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Точно така maranzika :wink: Пък и то там под шлюзовете в ниското ще е завет.
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Оставете и на мен под шлюзовете някоя и друга риба! Привечер ще минем да се запишем и там.
Днес от моста надулу са ловили доста добре на пружина, но вятърът е бил ураганен, събарял е въдици, хвърчали са столове, бидони и тем подобни... Това обаче не може да ни спре!
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Под шлюзовете хич не е завет,става течение там ;) , но УСПЕХ :)
xpu161
новобранец
новобранец

Мнение от xpu161 »

Не можах да се пробвам под шлюзовете, заведоха ме от моста надолу. Доколкото видях и ловихме, ловят се случайни риби морунаж и едра каракуда.
На Циганския и един за който ни казаха, че му викали Косьовия ръкави(имало ферма за щрауси, но такива не видяхме) и риба не видяхме.
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

В момента под шлюзовете излизат много дребни костурчета,играе много гърбавица,но почти не се хваща.От моста на долу ,където почва боровата гора излиза доста гърбавица на пружина.Имаше колеги които вадеха и сулки на рибка ,ама те бяха под 1 кг.
Ribarche
bayatov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от bayatov »

Така,аз да се поизкажа :lol: , днес ,ставане 4:30,6:00 бяхме под шлюзовете,рибари БОЛ,дъжд колкото искаш и силен вятър,а уш тръгнахме рано та да половим преди да се е раздухало.И така до към 8:00 в колата,понеже за 10 минс. подгизнах.Дъждо спря,ветро НЕ :lol: . Абе,смотана работа....лових към 2 часа и половина...резултат 10-на гърбавици и 7-8 каракуди + малко дребни червеноперки и 2-3 гиганта върхари...а и една гигантска червенопера 800+ гр. Поне още 7-8 гърбавици откачих ,а една скъса....просто нямах контрол над 7-цата заради гадния вятър....стана риболов ,но честно казано съжалявам,че отидох....намокрих се,намръзнах,а вятъра ми провали риболова......сменях 3 такъма,скъсах 15 куки...абе....добре че поне риба хванах.......не съм я пускал,че майка ми от 100 години ми разправя,че риба искала да яде,половината за нея,другата за тъщата :lol: ... Хайвер имаше само в една от гърбавиците и много малко в каракудите.....Те това от мен,снимки няма,ама на кой му се прави снимки в това време.....
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Сутринта забелязах,че има сняг на балкана,как сте изкарали бре хора.Похвално.Е на такива хора казвам риболовци. :smt038
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
Аватар
afgany
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от afgany »

В тясното на устието излизат морунаж, червенопера, каракуда, огромни уклеи, малки шаранчета, щука от време на време, сулки - дребни, на рибка не кълват много и са за пускане 90%. Платика има но тепърва тръгва, изтармъчени на силикон видях няколко. Мирната се хваща и на директен и на фидер, но зависи и от мястото. Най-силен е риболова късния следобед. Стръв - бял червей. Най-силен е уклея и морунажа. Вятъра беше в помощ на рибата тези дни, а снега от планината изчезна за няколко часа :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”