САФРИД 2011

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: САФРИД 2011

Мнение от slonski1981 »

Борка ако задуха сме там дано да се задържи лошо поне ден два към вторник го дават доста ветровито следобяд :).Иначе инфото за зарган от варвара е много добро но пътя ми идва много да ходя всеки ден а и сутрин до към 14-15 часа съм на работа,а за зарган е по добре рано сутринта :)
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Вчера и аз бях на Германката-абсолютно потвърждавам инфото на Борката и слонски....Хванах 5 граци на първото хвърляне в 13 часа и това беше до 16.Риба нямаше хич а условията за риболов бяха поносими-бил съм и в по-лошо време там. :(
Даже като е лошо времето съм вадил гирляндите от водата но вчера не ми се получи.
Аватар
FlipSs
новобранец
новобранец

Мнение от FlipSs »

Снощи на морска гара 59 сафрида на плувка (червей и скарида) от 19.30-22.30. Хубавото е че повече от половинта небяха дребни, а имаше и десетина доста прилични :)
buh
новобранец
новобранец

Мнение от buh »

Здравейте,

Не съм сигурен дали поста е за тук, за което се извинявам предварително на модераторите.

Отчет от вчерашния ден - 25.09.2011

Риболова започна сутринта с отиване до Тюленово в 8.30ч.
Вятър, вълни /не много големи/ риба нула :(
След като постояхме до 10.15 газ към буничката на Зеленка.
От другата страна на Каликра коренна разлика във времето. Няма вятър, слънце, хора на буната - Риба нула :( /е един човек извади две иларийки от буната/
Поседяхме и тук 15 минути и газ към буната на бялата лугана СБА.
Няма вятър, слънчево, голямо мятане,
риба - 1 граца, 1 иларийка, 2 чернокопчета, две попчета и един барбун.
Тук стояхме до 15.00ч. и газ към Балчик, /по пътя транзитно през трифон зарезан - риба няма/. На Балчик погледахме 10 мин. - риба няма.
Газ към Кранево - последната буна. И тук похвърляхме около 1 час в резултат 1 зергана.

Ими това е. След като посъбрахме доста вятър в началото, след това се насладихме на доброто време, накрая реализирахме риболов от различни представители на морското царство (за съжаление в еднични бройки, но все пак това ни позволи да открием "седемте" разлики между тях :D ) се прибрахме във Варна.
Аватар
redovi555
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от redovi555 »

Да бяхте намерили някой с лодка, на Тузлата вадят по 3-4 кила сафрид.
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

Днес на Германката от 15:00 до 19:15 9 бр.Реве ми се рибата я хванах от 19:00 до 19:10-трагедия.Лошото е че бяхме трима и двамата не хванаха и по 1 бройка като единия приключи риболова още в 18:00.Не ходете в близките 3-4 дена ден с ден не си приличат ама последните три си приличат :)
Аватар
coldy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от coldy »

slonski1981 написа:Днес на Германката от 15:00 до 19:15 9 бр.Реве ми се рибата я хванах от 19:00 до 19:10-трагедия.Лошото е че бяхме трима и двамата не хванаха и по 1 бройка като единия приключи риболова още в 18:00.Не ходете в близките 3-4 дена ден с ден не си приличат ама последните три си приличат :)
Голям мерак ми е там да повлача чепарето, та ако се случи ще пиша!
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

Явно днес всички ме бяхте послушали и на Германката нямаше нито един човек.Викам сега е момента да пробвам мойте чепарета(мое пройзводство).Морето с горе долу голяма вълна вятър доста абе сафридено време,ама сафрида го нямаше.От 15:10 до 19:00 една граца и един сафрид дали е от мойте чеперата незнам ама нямаше НИЩО.
Искам да попитам само поводите ми се накъдриха към края на риболова на какво се дължи това правя ги с корда Shimano sped master all round 0.16 данеби да е от кордата и ако е кажете някой която няма да се накъдря.
Аватар
rikitikitavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rikitikitavi »

slonski1981 написа:......Искам да попитам само поводите ми се накъдриха към края на риболова на какво се дължи това правя ги с корда Shimano sped master all round 0.16 данеби да е от кордата и ако е кажете някой която няма да се накъдря.
Вероятно повечко перушина
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

[quote="slonski1981"]Явно днес всички ме бяхте послушали и на Германката нямаше нито един човек.Викам сега е момента да пробвам мойте чепарета(мое пройзводство)......Не е само с твойте чепарета така друже....що така и с мойте става същото-голямо нямане на риба тез дни на таз Германка...Обаче си упорит..браво...Ми няма риба-това е... :( как няма да се накъдрят бидемите като няма кво да ги опъва от време на време.. :lol: :drinkers:

coldy...Братчед...от последнати Германки дето ги правихме двамата в края на август,после голямо нямане кат съм ходил соло.Ти ми носиш късмет явно... :lol: Нека мине сулогана и тогава ше ошетаме родните скали... :yawinkle: :supz:
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Тъкмо след тая бурунтия и тоя севроизток ,ще е слязла рибката към нашия вилает :D :drinkers:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

roko-koko написа:Тъкмо след тая бурунтия и тоя севроизток ,ще е слязла рибката към нашия вилает :D :drinkers:
"Надявай се уйо,пияни жени ще морим". :lol: :lol: :lol:
Нека първо ние да се отчетем ве,при вас ша ги Фащаме към 5.11. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

КИРО написа:
roko-koko написа:Тъкмо след тая бурунтия и тоя севроизток ,ще е слязла рибката към нашия вилает :D :drinkers:
"Надявай се уйо,пияни жени ще морим". :lol: :lol: :lol:
Нека първо ние да се отчетем ве,при вас ша ги Фащаме към 5.11. :D
Ама Кире вий там от "северния район" отдавна покрихте нормативите и квотите ве...кат чета,че по лодките по стотина кила сафрид вземате на ден,че и го мешате с чернокоп-ей тъй за цвят дет се вика...Нека и ние от "южния район "малко да видим кво е това животно сафрид аджеба... :lol: :lol: :lol: И ние си имаме оранжеви чепарета...излезте от "тиквите" и елате в "портокалите"... :lol: :lol: :lol: :drinkers:
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

днеска никой ли не е наминал край созопол или на юг от Бургас.Дайте малко инфо бе хорица няма да ви хванем рибите :D :D :D
Аватар
sttenli
новобранец
новобранец

Мнение от sttenli »

Много се страхуват......някой да не им вземе рибата.Като,че ли рибата ще свърши в Черно Море.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”