С лодка в морето 2017-сафрид

Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: С лодка в морето 2017-сафрид

Мнение от ИвоСф »

Днес от 14.00 до 16.00 часа 5 кг. сам на фарватера, но от страна на Варна. В началото нямаше лодки около мен почти всички лодки бяха между фарватера и Романтика. Даваше много добре, но сафрида беше предимно дребен има около 30 броя едър.
Имам и един наполовина явно има вече зъбатковци.
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

bsgold написа:И аз се чудя Люси. Не е като да няма риба, обаче голяма мълчанка. Поради тази причина аз също спрях да споделям. Пускам инфо във фейса от време на време, в групата РИБОЛОВИНГ. Ако се престрашат да пишат тука и други, ще пускам след всеки риболов, без значение успешен или не.
Иначе сутринта имам 5 кила сафрид от 6 до 10 ч. около Огън Поморие.
ти споделяш в фб, а не тук и си недоволен че тук не се пише,уникално
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

За съжаление за южното черноморие май само аз пишех тая година ,но аз не съм морски човек и ходя рядко за да давам чак полезно инфо. На мен също ми се искаше някой така да споделя какво се случва по юга , а то не е като да няма лодки да влизат и ловят единия път когато бяхме на риболов преброихме 86 лодки край нас и инфо във форума никакво освен моя пост. Колата ми след последния инцидент ,който ми се случи е вече оправена и ако времето даде ръка следващата ми почивка съм пак на линия и ще пусна инфо за юга.
Късмет и на слука желая на всички заразени от тая болест колеги :fishing3:
Hobie Mirage Outback
Аватар
EU_BG_akademika
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от EU_BG_akademika »

Момци, пише се главно във фейса, Бургазлии си имат група за риболов, и още поне 5-6 групи, свързани с морския риболов...
Свикавайте, че инфото, ще се пренася все повече там, не за друго, а защото е по лесно.
1. Снимки и клипове се качват директно
2. Влизаш на едно място и си комуникираш с всички интереси( риболовни, политически, технически, търговски) с един акаунт. Не се заблуждавайте, че някой крие информация, просто хората ги мързи да я дублират......
Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
krp
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krp »

Вчера 16.09.17 риболова си беше пак района на Романтика до плажа на Аспарухово. Сутринта даваше по-добре. Направо плътно докато беше запада. Като духна малко изток към 12 и започна да се върти вятъра почна да се пръска рибата. Пред плажа много едри рибки и но по 1-2 по дъното. Сафридски джурум пред фара, който тръгна към южния плаж една част и друга към северния напряко. Чудно че от всичките поне 100 лодки само аз опитах да го последвам докато не мина единия кораб на сондата и пръсна птиците. Беше ми интересно като се смени вятъра на къде тръгва рибата и си отговорих. После даваше и пред бунта на плажа но не много. Върнах се от червения буй до 5 тия метър на Аспарухово плажа. На тръгване беше се завряла от фара към петрол. И едни делфини е хапвала. По хващах малко и там но вече ми беше писнало.
Отидох до селото да проверя какво хващат...и какво да видя...отдолу върви риба на моменти, но не яде заради многото лодки вероятно. Или дребно.
Чепаре циклама през целия ден. Едрите сафриди бяха на плитко и на дъното. Другото вървеше между 3-5м. Риболов на дълбочина 5 до 12м

И накрая да питам...рибарските корабчета две по големи нарочно ли минават през цялото село? Едно на излизане от залива другото 15 мин след него на връщане към брега. Много пъти съм ги виждал и не мисля, че минават от там...а фарватера им е на 500 метра. Никога не са цепили директно през носа..да не говорим през толкова лодки. Имаше друго рибарско не от същата стоянка до Петрол , което си мина където трябва. А още едно ловене с нас заедно на спининг. Ясно че рибата е в брега и вероятно това не ги кефи...ама какво да се прави..

А и още нещо... направо съм отвратен от българската простащина и не зная вече как да го нарека. Направи ме избива но после ми минава като някой мине глисирайки до мен като съм спрял да го запомня и да му върна жеста. Риболов в събота и неделя поради тази причина е слабо казано грозен за съжаление. Не зная какво пречи културно преди селото да се намали и на бавен ход да се мине. Оня цепи през цялото село направо с пълна газ. За щастие имам възможност да влизам и през седмицата и вече направо избягвам уикенд и те поради тази причина. Колко ли хубаво щеше да е едно тихо село без форсиране и нерви и само ветреца и шегите на рибарите да се чуват...

И накрая искам да споделя че си чакам следващия месец новата лодка и дано успея да хвана хубав риболов. ..

Малоо дълго стана .... Пожелавам приятно хапване и ето моята версия на приготвяне на сафрид
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

[quote="st_beer"]За съжаление за южното черноморие май само аз пишех тая година ,но аз не съм морски човек и ходя рядко за да давам чак полезно инфо. На мен също ми се искаше някой така да споделя какво се случва.

Пропуснал си и мен,

Пусках инфо от 2-8 септември.

Инфо съм пускал и у фейса,

Сега връзвам на печелившите ми

Разцветки за тоя сезон.
IMG_20170917_114446.jpg
Тялом съм в София,но духом съм

На морето.

IMG_20170917_114506.jpg
IMG_20170905_212749.jpg
В мивката е вечерния берекет за двама,

Сутрешния за скарата отиваше.
IMG_20170907_114250.jpg
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
volodia-vn
новобранец
новобранец

Мнение от volodia-vn »

:fishing3: Днес влизане в 7 ч.. от буната на Евсиноград . Дълбочина от 6м. до 10 м .държеше дъното и много пръснат до 11 ч . 1,5кг сафрид - :fishing4:
Аватар
ro666koto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ro666koto »

И ние имаме по 2 кг сафрид на Траката. В близост до буната на суркане на чепарето по дъното излизаха тупалки.
RTM Tempo
ИвоСф
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ИвоСф »

Днес от 11.30 до 17.30 18 кг. за двама. Първо на фарватера после малко след Галата. След Галата беше много едър. 23-25 броя кило. И три хубави чернокопа.
Monkstar85
новобранец
новобранец

Мнение от Monkstar85 »

Днес от 16 ч до 19 и 30ч пред траката 15 кг смесено и едро и дребно един карагьоз и няколко циганки рибата се държеше около 5- 6 метър
Monkstar85
новобранец
новобранец

Мнение от Monkstar85 »

Днес от 16 ч до 19 и 30ч пред траката 15 кг смесено и едро и дребно един карагьоз и няколко циганки рибата се държеше около 5- 6 метър
митака68
новобранец
новобранец

Мнение от митака68 »

Вчера Галата_Фичоза от 7 до 10.30 двамата с жената 11кг
canidimex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от canidimex »

Здравейте малко инфо и от Болата, много кофти море много лодки не влязоха, 10 тина бяхме само в морето .Отидохме към Зеленка зад носа там перфектно море няма вятър 2-3 лодки ,рибата пръсната от делфините най вероятно ,за цял ден 8 кг. мешано сафрид ,чернокоп и карагьоз за двама.
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

Вече няколко поста не ми ги публикуват,после никой не давал информация.Вчера на Траката от 8:30-13:00 7-8кг за двама,предимно много едър сафрид,някой друг хариб и чернокоп(колкото едрия сафрид).Предимно на ветрило,по 1-2 рядко по 3 броя на чепарето.
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
cpt_nick
новобранец
новобранец

Мнение от cpt_nick »

Днес сутринта тролихме от Черноморец до Родни Балкани и обратно, 2 паламуда и една циганка, от 11.00 до 17.00 пред Черноморец -доволно сафрид..... :fishing3: :fishing12:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов от лодка”