Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Не съм ял там,мернах че носят големи паници.Иначе,последно лових тук
Сега си пържих,сафрид от замразения-последния,от моята фризер камера.Ето по престижна кръчма-100 метра по нагоре-по алеята на здравето

Риболовци.
А е тука една смешна снимка,като се прибирах-детето снима,Западния парк заграден с камъни

Риболовци.
- трапера
- сериозен играч
Вчера подкарах колелото. Половин час профилактика, помпене на гуми забърсване на прахоляка... Жената иска да почне да ходи с колелото на работа и трябваше да прогоним най бързия и безопасен маршрут. Не бях употребявал байсикъл от миналия Юли. Прекрасен завършек на вохенендето/укенда. А и времето едно лятно- цели 18 градуса!
Птичките пеят та се късат, девойки налягали по полянките в парковете и се пекат, мотрджиите пилят гуми по улиците, гъзетата рязкат кабриолетите и спортните си коли...
След 40 минути вече бяхме на центъра. Маршрута, който чичко Гугъл ми предложи се оказа неефективен, та затова на връщане се прибрахме по "мой" изпитан-само половин час
Задника ми сигурно е закърнял, защото въпреки амортисьорите ме болеше като начинаещ г*й. Май трябва да си сменя седалката. След прехода до Мариенплац (центъра), почувствахме гооляма жажда и жената поиска да си купи вода. Дейба и изродите- искат 2.20 за половинка вода
Категорично отказах да платя
и седнахме на по студена бира само 4 кинта
. Голям кеф.
На връщане пак получих остри болки в гъзо, та в къщи седнах на възглавничка да си пия пак биричка
Трябва да си купя някоя "шпионска камера" за монтаж на колелото, на главата, нещо от рода на тия за скрита камера, че не ми се мъкне фотоапарата всеки път.А има какво да се види и заснеме-много изперкали хора има и много девойки по монокини
Сега си пия кафето,паФкам си сигарки и въобще го няма това Надъхвам се яко с Heavy Metal, че на работа в буса по радиото цял ден пак ще пускат това:
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RveIJFR7LV4?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RveIJFR7LV4?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Лек ден и спорна седмица от мен!
Птичките пеят та се късат, девойки налягали по полянките в парковете и се пекат, мотрджиите пилят гуми по улиците, гъзетата рязкат кабриолетите и спортните си коли...
След 40 минути вече бяхме на центъра. Маршрута, който чичко Гугъл ми предложи се оказа неефективен, та затова на връщане се прибрахме по "мой" изпитан-само половин час

Задника ми сигурно е закърнял, защото въпреки амортисьорите ме болеше като начинаещ г*й. Май трябва да си сменя седалката. След прехода до Мариенплац (центъра), почувствахме гооляма жажда и жената поиска да си купи вода. Дейба и изродите- искат 2.20 за половинка вода

На връщане пак получих остри болки в гъзо, та в къщи седнах на възглавничка да си пия пак биричка

Трябва да си купя някоя "шпионска камера" за монтаж на колелото, на главата, нещо от рода на тия за скрита камера, че не ми се мъкне фотоапарата всеки път.А има какво да се види и заснеме-много изперкали хора има и много девойки по монокини

Сега си пия кафето,паФкам си сигарки и въобще го няма това Надъхвам се яко с Heavy Metal, че на работа в буса по радиото цял ден пак ще пускат това:
[youtube1]<object width="640" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/RveIJFR7LV4?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/RveIJFR7LV4?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Лек ден и спорна седмица от мен!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Ко прайте бре ейййй ..
Загубихте се нещо//
Аз сега си записах Виндоуса на диск и в сряда ши преинсталирам..
Загубихте се нещо//

Аз сега си записах Виндоуса на диск и в сряда ши преинсталирам..

"The more you know, the less you carry"
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Изправен съм пред трудна дилема...
Един познат иска да го водя до Шанхай на негови разноски, щото преговаря с едни чайнета и са на път да сключат договор, та ония му казали "зим'си началника на цеха и яла вам да блъснем ръце", а нашият човек си е сам фирма, но па не иде да се срами пред жълтурите, та аз трябва хем да му превеждам, хем да го давам шеф-диригент
, НО:
1. Там има птичи грип хаш ен едно малееееей;
2. Мнооо е близо до Кореите, та мое ме думне някоа атомна бомба и на последно място, но не и по значение е
3. Лети се със самолет....а от Дискавъри ченъл знаем, че се случва самолетите да падат и ще ми е някфо мнооо тъпо да седя като чувал с картофи, докато самолетът пада...
Та дилема....чудя се дали да приема.....'ма мнооо път до там уе, има-няма 24 часа в самолета, шъ фана хемороиди да го еба...
Вий ко ще ме посъветвате?

Един познат иска да го водя до Шанхай на негови разноски, щото преговаря с едни чайнета и са на път да сключат договор, та ония му казали "зим'си началника на цеха и яла вам да блъснем ръце", а нашият човек си е сам фирма, но па не иде да се срами пред жълтурите, та аз трябва хем да му превеждам, хем да го давам шеф-диригент

1. Там има птичи грип хаш ен едно малееееей;
2. Мнооо е близо до Кореите, та мое ме думне някоа атомна бомба и на последно място, но не и по значение е
3. Лети се със самолет....а от Дискавъри ченъл знаем, че се случва самолетите да падат и ще ми е някфо мнооо тъпо да седя като чувал с картофи, докато самолетът пада...

Та дилема....чудя се дали да приема.....'ма мнооо път до там уе, има-няма 24 часа в самолета, шъ фана хемороиди да го еба...

Вий ко ще ме посъветвате?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

За какви пари става въпрос?
Нъл ша купуваш мрежарски инвентар,ще трябват доста юани !?
Изключи от страховете си падането на самолета и атомната бомба!
Виж това с хемороидите е по-сериозно и подлежи на размисъл!?

Нъл ша купуваш мрежарски инвентар,ще трябват доста юани !?

Изключи от страховете си падането на самолета и атомната бомба!
Виж това с хемороидите е по-сериозно и подлежи на размисъл!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Ами фо да каеме за птиция грип?!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/7HiNt ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/7HiNt ... 3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
И за кви пари, за кви 5 лева иде реч
....никъде не съм споменал пари, оня ще ми плати всички разноски....сам. билети, хотели, кльопачка, но няма да ми киха надница на ден, за мен ще има просто безплатна екскурзийка..........което си е нищо де, като се има предвид, че въпросния пишман бизнисмен не мое сам да иде до Софаа, камо ли до летището, да не говорим, че прекачването му някъде у курец в друга държава ще е мисия невъзможна да се опраи, па да не говорим, че от Шанхай требе се иде на около 300 км. в друг град.....та си е редно де да ми вкара оферта и за некой кинт ентелектуален труд, па полиглотщина и т.н., ма аз па съм скромен да си сакам, он па е стиснат да си даде без бой.....та и тука има друга дилема.....сийбаломамата, ей! 

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/7HiNt ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/7HiNt ... 3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
И за кви пари, за кви 5 лева иде реч

Верно!
Голяма дилема си е тази"екскурзийка!
Ама Г.Петков е финансисче,той може по-компетентен съвет да ти даде!
Нъл сме другарчета в прехода,а и приятел в нужда се познава!?
Голяма дилема си е тази"екскурзийка!

Ама Г.Петков е финансисче,той може по-компетентен съвет да ти даде!
Нъл сме другарчета в прехода,а и приятел в нужда се познава!?

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
GODzillata написа:Изправен съм пред трудна дилема...
Кире,
Тук дилема няма
Но мързел може и да има

Ходи бре - млад, здрав - кога друг път ще те почерпят с един Шанхай ???
Пък после ще пуснеш една фотосесия от Китай, може и нови въдици да си купиш, евтинджос

То и мен дъщерята ме "облъчва" да и отида на гости в Сингапур, ама трябва да водя и жената, а вече не сме толкова млади и здрави,
Ама ще идем - може би още тази година.
А едно ходене на бани ми се провали за втори път

Пък банята е много хубава и ще упорствам до край,
Много ми се ходи на баня

Между другото, Ангел е прав,
Кинтите са много и щом е на аванта - няма кво да се чудиш !
- GODzillata
Само не разбрах как така Ангел е прав........за кое е прав и кои кинти са много?G.Petkov написа:...
Между другото, Ангел е прав,
Кинтите са много и щом е на аванта - няма кво да се чудиш !

Много, много, колко да са много?....че то една седмица в Албена ми е по-скъпа от една седмица в Шанхай!

- G.Petkov
Ангел е прав да си даваме "акъли"
!
А кинтите за едно пътуване до Китай и обратно хич не са малко, особено самолетните билети, хотели и прочие,
Верно, че и пътя е много - ама "пълно щастие" няма
!
Дъщерята разправя, че в Азия готвели и хранели мнооооого добре - може да ти допадне,
Местните много обичали да папкат
!
За Албена - не знам,
И аз понякога ходя там, ама чак за много кинти не е ставало дума,
Въпреки, че ти водиш доста хора, че и куче
,
А аз само по един
!
И в никакъв случай - куче !

А кинтите за едно пътуване до Китай и обратно хич не са малко, особено самолетните билети, хотели и прочие,
Верно, че и пътя е много - ама "пълно щастие" няма

Дъщерята разправя, че в Азия готвели и хранели мнооооого добре - може да ти допадне,
Местните много обичали да папкат

За Албена - не знам,
И аз понякога ходя там, ама чак за много кинти не е ставало дума,
Въпреки, че ти водиш доста хора, че и куче

А аз само по един

И в никакъв случай - куче !
-
- Модератор
Моя партньор два пъти ходи до Китай да договаря сувенири и други евтинджоси. Миналата година в началото на лятото и сега, през изминалата седмица. И в двата случая престоя му заедно с пътуването отне седмица. Нооо, водеше дъщеря си, която владее енглиш и маленко китайски. Не се оплакваше. Само след като се прибереше, два дни спинкаше поради умора от часовата разлика. И след това отново се захващаше с обичайните си задачи.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Кога и за къф чеп ще идеш до Китай друг път?!
А преди да тръгнеш трябва бая да се приготвяш.. Законите им там каквизи са, к'фи лекарства да си земаш ( че там един бог знае кфи неща пълзят ) , да проучиш горе - долу града, в който ще сте.. Ей таквизи работи..
П.С. Ей сега свърши първият епизод на сериала Демоните на Да Винчи по Фокс.. Изглежда обещаващ

А преди да тръгнеш трябва бая да се приготвяш.. Законите им там каквизи са, к'фи лекарства да си земаш ( че там един бог знае кфи неща пълзят ) , да проучиш горе - долу града, в който ще сте.. Ей таквизи работи..
П.С. Ей сега свърши първият епизод на сериала Демоните на Да Винчи по Фокс.. Изглежда обещаващ

"The more you know, the less you carry"
- G.Petkov
Това не го видях в първия моментGODzillata написа:....за мен ще има просто безплатна екскурзийка...та си е редно де да ми вкара оферта и за некой кинт ентелектуален труд...та и тука има друга дилема.....сийбаломамата, ей!

Та щом е за "ентелектуален труд" - не давам съвети,
Там е необятна целина

А това чекиране по летищата, и както от миналата година се опитват да въведат сам да се чекираш - това вече е "сийбаломамата" !!!!!!!!!!
Както съм зле с английския - жената разбира, ама не говори, аз се опитвам да говоря, ама не им разбирам

- Vid
- кандидат преподавател
Имаш ли възможност? Ич не му мисли, Китай е нещо, което човек трябва да види преди да се гътне... Ония са толкоз многолюдни, като хлебарки в студентско общежитие. Все едно си на битака умножен по 1000.
Ако не си носиш суджуците от тук, определено ще качиш килца... И ич не се притеснявай от разни грипове и пр..., ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Давай смело...
Часовата разлика е нещо гадно, т.е. летиш и залеза просто не свършва, но се понася. Ако не си хванал хемороиди до сега, вярвай ми, че за 10-15 ч. няма да хванеш..., в големите самолети имат добро гориво- водка и уиски и се лее безкрайно........ и ако дръпнеш подобаващо
, си спиш кАт къпан...

Ако не си носиш суджуците от тук, определено ще качиш килца... И ич не се притеснявай от разни грипове и пр..., ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш

Часовата разлика е нещо гадно, т.е. летиш и залеза просто не свършва, но се понася. Ако не си хванал хемороиди до сега, вярвай ми, че за 10-15 ч. няма да хванеш..., в големите самолети имат добро гориво- водка и уиски и се лее безкрайно........ и ако дръпнеш подобаващо

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека