Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
На Баниска на жито пробва ли?
-
- научил се да хвърля
В събота за цял ден 15 таранки по (150гр) и 10 шаранчета по (400-500гр)на Каран Върбовка които са върнати обратно във водоема.Имаше колеги които прибираха абсолютно всичко и не им прави чест.Като цяло много труден,тегав и скучен риболов,няма да повторя!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Не знам кога си ходил колега, но водоема е арендован, няма забрана и нивото е доста високо!Pyce написа:Забраната за риболов не важи ли на Баниска? Вода има ли? Последно, когато ходих беше ниско нивото. Ограничение на местата за риболов?nikolaiiliew написа:Днес на Баниска около 2 килгорама таранкаДвама мои приятели си тръгнаха с около 15 кила общо.
Сутринта пробвах на жито, но нищоkutinchev написа:На Баниска на жито пробва ли?

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Чифлика и Басарбово пуснати ли са ?
Чифлика е пуснат колега, но риба няма. Излизат много дребни таранчици по 50-60 гр. за басарбаво не знам нека другите колеги кажат.
Някой да е посетил Цар Калоян през уикенда?
- SBANKOV
- ще става разбирач
Инфо от вчера - 21/04/2013
Гьола на Севар е обсаден от рибари, дава таранка с размер 50-100гр. Контрола и провелки не са правени, до края на седмицата няма да има и една риба в него.
Гьола на Севар е обсаден от рибари, дава таранка с размер 50-100гр. Контрола и провелки не са правени, до края на седмицата няма да има и една риба в него.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Аз бях колега,много слабо 2 каракуди за цял ден.Пробвах ги на всичко,царевица,жито,бял,торен и на какво ли не,но никакъв резултат.Лових със фидер,дъно и две плувки.Наслука!kutinchev написа:Някой да е посетил Цар Калоян през уикенда?
Хвани и пусни !
Къде беше застанал? Там има някаква мистерия май, но да видим...
kutinchev написа:Някой да е посетил Цар Калоян през уикенда?
Тъкмо се връщам от там с един колега. Двамата мятахме с по един мач, а той беше хвърлил и един фидер. Резултата е 5-6 шаранчета по около кило и 20-тина таранки и това от 08,00ч до 14,00ч.
bat_deso Това нали на първият гьол преди влизането в Цар Калоян, не след?
- SBANKOV
- ще става разбирач
Ники, в петък през ноща пътувам за към вас и съм решил да взема инвентара понеже сматам да се прибирам чак на 7-ми май към София, но за съжаление няма да имам нет, понеже мобилния ми интернет е доста слаб, но ако решиш да ходиш на някое платено място за риболов с удоволоствие ще мина да метна една плувка и аз. Телефона ми знаеш от къде може да го намериш.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
То и на втория,след селото не е зле.В събота с един колега имаме 6 шаранета по около 3 килограма.Голяма борба падна на куки десятки вързани с 0,18 на лек фидер.Каракудата е дребничка-около 150 грама но покрай тръбата кълве гол след гол.Лошата новина е че вчера ходи един приятел и каза че шараните са се групирали по двойки и се разхождат по повърхноста като американци,стягат се да си хвърлят хайвера и не кълват.Може би след около десетина дена ще презскоча пак.kutinchev написа:bat_deso Това нали на първият гьол преди влизането в Цар Калоян, не след?
Не си мисли,че ония работи висят по дърветата и само трябва да протегнеш врат и да ги лапнеш.
Да на първия, преди Цар Калоян.kutinchev написа:bat_deso Това нали на първият гьол преди влизането в Цар Калоян, не след?
Малко инфо от днес на Цар Калоян - преди влизане в града, шарани 2бр. и таранки около 10-тина има шарани по над кило таранки около 150 - 250 гр. Кълве на дъно и на плувка, на дъно малко плахо. Шарана не подбира излиза си на бял червей... Направих грешка днес не бях подготвен както трябва, докато налучкам куката, повода ала бала то стана 2ч. и всичко млъкна, че и си бях взел супер е*ана захранка адски фалшива, мн ме е яд вместо да ги вика рибите ги гонеше (не се бъзикам).