Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
над язовира друдна работа за морунаж,има но е рядък и дребен,/то е за друга тема, ама ако тисе лови много качествени риби римския мост е мястото,вчера се върнах от там /Dobo написа:Здравейте!Интересувам се от риболов на морунаж около Варна..Къде и как,места и т.н. Предполага се горното течение на Камчия или по Цонево някъде,но не знам..Ще съм благодарен,ако някой сподели инфо
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Здравей колега Янимар ,къде е това нареченото място Римски мост ??? да не би да става дума за подводния мост до двата големи моста след с.Аспарухово по посока Чудните скали ?ianimar написа:над язовира друдна работа за морунаж,има но е рядък и дребен,/то е за друга тема, ама ако тисе лови много качествени риби римския мост е мястото,вчера се върнах от там /Dobo написа:Здравейте!Интересувам се от риболов на морунаж около Варна..Къде и как,места и т.н. Предполага се горното течение на Камчия или по Цонево някъде,но не знам..Ще съм благодарен,ако някой сподели инфо
Аха,мерси все пакianimar написа:над язовира друдна работа за морунаж,има но е рядък и дребен,/то е за друга тема, ама ако тисе лови много качествени риби римския мост е мястото,вчера се върнах от там /Dobo написа:Здравейте!Интересувам се от риболов на морунаж около Варна..Къде и как,места и т.н. Предполага се горното течение на Камчия или по Цонево някъде,но не знам..Ще съм благодарен,ако някой сподели инфо

р.Тунджа преди Жребчево
От вчера,5 човека общо около 15 кг риба..Основно таранка,и пак има хубави към 700-800 гр и нагоре..2-3 шаранчета,но малки.2 по-сериозни удара но откачени.Основно на торен и бял и само на плувка.jimbeam1992 написа:Някакво инфо за калиманци скорощно ако може.
- jimbeam1992
- новобранец
Благодаря колега в понеделник сигурно ще прескоча до там.Dobo написа:От вчера,5 човека общо около 15 кг риба..Основно таранка,и пак има хубави към 700-800 гр и нагоре..2-3 шаранчета,но малки.2 по-сериозни удара но откачени.Основно на торен и бял и само на плувка.jimbeam1992 написа:Някакво инфо за калиманци скорощно ако може.
Спре ли да кълве значи е време ти да клъвнеш!!!
Моля! Да споделиш после как е минало.Наслука!jimbeam1992 написа:Благодаря колега в понеделник сигурно ще прескоча до там.Dobo написа:От вчера,5 човека общо около 15 кг риба..Основно таранка,и пак има хубави към 700-800 гр и нагоре..2-3 шаранчета,но малки.2 по-сериозни удара но откачени.Основно на торен и бял и само на плувка.jimbeam1992 написа:Някакво инфо за калиманци скорощно ако може.
- jimbeam1992
- новобранец
Естествено.Благодаря.
Здравейте колеги,
Някой посещавал ли е скоро язовира около с. Звънец и с. Страхил. Ако е възможно споделете информация за язовира. Не съм ходил там и искам да го посетя, но не знам дали си заслужава.
Поздрави,
Петър!
Някой посещавал ли е скоро язовира около с. Звънец и с. Страхил. Ако е възможно споделете информация за язовира. Не съм ходил там и искам да го посетя, но не знам дали си заслужава.
Поздрави,
Петър!
CATCH AND RELEASE
Днес на Млада Гвардия от 10.00 до 14.30 ч. 12 шаранчета около педя и няколко каракуди.Основно взимаха на бял и чат-пат на гранула.Рака също шава.
- gergi83
- научил се да хвърля
можели някой да даде инфо за яз. обротище и рибарниците на засмяново,като такси и дали са разрешени през забраната
Някаква информация за Ген.Киселово-ще работи ли през забраната,такси,има ли някакъв риболов?
Някой да знае нещо за Добротич?
- jimbeam1992
- новобранец
Калиманци вчера едно шаранче около 1.200 и 6 таранки по 0.500 за цял ден.всичко на плувка на дъно непипна
- jimbeam1992
- новобранец
Звънец как е тази година колеги. Такса?риболов прес забраната? Дали въобще е разрешен за риболов?Благодаря