Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Па ако може и некоя риба да хванемеVeleka написа:Привет Марти. Догодина ще повторим купона в твое присъствие. Със студени питиета, много салати и топли мръвки от барбекютоDJONI RINGO написа:Васко браво:) Поздрави

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ако си дойдеш пак май-юни само спомени ще жалимDJONI RINGO написа:Па ако може и некоя риба да хванемеVeleka написа:Привет Марти. Догодина ще повторим купона в твое присъствие. Със студени питиета, много салати и топли мръвки от барбекютоDJONI RINGO написа:Васко браво:) Поздрави
??
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- фен клуб-скобар
Живи и здрави да сме
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
Мартине какво бе тигре искаш да ми скачаш .... чичаика такъв
че ти земем сите сопи още малко да поодим
.... мн панаир вчера по реката ... набарах едно место фанахме по 30 мрени се над педа скобар един за коремо
не скина и се разпра целия ... поне котката че се върти при мен тия дни
П.С срума се възражда ! тия дъждове я спасиха ... колко риби видех на много места !

не скина и се разпра целия ... поне котката че се върти при мен тия дни

П.С срума се възражда ! тия дъждове я спасиха ... колко риби видех на много места !

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз в неделя слязох след вливането на Рилска река. Рибка не видях надолу, мряна в бързейте нямаше, клен в тихото нямаше, малки рибки не видях. Не знам защо така, преди вливането има риба и излизат доволно кефали, но надолу няма живот.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- фен клуб-скобар
Къде си бре млад анус:D Чакам репортажа на Иво-убил ги е!prodigy666 написа:Мартине какво бе тигре искаш да ми скачаш .... чичаика такъв![]()
![]()
че ти земем сите сопи още малко да поодим
.... мн панаир вчера по реката ... набарах едно место фанахме по 30 мрени се над педа скобар един за коремо
![]()
не скина и се разпра целия ... поне котката че се върти при мен тия дни![]()
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Много хора, дано да пускат....
Яко храна, супер се влияеше....

Имам клипче с релийза, но ми се вижда цепката на гъза и гащите и няма да го кача, ще се наложи тоя път да ми повервате
Яко храна, супер се влияеше....

Имам клипче с релийза, но ми се вижда цепката на гъза и гащите и няма да го кача, ще се наложи тоя път да ми повервате

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
topsoft написа:Много хора, дано да пускат....

Верваме ти - споко

Страхотни риби !
Ето и от мен - риболова бе преди седмица

Всички са върнати обратно! Опитах се да праа клипче .. ма стана тъмно и не се получи добре
http://roskata.info/ribolov/struma_09/0007.3gp
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво и на двамата!
Браво пичове,само бой по каската!
Абе при тези риби кой ще ви гледа гащитеtopsoft написа:

Браво! Много добър риболов сте направили и двамата.
-
- фен клуб-скобар
Еееее браво и на Иво и на другия колега-изпълнихте ме тотално!И пуснати риби и всичко:) БРАВО! Жена ми как хубаво ме заши с прибиране юни месец и началото на юли-в порои и огромни води-супер!Само тоя Асенчо нищо не лови егати 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
ахах асенчо реши да иде сефте от 1 месец и удари на шатри матри на неговото местоDJONI RINGO написа:Еееее браво и на Иво и на другия колега-изпълнихте ме тотално!И пуснати риби и всичко:) БРАВО! Жена ми как хубаво ме заши с прибиране юни месец и началото на юли-в порои и огромни води-супер!Само тоя Асенчо нищо не лови егати

Здравейте на всички.
Реших и аз да споделя малко от съботния ми излет под Шишковци на така нареченото “падАлото на Воденицата“.
В началото доста плахо започнахме с 10-ина мренки, които за съжаление бяха смачкани впоследствие от стринките и вуйчовците им в живарника(и котката намаза). Явно по-големите надушиха ароматното тесто в един момент и се започна гол- за гол (както казва Краси Върхара) ,клен - мрена,клен - мрена..и те така 5кг. за излета.
Най-хубавото ,което ми направи впечатление е,че скобара се е завърнал в тоя район - не го бях виждал от 10-ина години. За съжаление не можах да го завъртя по-близо и да излъжа поне един.
Реших и аз да споделя малко от съботния ми излет под Шишковци на така нареченото “падАлото на Воденицата“.
В началото доста плахо започнахме с 10-ина мренки, които за съжаление бяха смачкани впоследствие от стринките и вуйчовците им в живарника(и котката намаза). Явно по-големите надушиха ароматното тесто в един момент и се започна гол- за гол (както казва Краси Върхара) ,клен - мрена,клен - мрена..и те така 5кг. за излета.
Най-хубавото ,което ми направи впечатление е,че скобара се е завърнал в тоя район - не го бях виждал от 10-ина години. За съжаление не можах да го завъртя по-близо и да излъжа поне един.
- Прикачени файлове
-
- 20140830_153247.jpg (474.54 KiB) Преглеждано 1044 пъти
По-добре, иначе и скобара щеше да се нареди на тази грозна снимка с умрели рибиjorhelito написа:....... За съжаление не можах да го завъртя по-близо и да излъжа поне един.

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн