Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Колега, с тази снимка ще предизвикаш доста, упреци, а сигурно очакваш друго. Форума има правила, прочети ги. Хванали сте хубави риби, но има и доста маломерни и това няма да се хареса на никой. Тук апелираме или да се пускат рибите или най-малкото да се лови в нормата /количество и допустими размери/. Някои са го доказали, други не сме, но на всички това ни е целта. Успех и не се сърди. Все пак това ти е първо мнение.
Браво Иво. Всеки излет на реката ти е все по-респектиращ. С подобни представяния скоро време съвсем ще разрушиш мита за кюстендилската школаtopsoft написа:Много хора, дано да пускат....

А-ууу, става лошоVeleka написа:...... С подобни представяния скоро време съвсем ще разрушиш мита за кюстендилската школа

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Хораааааа, ако щете вярвайте:
I-во бяхме 4-ма - разделихме "по Кюстендилски"улова по равно;
II-ро - ям сладководна риба 2 пъти годишно (втория път е на 06/12) и това е първия ми път за тази година;
III-то съжалявам за 10-ината малките рибки,смачкани от големите(улисани в кълването просто изключихме);
IV-то лично съм се опитвал да спасявам рибетата от гьоловете останали от златарите(ако някой е ходил в района последнит 10 години,знае за какво говоря)
V- - много исках да споделя радостта си от завъдилата се риба послeдните години(ако всеки взима по толкова веднъж годишно - ще разрешат промишления риболов до 3-4 години)
Всеки следващ излет - ще пускам снимки от релийза!!!
Усепх на всички рибари и риболовци!
I-во бяхме 4-ма - разделихме "по Кюстендилски"улова по равно;
II-ро - ям сладководна риба 2 пъти годишно (втория път е на 06/12) и това е първия ми път за тази година;
III-то съжалявам за 10-ината малките рибки,смачкани от големите(улисани в кълването просто изключихме);
IV-то лично съм се опитвал да спасявам рибетата от гьоловете останали от златарите(ако някой е ходил в района последнит 10 години,знае за какво говоря)
V- - много исках да споделя радостта си от завъдилата се риба послeдните години(ако всеки взима по толкова веднъж годишно - ще разрешат промишления риболов до 3-4 години)
Всеки следващ излет - ще пускам снимки от релийза!!!
Усепх на всички рибари и риболовци!
Братче,jorhelito написа:Хораааааа, ако щете вярвайте:
не става дума за вярвам/ невярвам. А и не сме такива талибани да си връзваме кусур за 2-3 кг.риба.Просто във форума се приветстват снимки на живи риби, такъми, монтажи, природа и пускане на риби(не за да си вярваме, а защото е красиво и възпитаващо).
А твоята снимка на умрели снимки на цимент е грозничка, признай- по добре щеше е да я няма?
Добре дошъл си тук!
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Браво, направили сте отличен риболов - едри рибоци, че и много. Имало е доста адреналин.topsoft написа: Яко храна, супер се влияеше....
![]()

Ако поста беше на някоя "засукана" колешка, никога нямаше да повярвам, предполагам и болшинството от колегите, които следят темата и щях да настоявам клипа да бъде качен. При това нецензурираната му версия и ако е възможно във Full HD формат.topsoft написа:Имам клипче с релийза, но ми се вижда цепката на гъза и гащите и няма да го кача, ще се наложи тоя път да ми повервате

Абе вие риба ли сте ловили, или гащи сте цепилиtopsoft написа:
Имам клипче с релийза, но ми се вижда цепката на гъза и гащите и няма да го кача, .....

- monzata
- вече хвърля и на тежко
абе кви са тея златари дето мътят реката , в събота следобяд бях на Невестино реката там беше мн зле ... 3ма 4овека питах и 3мата ми споменаха за златари ?
-
- фен клуб-скобар
Нещо не си взимам дозата слава -Иво обира всичко,Васко бутна Кн школата,Наско се смее подло -а истината е една:D ЧАКАМVeleka написа:Браво Иво. Всеки излет на реката ти е все по-респектиращ. С подобни представяния скоро време съвсем ще разрушиш мита за кюстендилската школаtopsoft написа:Много хора, дано да пускат....

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Мряната си дава доволно на Пастух, ще видим след дъждовете как ще е . 

...само ЦСКАDJONI RINGO написа:а истината е една:D ЧАКАМ

Е как бе, Марто ни обучи всичките, без ценните му съвети, още щехме да лапаме муите

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
...само ЦСКАtopsoft написа:DJONI RINGO написа:а истината е една:D ЧАКАМ

Е как бе, Марто ни обучи всичките, без ценните му съвети, още щехме да лапаме муите

Покажи ми анусчето сега

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Ей, пуста суетаDJONI RINGO написа: Е как бе, Марто ни обучи всичките, без ценните му съвети, още щехме да лапаме муите[/
Покажи ми анусчето сега

Това са просто едни риби с които се забавляваме, щото жените не ни връзват вече, любовниците ни напуснаха и т.н.

В интерес от истината от Марто взехме формулата за захранката, инфото за местата, други сами открихме по дедукция и вътрешно-форумен обмен, а по метода "проба грешка се усъвършенствахме(кой повече, кой по-малко).
Ама сеч ала Бобошево, лято 2013, маде ин Марто още не сме сътворили, нито видяли

Мартоооо-о, лизнах ли дупе достъчно??

- dragun
- новобранец
Само да кажа , че скоро и ВЕЦ-ве ще има на Струма (по достоверна информация от човека , който движи документи те за изграждането на ВЕЦ -те ).monzata написа:абе кви са тея златари дето мътят реката , в събота следобяд бях на Невестино реката там беше мн зле ... 3ма 4овека питах и 3мата ми споменаха за златари ?

Сбогом скобар и мряна, здрасти каракуда и щукаdragun написа:Само да кажа , че скоро и ВЕЦ-ве ще има на Струма (по достоверна информация от човека , който движи документи те за изграждането на ВЕЦ -те ).monzata написа:абе кви са тея златари дето мътят реката , в събота следобяд бях на Невестино реката там беше мн зле ... 3ма 4овека питах и 3мата ми споменаха за златари ?(