Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от Balakchia »

svetlio86 написа:За Добротич нямам идея, но на Преселка излизат шаранчета от 0.500 гр до 1.5 кг и тук там по някое амурче! Засужава си да се посети.
На каква стръв колега?
ztabakov
новобранец
новобранец

Мнение от ztabakov »

Къде във Варненско може да се отиде ,така че човек да си начеше крастата?
За Варненско-развъдниците на Засмяново-спортен риболов,такса 20лв,бял със сл.царевица,торен,на плувка.
За Добрич-Плачи дол,спортен риболов,такса 10лв,имаш право на 1 риба 2-3,5кг.Кълве на всичко.бял,торен,земен,сладка царевица,силиконова царевица.За около 8ч съм извадил над 15 шаранета между 0,5-1,2кг и около 3 кг таранка.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

Peshkata написа:Питам, за да избегнем недоразумения и дразнителите във форума да нямат за какво да се заяждат (те само за това влизат).
Поздрави,
Петър!
не правилно си разбрал упрека ,не е въпрос на заяждане,а по-лесно да се конкретизират нещата.някой от търговишко или разградско ,ако потърси инфо за шуменски водоем ,във варненската тема ли да го търси :roll: :lol: .или пък викаш ако пишем за "тича" да пускаме в темата за "цонево" ,че то разтоянието е почти едно и също от шумен,пък ако отидеш до тушевския ръкав ,ще е по-далеко.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
s_toshkov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от s_toshkov »

ztabakov написа:Къде във Варненско може да се отиде ,така че човек да си начеше крастата?
За Варненско-развъдниците на Засмяново-спортен риболов,такса 20лв,бял със сл.царевица,торен,на плувка.
За Добрич-Плачи дол,спортен риболов,такса 10лв,имаш право на 1 риба 2-3,5кг.Кълве на всичко.бял,торен,земен,сладка царевица,силиконова царевица.За около 8ч съм извадил над 15 шаранета между 0,5-1,2кг и около 3 кг таранка.

Нали бяха спрели да дават рибата на Плачи дол ...., Сега пак ще се напълни със алчни мръвкари там :fishing1: :fishing6:
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Те са им извадили доста дребосък и за това пак забраниха отсрещната страна на язовира! Сега дават 1 риба между 1,5 до 3 кг!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
ztabakov
новобранец
новобранец

Мнение от ztabakov »

По Коледа Плачи дол беше източен почти напълно-остана малко блато пред стената.Тогава са изловили читавата риба и е останал дребосъка.Затова и разрешават една риба-най-вероятно такива няма.Иначе разрешението е от скоро.
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Риба има! Язовира беше източен, но не чак толкова! По време на риболова ми, съседа хвана два амур по 3-3.5 кг и доста шаранчета между 1 и 2 кг. По целият язовир се вадиха риби, като повечко даде към опашката, а аз бях на стената!
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Dobo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobo »

svetlio86 написа:За Добротич нямам идея, но на Преселка излизат шаранчета от 0.500 гр до 1.5 кг и тук там по някое амурче! Засужава си да се посети.
Колега,какви са условията там?Удобни места за плувка? Мерси
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

зд. колеги, одринци хващали го забраната,и ако не имали риболов там,ще съм благодарен за инфо че се чудя къде да разпусна по празниците.
hondacrx
новобранец
новобранец

Мнение от hondacrx »

Одринци е рязрешен.Излизат доста бели в момента.
georgi37
новобранец
новобранец

Мнение от georgi37 »

Малко информация за това какво се случва на Ботево. http://ovarna.bg/news-about-varna-and-t ... tena-zona/
kamen_koichev92
новобранец
новобранец

Мнение от kamen_koichev92 »

Здравейте. Бих искал да попитам откъде се минава за язовира в Одринци,защото ми казаха,че може да се мине и през Дончево откъде е по добре пътя?
ianimar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ianimar »

kamen_koichev92 написа:Здравейте. Бих искал да попитам откъде се минава за язовира в Одринци,защото ми казаха,че може да се мине и през Дончево откъде е по добре пътя?
зд.колега като влезеш в селото от Добрич, караш на право,като свършат къщите завиваш на дясно караш до като стигнеш една гора там хващаш левия път и той те води до язовира
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

Здравейте, на кой язовир да заложа утре-Одринци или Плачи дол?
Някой ако търси компания да свирка
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

В крайна сметка заложих на Плачидол.Имаше риболов .Предимно зарибителен материал и каракуда.Надвечер започнаха да излизат по-добри екземпляри.Това е от мен.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”