Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
На каква стръв колега?svetlio86 написа:За Добротич нямам идея, но на Преселка излизат шаранчета от 0.500 гр до 1.5 кг и тук там по някое амурче! Засужава си да се посети.
Къде във Варненско може да се отиде ,така че човек да си начеше крастата?
За Варненско-развъдниците на Засмяново-спортен риболов,такса 20лв,бял със сл.царевица,торен,на плувка.
За Добрич-Плачи дол,спортен риболов,такса 10лв,имаш право на 1 риба 2-3,5кг.Кълве на всичко.бял,торен,земен,сладка царевица,силиконова царевица.За около 8ч съм извадил над 15 шаранета между 0,5-1,2кг и около 3 кг таранка.
За Варненско-развъдниците на Засмяново-спортен риболов,такса 20лв,бял със сл.царевица,торен,на плувка.
За Добрич-Плачи дол,спортен риболов,такса 10лв,имаш право на 1 риба 2-3,5кг.Кълве на всичко.бял,торен,земен,сладка царевица,силиконова царевица.За около 8ч съм извадил над 15 шаранета между 0,5-1,2кг и около 3 кг таранка.
-
- разбира нещата
не правилно си разбрал упрека ,не е въпрос на заяждане,а по-лесно да се конкретизират нещата.някой от търговишко или разградско ,ако потърси инфо за шуменски водоем ,във варненската тема ли да го търсиPeshkata написа:Питам, за да избегнем недоразумения и дразнителите във форума да нямат за какво да се заяждат (те само за това влизат).
Поздрави,
Петър!

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
ztabakov написа:Къде във Варненско може да се отиде ,така че човек да си начеше крастата?
Нали бяха спрели да дават рибата на Плачи дол ...., Сега пак ще се напълни със алчни мръвкари там

- svetlio86
- ще става разбирач
Те са им извадили доста дребосък и за това пак забраниха отсрещната страна на язовира! Сега дават 1 риба между 1,5 до 3 кг!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

По Коледа Плачи дол беше източен почти напълно-остана малко блато пред стената.Тогава са изловили читавата риба и е останал дребосъка.Затова и разрешават една риба-най-вероятно такива няма.Иначе разрешението е от скоро.
- svetlio86
- ще става разбирач
Риба има! Язовира беше източен, но не чак толкова! По време на риболова ми, съседа хвана два амур по 3-3.5 кг и доста шаранчета между 1 и 2 кг. По целият язовир се вадиха риби, като повечко даде към опашката, а аз бях на стената!
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

Колега,какви са условията там?Удобни места за плувка? Мерсиsvetlio86 написа:За Добротич нямам идея, но на Преселка излизат шаранчета от 0.500 гр до 1.5 кг и тук там по някое амурче! Засужава си да се посети.
зд. колеги, одринци хващали го забраната,и ако не имали риболов там,ще съм благодарен за инфо че се чудя къде да разпусна по празниците.
Одринци е рязрешен.Излизат доста бели в момента.
Малко информация за това какво се случва на Ботево. http://ovarna.bg/news-about-varna-and-t ... tena-zona/
-
- новобранец
Здравейте. Бих искал да попитам откъде се минава за язовира в Одринци,защото ми казаха,че може да се мине и през Дончево откъде е по добре пътя?
зд.колега като влезеш в селото от Добрич, караш на право,като свършат къщите завиваш на дясно караш до като стигнеш една гора там хващаш левия път и той те води до язовираkamen_koichev92 написа:Здравейте. Бих искал да попитам откъде се минава за язовира в Одринци,защото ми казаха,че може да се мине и през Дончево откъде е по добре пътя?
Здравейте, на кой язовир да заложа утре-Одринци или Плачи дол?
Някой ако търси компания да свирка
Някой ако търси компания да свирка
В крайна сметка заложих на Плачидол.Имаше риболов .Предимно зарибителен материал и каракуда.Надвечер започнаха да излизат по-добри екземпляри.Това е от мен.