Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА НА РУСЕНСКИТЕ ВЪДИЧАРИ
Модератор: sapuna
- dimitar_
- сериозен играч
Както виждам , не сте се посрамили , а и най - важното ставате все повече , тъй да е и занапред !!!
Аз преди час се върнах от "Папаза" , Кака ми потвърди "диагнозата" и окончателно реши да ми избере психиатър за личен доктор ... , тази сутрин ми "пушеше" главата от снощният банкет , но въпреки това , въпреки дъжда и вятъра , въпреки че колата се "магарясваше" все пак отидох да закрия есенният риболов . Как съм го сторил , ще разберете от "Неуспешни... " , какво да се прави , няма все да се бием в гърдите я , то и "капото" си е резултат !!!
Още веднъж , браво за ползотворната среща , пък и нали знаете , който не може на масата , той не може и край водата ... !!!
Иначе тук вали един сняг , кеф да ти е , дето се вика , време за греяна ракия !!!
Аз преди час се върнах от "Папаза" , Кака ми потвърди "диагнозата" и окончателно реши да ми избере психиатър за личен доктор ... , тази сутрин ми "пушеше" главата от снощният банкет , но въпреки това , въпреки дъжда и вятъра , въпреки че колата се "магарясваше" все пак отидох да закрия есенният риболов . Как съм го сторил , ще разберете от "Неуспешни... " , какво да се прави , няма все да се бием в гърдите я , то и "капото" си е резултат !!!
Още веднъж , браво за ползотворната среща , пък и нали знаете , който не може на масата , той не може и край водата ... !!!
Иначе тук вали един сняг , кеф да ти е , дето се вика , време за греяна ракия !!!
-
- сериозен играч
Ники,бе ние не сме за по някоя ракийка ,нали знаеш кво става.Айде да влезем в следващия месец пък то организацията знаеш,става бързо.Особено като се знае МЯСТОТО.Определено трябва да се видим и то преди 10.12. по куп причини.
Добре е и Ивак да се върне!
Може би една от тези дати-5,6,7 .декември. стига Ивак да не празнува 08.12.,че му е празник.
Добре е и Ивак да се върне!
Може би една от тези дати-5,6,7 .декември. стига Ивак да не празнува 08.12.,че му е празник.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Ами при положение,че Ивак няма да го има ,какво ще кажете за 05.12. сряда.Ден преди Никулден е,но тъкмо ще направим разбор на изминалия месец и да уважим патрона на гилдията Свети Никола.
Записвай се народе!
СРЕЩА №3 НА 05.12.2007.В МЕХАНА"РУСЕ" ОТ 19.00.ЧАСА!!!!!
Пък и нещо като изпращане на годината ще стане!

Записвай се народе!
СРЕЩА №3 НА 05.12.2007.В МЕХАНА"РУСЕ" ОТ 19.00.ЧАСА!!!!!
Пък и нещо като изпращане на годината ще стане!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......