Айде отново Честито на Краси 112!

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Айде отново Честито на Краси 112!

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Краси,такъв проблем направи с този сом,че доста хора сън не ги лови :shock: :rolleyes: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Вече е ясно че не само Богоизбраните могат да хващат . С постоянство и желание може всеки да го огрее. :drinkers: :smt057 :smt057
Виждам че и ти си се запалил по кльонка най-накрая но както е казано - неведоми са пътищата господни :D :D :D
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Верно ми подпалихте чергата,но да се надявам че и аз ще си хвана на първо време някое достоино сомле от 30-40кг пък за по-големи ако е дал господ по нататък,като стана специалист :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Ще си дойде сомлето когато му дойде времето. При мен беше много мъчна работа - 3г боожее.Когато почнах с кльонка тези които го практикуваха се брояха на пръсти и нямаше от кой да се понаучиш малко. Пльокаш като откачен без да знаеш дали това което правиш има нещо общо с истината , пък и почти няма от кой да видиш. Абе откачена работа ама така си беше.Спомням си на втората година седя си в лодката и по едно време се задава един колега с лодка , спира и почва да тропа. Това беше първия кльонкоджия който виждах и си рекох - е разгеле сега ще копирам това което той прави и може и цялата работа с кльонка да не е измишльотина . Да ама по едно време ми идва на акъла и си викам - аз хубаво копирам от този ама ако пък той е хептен новобранец и му е за сефте , кво правиме :?: :?: :?: две години на зад и си почнах как сърце иска и баба знае . Абе хич не е за разправяне будала до немай си къде ама хич да не ти пука прай си кефа и тва е. :smt069 :smt069 :smt069
умира сам в реалноста !
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Krokibg написа:Верно ми подпалихте чергата,но да се надявам че и аз ще си хвана на първо време някое достоино сомле от 30-40кг пък за по-големи ако е дал господ по нататък,като стана специалист :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:
Кроки че ти таквиз от по 30-40 си ги фаташ и на Марица бе-кво ти требе на баир лозе... :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Ебахххххх маикаму :mrgreen: нека ти стисна ракта :finga: .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ман 1966,Марица си е Марица ! Първо се занимавах със шараните по Марица и язовирите.Дълги,дълги години,докато едно голямо АРМЕНЧЕ от Хасково не ни отвори очите че освен на шибаните жаби,попови прасета и пиявици,сома се лови и на Воблери,и първоначално,ги ловяхме само на Рапала.Другите марки небяха още доказали се като ловджий и изкупихме всичките работещи модели на Рапала от магазините.Сега се подпалих по кльонка и веднага се обзаведох със Пръчка на СПРО Катфиш 3000 и Мултипликатор Корбос -дрън-дрън-дрън,няма го да му прочета точно модела,но е добър.Имам всичко необходимо за този риболов,понеже що годе съм наясно за какво говорим и съм бил свидетел на такъв риболов със човек който си е майстор.Сега ми дойде музата и смятам и тази краста да начеша.Вече започнах и няма дпиране,когато съм на водоем със сомове,ще ги търся и това е,да видим какво ще направя :lol: :lol: :lol: :wink:

lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Кроки кой е майстора че артисти много
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не казвам,че ще се почне пак една разправия :lol: :lol: :lol: Стой и гледай,като се науча и аз да ги ловя,ще видите вие :oops: :oops: :oops: иска се ходене и да се правят експерименти.Човек когато няма от кого да се научи,щото всички крият важни дребулийки,ще се уча сам и като се науча,ще е по-сладко и няма да има кой да ми вика...Аз те научих,аз ти показах :!: :!: :!: :idea: Вързвам си сам линията и знам как трябва да се прави туй-онуй. :lol: :lol: :lol: Чакайте и ще видите :shock: :oops: :lol: :wink: :idea:

Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

:lol: 8) Рибарлъка си е голяма доза късмет :!: Не бъркайте амбицията с късмета. :lol:

:lol: :lol: Миналато лято /на Симитли/, показах на едно момче как се прави нищелка от плетено и за около час извади три сомлета - а ние го зяпахме и после пак аз бях виновен :lol:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

old fox написа::lol: 8) Рибарлъка си е голяма доза късмет :!: Не бъркайте амбицията с късмета. :lol:

:lol: :lol: Миналато лято /на Симитли/, показах на едно момче как се прави нищелка от плетено и за около час извади три сомлета - а ние го зяпахме и после пак аз бях виновен :lol:
Туй си е прословутия късмет на начинаещия-сомлета може да си вади всеки-виж за големите тучове си требе и майсторлък-поне така съм чел... 8)
Пък на Кроки такъв не му липсва....
Кат на Краси близнаците да фанеш Кроки... и дай боже да се видим на ...при Румен като одиш... :lol: :lol: :lol:
Я елате рибенца при батко...
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

man1966 написа:
old fox написа::lol: 8) Рибарлъка си е голяма доза късмет :!: Не бъркайте амбицията с късмета. :lol:

Туй си е прословутия късмет на начинаещия-сомлета може да си вади всеки-виж за големите тучове си требе и майсторлък-поне така съм чел... 8)
Пък на Кроки такъв не му липсва....
Кат на Краси близнаците да фанеш Кроки... и дай боже да се видим на ...при Румен като одиш... :lol: :lol: :lol:
:twisted: :twisted: :twisted: :roll: :evil: :twisted:

Продавам кльонкове -- - - - От мойте старите .... :roll: :wink: :wink:
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Мен 1966,чул та господ :lol: :lol: :lol: Ако хвана,направо се приготви да изпием една каса,каквото кажеш !!! Нямам притенций за майсторлък,но тръпка и желание бол :lol: :lol: :lol:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:twisted: :twisted: :twisted: :roll: :evil: :twisted:

Продавам кльонкове -- - - - От мойте старите .... :roll: :wink: :wink:

Фокси,продавам кльонкове ---------от мойте,новите :twisted: :twisted: :twisted:

KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Здравейте и споко шалтери този път няма 8) :D 8) :D
Пускам поста си тук защото всичко започна от тук и спечелих наградата с единият от тези сомове.
Първо бих искал да направя приходо-разходен отчет.
Бяха закупени 1250 бр сомчета по цена 1лв.
Емо ми даде 600лв а останалите 650 са от наградата на YAMAHA.
Сомчетата бяха разпръснати из целият язовир Ивайловград на 09.10.2009г. от 5 бр лодки.
Изображение
Изображение

Първоначално трябваше да се закупят около 2600 бр , но човека вече беше продал половината предишната седмица .
Та догодина ще пусна за още 1350лв за да изпълня обещанието си до край и да няма причини да не ми кълве :roll: :roll: :lol: :lol: - естествено ако се намерят сомчета .
За самото събитие .
Избрах този язовир защото мрежите на него са почти на изчезване и причините за това са ясни почти на всички .
Смятам , че там шансовете им да отцелеят са най-високи .
Но ме притеснява един друг факт който се превръща в масова практика - Все по-често ставам свидетел на това как се прибират сомчета от по1-2-3кг.
Момчета нека оставим нещо и за другите след нас .
На 09.10.2009г Ние посадихме 1250 бр мечти не само за нашите ами и за вашите Деца .

Изображение

Ако не можете да се научите на това то поне се научете да не унищожавате и крадете мечтите на собствените си Деца.

Що се отнася до мен аз съм безкрайно удовлетворен от случилото се .
Едно сомче "Големец и красавец" пуснах на едно специално място - защото Той го заслужава.
Изображение

След трийсетина години като стане 112+кг ще му сложа една обица за заслуги.
Риболова на сом е Постоянство , Упорство и най-вече Търпение .
И аз съм правил простотий , но всичко си има граници . Преди две години когато улових 112кг сом нещо ме накара да се променя . До скоро си мислех , че това нещо е самото улавяне на сома , но сега знам и вярвам че пускането промени живота ми повече отколкото съм и предполагал .
Риболова за мен е Хоби , Наука и всичко което ме заобикаля когато съм за риба . Сега имам доста по-широк поглед върху нещата и разбирам , че всяко нещо което те заобикаля и се случва има конкретна причина да е там и да се случи.
Накрая искам да кажа едно Голямо благодаря на YAMAHA и да изкажа задоволството си от това , че поне за един час Ние се обединихме около една идея и цел , всеки даде всичко от себе си за да я осъществим и с пълно право можехме да се наречем
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:Silurus Glanis - TEAM BULGARIA :idea: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Последно промяна от KRASSI на Вто Окт 13, 2009 11:12 pm, променено общо 1 път.
умира сам в реалноста !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”