Случвало ли ви се е.....

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
stanistud
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Случвало ли ви се е.....

Мнение от stanistud »

И аз съм имал хванати риби на нетипична за тях стръв но това,което ми се случи на 30,07,09 направо обърна на 180 градуса представата ми за риболов, а от сега нататък и обекта на риболов.На кратко на шарански такъм се хвана те това
http://gallery.nariba.com/data/506/2161 ... e_-med.JPG -170см/48кг
Тук http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... &start=435 съм описал как се случи всичко.
Аватар
hanks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от hanks »

6. Кокошката на баба ми докато си пробвах въдицата в градината. Едвам извадих куката :)

Аз на баба кокошките редовно ги ловех като малък,добре дават на парче сушена ябълка. :D
paisa
новобранец
новобранец

Мнение от paisa »

hanks написа:6. Кокошката на баба ми докато си пробвах въдицата в градината. Едвам извадих куката :)

Аз на баба кокошките редовно ги ловех като малък,добре дават на парче сушена ябълка. :D
:smt043 :smt043
Колега припомни ми и мойто детсво също като теб монтаж на плувка на царевица добре даваха кокошките на ранчото :mrgreen: :mrgreen: доста сериозни противници :smt043
zzlatev69
новобранец
новобранец

Мнение от zzlatev69 »

hanks написа:6. Кокошката на баба ми докато си пробвах въдицата в градината. Едвам извадих куката :)

И пйучета са ми кълвали, ама късат,едри са !
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

морунаж на кука 4/0 на блатен червей :shock:
скобар на блесна
скобар на качамак на пружина
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

Изображение
Аватар
bowhunter
новобранец
новобранец

Мнение от bowhunter »

един приятел хвана крава на пружина. Въдицата била подпряна на един орех, тъкмо щял да я мята за шаран. За жалост не можал да откачи нищо , кравата скъсала и си била камшика а пружината останала в устата и. Дано краварят да е освободил куките че не искам да си и помислям как е страдало горкото животно.
pikefisher
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от pikefisher »

На река Росица хванах каракуда на булдо. Мухата се е закачила на гърба до перката.
san_xose
новобранец
новобранец

Мнение от san_xose »

:D :D :D на мене се е случвало да хвана жаба на торен :D :D (беше го налапала целия)
Изображение
matias_1996
новобранец
новобранец

Мнение от matias_1996 »

Котка на сладка царевица.
С брадовчед ми изкахме да си изпробваме въдиците в един варел в двора, в който бяхме пуснали 3 каракуди и след като ги извадихме въдиците отидохме до вътре котката беше налапала царевицата на мойта кука и едвам я откачихме после. Голям смях падна! :D
Аватар
LnX
новобранец
новобранец

Мнение от LnX »

Жаба на хляб :)
Бях хвърлил за уклей, една жаба скочи от брега, след 2 секунди плувката се потопи, аз засякох и гледам жабока налапал куката :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

На зимна блесна посред лято....шаран 4кг.
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

Два гларуса имам записани :wink: :lol: ... на бомбарда и морски червей :lol: ... не кой знае какво, но след като му "клъвнат" на човек, следва ебаси екшъна...водни и надводни акробатики, яко дърпане истинско изпитание за такъми и риболовец :) :wink: :D
Впрочем и двата успешно ги извадих и откачих...единия случай дори е заснет с видеокамера, но за жалост вече нямам координатите на руснака, който го засне :oops:
...А и да добавя има един бонус, като се хване гларус останалите му другари се събират и почват да му съчувстват и да се опитват да му помагат и почти става филма "Птиците" :shock: :wink:
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

Имам и уникален случай от преди доста години (над 20) и звучи невероятно, но е факт, който иска да вярва който иска не :oops: :oops: :oops:
Разказвал съм го на приятели и някой го знаят та накратко...

Ловя си аз сафрид на плувка вечерта към 22.00ч на един от мостиците на Слънчев бряг. Тогава бяха хубави здрави и осветени. Та ловя си аз на плувка с една морска кука и белена скаридка за стръв. Зад мен зяпачи, колкото щеш... няколко пъти ги предупредавах да се отръпнат та да не закача някой случайно... при едното от замятанията гледам няма плувка във водата :shock: проследявам линията а тя води някъде зад мен и се чува само едно "Ъ", "ъ", "ъъъ"... гледам линията виждам плувката и погледа ми се спира на едно около 10 годишно чехче (момче) русоляво, което седи с отворена уста и ...."Ъ", "ъ", "ъъъ"... :shock: Куката забита в устата му от вътрешната страна :shock: ...забита в бузата :shock: :shock: :shock: Майка му една чехкиня седи до него и ме гледа ни жива ни умряла... Аз обаче хич не се двуумя... сложих си лявата ръка на главата му и с другата с два пръста му бръкнах в уста и с рязко движение откачих куката :wink: ... лесно се откачи бузата нали знаете, каква е от вътре :wink: ... Разбира се ведна последва рев :cry: :cry: :cry: ... потупах чехчето по главата извиних се културно и му викам "ще ти мине" :) и онова спря да циври :D :D :D майка му още в потрес... :) Как се беше усукала тая кука та да го ковне от вътре не знам а онова явно е зявнало от учудване, като е гледало как скубя сафриди като семки
:lol: :lol: :lol:
След това около мен се образува вип зона :lol: :lol: :lol:

Та това е накратко имам и едно чехче, уловено как си трябва ... не изтърмъчено, щото случаи с изтърмъчени бол, но с класически клъвнали май не съм чул друг такъв... :wink: :D :D :D
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
popay
новобранец
новобранец

Мнение от popay »

Много се смях с водолаза на joro.БРАВО! Добро чувство за хумор!
А по темата.Доспат-пъстърва на месен хляб.Марица-сом на оса.Беловица-шаран на рибешка опашка./това ,последното по- го приемам/
Изобщо в това му е чарът на риболова.ИЗНЕНАДАТА.
Тате,БРАКОНЕРИТЕ май не ги е страх от никое ЖИВОТНО,особенно от ПОЛИЦАЙ. /мисъл на малкият ми син/
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”