Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

От къде идва никът ви
Модератор: dantho.mihov
- dimitar_
- сериозен играч
И в живота съм си Димитър (там вече без долна черта) , а котака в началото се "мъдреше" сам под "ника" , но преценихме , че не е скромно да се носи "славата" от един , и затова решихме двамата да си я поделяме . Котака не пожела да включа името му към "ника" , защото се притеснява от досадни котки , все пак да знаете , казва се Томас , ЕГН 9805150002 , дърт ерген , пие умерено , хърка , пърди и... абе има почти всички човешки пороци ... !
Та това сме ние !!!
Та това сме ние !!!
-
- разбира нещата
Дълго време, повече от година, само четях във форума, без да мога да взема отношение по някакъв въпрос (по решение на админа). И така следейки интригите(тогава "морски риболов" беше най-посещаван) и успешните и неуспешни излети, в един момент се почувствах точно така - наблюдател. Гледаш тайничко (по принуда) без да се намесваш. Хеле смениха админа та можах да се регна и използвах онова, което тогава ми дойде отвътре - наблюдател.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Лао Цзи
IDA каза:
-
- разбира нещата
kRaikkonen идва от новия световен шампион във Ф1.
От както зърнах за първи път телевизор се влюбих в този спорт.На времето любимец ми беше Мика Хакинен.Но след като се отказа, любимец ми стана Кими Райконен поради много причини.
От както се помня всичките ми никове по-сайтове, форуми, чатове, скайп... имат нещо общо с този пилот.Не знам как може толкова да съм се вманиачил
Иначе Петър......на 16 години.
От както зърнах за първи път телевизор се влюбих в този спорт.На времето любимец ми беше Мика Хакинен.Но след като се отказа, любимец ми стана Кими Райконен поради много причини.
От както се помня всичките ми никове по-сайтове, форуми, чатове, скайп... имат нещо общо с този пилот.Не знам как може толкова да съм се вманиачил

Иначе Петър......на 16 години.

Много приятно се изненадах днес,когато си сменях зимните гуми,дойде един много приятен човек при мен и ми каза-"здравей,ти да не си Н.Делев"викам" аз съм,ти да не си от форума"незнам как ми хрумна че е от форума ама се оказа така и знайте ли кой беше-GODFATHER.
Не знам защо през цялото време му виках"Митак"за което моля да ме извини,но мисълта ми е че донякъде ника помага да се познаваме,сигорно с много хора сме се срещали някъде и се разминаваме без да знаем кой кой е макар да си пишем всеки ден.
Благодарство на Сапуна за хубавата тема защото днес познавам още един прекрасен човек от форума.
п.п.Ако знайте кво работи GODFATHER всички ще му се кланите до земята

Не знам защо през цялото време му виках"Митак"за което моля да ме извини,но мисълта ми е че донякъде ника помага да се познаваме,сигорно с много хора сме се срещали някъде и се разминаваме без да знаем кой кой е макар да си пишем всеки ден.
Благодарство на Сапуна за хубавата тема защото днес познавам още един прекрасен човек от форума.
п.п.Ако знайте кво работи GODFATHER всички ще му се кланите до земята

- CERRUTI
- сериозен играч
Моя ник идва от любимото ми яке,което първо като го взех го обличах само за по офицялни случаи,после стана ежедневно и накрая свърши като рибарска екипировка
даже все още е някаде в гардероба.......иначе името ми е Кристиян!
а аз геймарите на Кънтар само ще кажа че съм един от основателите на Крейзи тийм и ника ми беше Cap.Danko(от филма "Червена топлина"с Арнолд)
п.с.-а колегата asini ако си този Cobrety който си мисля значи се познаваме.......

а аз геймарите на Кънтар само ще кажа че съм един от основателите на Крейзи тийм и ника ми беше Cap.Danko(от филма "Червена топлина"с Арнолд)
п.с.-а колегата asini ако си този Cobrety който си мисля значи се познаваме.......

-
- разбира нещата
По-интересно е къде? Защото там не е за мен и теб.Nedeltcho Delev написа:п.п.Ако знайте кво работи GODFATHER всички ще му се кланите до земята![]()
![]()
![]()

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Лао Цзи
IDA каза:
Лао Цзи
IDA каза: