Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2019
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2019
да , на същия комплексарАматьора Бс написа:И все пак колега не уточни на Митьо Чепарето ли дължим две страници отклонения

ходя от време на време на морски но никога не съм надувал бройките риба ,това е за хора които искат да са известни като додри рибари и занаещи всичко за риболова от брега,а аз съм изразнал на брегаМilena написа:А Вие ходите ли на морски риболов?ianimar написа:не мога да повярвам че някой ще лъже с инфото,
Ако го практикувате няма да се чудите!

Не Ви разбрах смисъла на отговора.ianimar написа:ходя от време на време на морски но никога не съм надувал бройките риба ,това е за хора които искат да са известни като додри рибари и занаещи всичко за риболова от брега,а аз съм изразнал на брегаМilena написа:А Вие ходите ли на морски риболов?ianimar написа:не мога да повярвам че някой ще лъже с инфото,
Ако визирате стареца, то знайте , че той не е такъв, а най вероятно е подведен!
А, ако сте насочили внимание към мен, то просто ще Ви кажа, Че не ме познавате!!!
Нищо лично.
Винаги съм с добри чувства, колкото и сурова да изглеждам

- ribarshe
- ще става разбирач
А вие господине защо не ходите по често на морски риболовianimar написа:ходя от време на време на морски но никога не съм надувал бройките риба ,това е за хора които искат да са известни като додри рибари и занаещи всичко за риболова от брега,а аз съм изразнал на брегаМilena написа:А Вие ходите ли на морски риболов?ianimar написа:не мога да повярвам че някой ще лъже с инфото,
Васе брат няма време за сафриди и платерини,но от септември до края на ноември съм всяка вечер ,стига времето да позволява и цяла зима по реките
Ами включете се в темата като Ви дойде времето.ianimar написа:Васе брат няма време за сафриди и платерини,но от септември до края на ноември съм всяка вечер ,стига времето да позволява и цяла зима по реките
Може да сте по-подготвен, без много да се чудите

добре Милена,ще те послушам 

Здравейте,
Два риболова тази седмица: 19-и между 6:00-7:00ч на „кръста” в Царево капо. След това между 7:30-9:30ч на „завода” 10ина рибки.
21-и между 6:00-8:00ч на „завода” капо без удар.
Успешен сезон! На есен пак!
Два риболова тази седмица: 19-и между 6:00-7:00ч на „кръста” в Царево капо. След това между 7:30-9:30ч на „завода” 10ина рибки.
21-и между 6:00-8:00ч на „завода” капо без удар.
Успешен сезон! На есен пак!

Вчера на къмпинг веселие нула, много водорасли, от там на германката до към 9 само три малки, от там на акра в Черноморец 7 бързи и до там ...
Днес от 06,00ч до 11,30ч 38 бр.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kikk4o
- ще става разбирач
И ако не е тайна къде те споходи тая слика?Kodjito75 написа:Днес от 06,00ч до 11,30ч 38 бр.
Дали изобщо е край Варна . Утре смятам да е пробвам на юг от Бургас и май щее на Царево че там ще нощувам(ако има кокега да даде съвет къде да застана). Или германката и агалина са по дашни места.
Кранево
-
- ще става разбирач
някой да е хващал две заргани на чепаре на веднъж
Не се съмнявам в колегата ,не го познавам но щом на лодката ги взимам с чепарето смятай за кво иде реч ,само че дребнички ми се видяха ,тези които хванах иначе я има вижда се обилно да скача край лодката 

моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана