Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Окончателен избор на място за среща!!!
Модератор: sapuna
- ivan_yo
- разбира нещата
И аз си го мислех но хич даже не ми се искаше и да го споменавам за да не дърпам дявола за опашктаNedeltcho Delev написа:bkd написа:От 1-ви до 6-ти БЕТОН![]()
Този път даже и с жената
![]()
Бетон,бенон,ама тогава са най-много дъждовете,така ще ни разкисне бетона че сигорно бая ще съжеляваме.

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ceno cenov
- разбира нещата
Дупе да им е яко на шараните на Кроки.
При положение че срещата е планувана за периода на забраната ми се струва, че това е единствения вариант
Инак Дунав е правилния избор. Великата река е несравнима с каквито и да е язовири! (Лично словоизлияние - носталгия - вече 3 месеца не съм я посещавал)
Ако навия този път Стефко сме на срещата!!!

При положение че срещата е планувана за периода на забраната ми се струва, че това е единствения вариант

Инак Дунав е правилния избор. Великата река е несравнима с каквито и да е язовири! (Лично словоизлияние - носталгия - вече 3 месеца не съм я посещавал)

Ако навия този път Стефко сме на срещата!!!
- ceno cenov
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Относно дъждовете аз съм оптимист, ще се обадя на синоптичките от нова телевизия и ще поръчам хубаво време. Пък кво толкоз ако не им дадат от европеиският съюз с някоя директива, ще ни вали, да не сме от захар я. Пък и шатри ще има, аз лично ще докарам мойта 99% и Неделчо неговата и все още две ще се намерят вярвам - трябва да стигнат. Не мисля, че за първи път ще ни вали. Дали има някои да няма дъждобран или ботуши.
Важното е да се съберем, да се видим, да хванем някоя рибка ако е рекъл господ, може и някоя наздравица да вдигнем ако случайно ни се допие. Аз лично алкохол не пия ще стане една година от как не пия на 29.01. 2009г.
Важното е да се съберем, да се видим, да хванем някоя рибка ако е рекъл господ, може и някоя наздравица да вдигнем ако случайно ни се допие. Аз лично алкохол не пия ще стане една година от как не пия на 29.01. 2009г.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
най правилния избор
добре,че предложи...за риби-не знам,предполагам,че ще е уместно да ги пускаме повечето,но като ландшафт,природа и за лаф/моабет е екстра
па и по пички до пловдив може да се отскача
с една дума-ЗА.дьждо да не ви плаши-халето е голямо и покрито
и река добра има наоколо,ако е некой мераклия да мрьдне с мен верно за риба
аз сьм на смени и на 100% ще сьм преебан,но ще измисля нещо.удачно предложение.както казах-от мен ЗА

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Вижте мойто мнение момчета,казвам мнение и не искам да се влияете от него,като дати са много добре защото има много почивни дни,но това са дати на които всичко се изкарва на полето за сеидба,има една дума ден година храни,така че може би ще има хора възпрепятствани от тези обстоятелства.Аз например няма да мога да съм там през всичките тези дни,най-много два дена,или първите два,или последните два.Акъла ми се побърка за други дати но не можах на самия себе си да угодя за друго време.Аз от самото начало ми се въртеше в мисълта откриването на риболовния сезон но това не го вземайте в предвид.Когато и да е може за един ден да съм с вас но ще съм там.
И още нещо,нека домакина да каже има ли възможност да ни подслони при лошо време,има ли обстоятелства за по-голям капацитет от хора за моабет,защото излишното носене на багажи си е кушия.
Например двата чардака на Наско и моя не можаха да ни поберат на жрепчево,колко маси трябва да се носят и т.н.Помислете и да решим.
В крайна сметка на всички ще ни се иска да е приятно.
И още нещо,нека домакина да каже има ли възможност да ни подслони при лошо време,има ли обстоятелства за по-голям капацитет от хора за моабет,защото излишното носене на багажи си е кушия.
Например двата чардака на Наско и моя не можаха да ни поберат на жрепчево,колко маси трябва да се носят и т.н.Помислете и да решим.
В крайна сметка на всички ще ни се иска да е приятно.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Неделчо, за сега да обсъдим датите, пък за организацията после има време да си чешем езиците. Твоя чардак беше поокъсан малко, та ми се върти в главата имам едно излишно покривало точно твоя размер и се чудя дали да ти го подаря ма не знам колко ракия ще донесеш от тазгодишната реколта дет я хвали, та ще решавам на място.
Иначе то е почти сигурно за датите, може би трябва да се подложи на гласуване основната дата на която да дойдат хората като теб, който ще са за ден два. Дали да е в началото в края или средата. Нека да го изкоментираме тук за да може Ивака да прецени точно каква анкета да пусне.

Иначе то е почти сигурно за датите, може би трябва да се подложи на гласуване основната дата на която да дойдат хората като теб, който ще са за ден два. Дали да е в началото в края или средата. Нека да го изкоментираме тук за да може Ивака да прецени точно каква анкета да пусне.