Гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
galin_gr
новобранец
новобранец

Re: Гърция

Мнение от galin_gr »

По-принцип Потами се превежда река
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

...колеги, осирате готината тема и ще я заключат :evil:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Не че ми е работа,Никола,ама по-добре без снимки - аз лично ти вервам кат на себе си за риболовството.Пиши,брате,пиши много, защото всичко ти се разбира и е достатъчно описателно.А Гърция да се стяга,сал чекам да отворат близко ми ГКПП / дали на Елидже над с.Чепинци,Рудоземско,дали над с.Арда,Смолянска община,тогаз гръцките реки и язовири ми стават на 55-80 км,демек по-близо от яз.Кърджали / и жална им майка на гръцките рибки!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Каде ми а изровихте првата ми тема :mrgreen: Направо срам ме хвата :oops: Колко сам бил неграмотен :mrgreen: Е сега,след безмалко една година виждам разликите :lol: Хубаво,темата треба да служи за пример как от едно тапо начало,без отказване с упоритост може да се стигне и до приатели и до нови нешта които не се учат от всекаде :wink:
Вижте само снимките,поголеми не сам ли могал ? :mrgreen:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Ей Никола,темата си е перфектна от всякъде :D .Благородно завиждам за излетите :oops:
MAXAM
новобранец
новобранец

Мнение от MAXAM »

Река Нестос край Потами е много добро място за риболов, за съжаление обаче когато реката е пълноводна тонове боклуци плуват из нея и риболова на моменти е кошмарен.Време е огромна част от нас да се засрамят и да престанат да си изхвърлят боклуците по бреговете! Снимката е от м.май миналата година- из цялата река плуват водка"Флирт", "Девин", "Банкя" и всевъзможни БГ боклуци.Иначе риби има в добри количества.Изображение. Изображение
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

MAXAM написа: Време е огромна част от нас да се засрамят и да престанат да си изхвърлят боклуците по бреговете! Снимката е от м.май миналата година- из цялата река плуват водка"Флирт", "Девин", "Банкя" и всевъзможни БГ боклуци.Иначе риби има в добри количества.[]
Тя затова е и забранена вече тая река, както и язовира...
Ша са научим ние, ама по трудния начин...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
MAXAM
новобранец
новобранец

Мнение от MAXAM »

Вярно ли е забранена????? От кога е това, началото на зимата нямаше такова нещо. :( 100% ли е истина това и за къде важи ? Това би било крайно неприятно , мястото беше уникално за щека , мач и какъв ли не риболов...... Да не говорим , че излизаше всякаква риба и природата беше много красива...
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Но въпроса е там, че в Гърция на управниците и на народа им пука за околната среда , ценят я и се грижат за нея.
Конкретно - край Потами поставиха контейнери за смет покрай реката, но това нас много не ни трогна. Продължихме да съсипваме, да пускаме мрежи и да грабим...
После, в разгара на лятото, когато нивото на водата спадаше бързо и всичкия този боклук , носен от водата, остана на сухо , те въпреки че нямаха закон за сладководен риболов, нито ходят за риба там, бяха организирали почистване на бреговата зона ( където бяха нашите боклуци!!! ). Всичко мина тихо и кротко, боклука беше събран на купища по брега и в последствие изгорен , а на нас и дума не ни казаха ...:?
Срамно е ако това е истина...изложихме се за пореден път пред света... жалко , че има и куп съвестни риболовци, които патят от селянията на някои "господа"...Думи нямам... :axe:
В момента положението на българските водоеми, някога прекрасни, чисти и препълнени с риба, е достатъчно красноречиво доказателство на това, на което сме способни.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

MAXAM написа:...Но въпроса е там, че в Гърция на управниците и на народа им пука за околната среда , ценят я и се грижат за нея...
Дрън , дрън ярина ! Е те точно в това нема как да ме убедиш ама никак ! Едни от най-големите мърлячи след германците кога са извън Германия и испанците когато са си в Испания са Гърците кога са навсекъде !!!

пп - шишетията от "Флирт" , "Девин" и "Банкя" в повечето случай са от шопинга по Петрич , Сандански и пр. чийто амбалаж увпоследствие съвсем стриктно се изхвърля на първият мост в реката за към дома :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Павел Иванов написа:Едни от най-големите мърлячи след германците кога са извън Германия и испанците когато са си в Испания
Павленце,я ми кажи къде виде да има боклуци у Еспаньолските рекички и язовирчета бре.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

MAXAM написа:..модерирано..
ЗАБРАНЕН Е ДО ОКТОМВРИ 2009Г,ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ БАИ ГАНИОВЩИНАТА В ГЪРЦИЯ,КМЕТА ИЗПРАТИЛ ХОРА ОТ СЕЛОТО ДА ПОЧИСТЯТ АМА НИЕ НАЛИ СМЕ ОТВОРЕНИ НАШЕНЦИ СА ИЗГОНИЛИ ХОРАТА ДА НЕ ИМ СЕ ПРЕЧКАТ НА МАРОДЕРСТВОТО И.....ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА,ИНАЧЕ ГИОЛА Е СУПЕР И ХУБАВИ РИБИ ДАВА АМА НИЕ СИ ПЪЛНИМ И ЧУВАЛИ ДА СИ ИМАМЕ РИБА ЗА ЧЕРНИ ДНИ ,ДОРИ ЕДИН Т.НАРЕЧЕН КОЛЕГА ЛЯТОТО СИ ПРАВЕШЕ БУРКАНИ НА МЯСТО !!!!!!!!!

--------------------

2.4 - Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение , както и писането с главни което се приема за викане и повишен тон.

2.5 - Когато цитирате мнение на друг потребител цитирайте само първите 2-3 реда или само частта, която коментирате. Забранено е да се включват изображения в цитатите.

Спазвай форумните правила!!! sapuna
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

lovo написа:...Павленце,я ми кажи къде виде да има боклуци у Еспаньолските рекички и язовирчета бре.
Абе у гьолчетата не ама на кафетата еле па тия с маси отвънка кво е чудо :? Сам знаеш предполагам :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Не ми драскаите по првата ми тема бреи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: зашто сам иа пуснал такава хубава с големи снимки :lol: :lol: :lol: за да иа развалите ли бреи тарикати некакви :lol: :lol: :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
MAXAM
новобранец
новобранец

Мнение от MAXAM »

Тарикатите носят всичката уловена риба у дома да се хвалят.
Другите я пускаме обратно и взимаме колкото стига за 2-3 бири,колега.
И всеки сам си избира какъв да е .
Така , никой няма да ти разваля темата. :lol:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

А по самата река надолу някой ходил ли е?
Все пак има поне 30-40 км до вливането и до морето все трябва да има някаква риба и да не е забранена.

Никола се шегуваше доколкото разбрах :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”