5КИЛА-нашето спасение и избавление!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

неква тайност и забуленост ВИТАЕ около джунджулите явно :lol: на кьм сжгфн отиват нещата както обиновенно..или поне на кьм ПАРАГРАФ 22,дето при доктор Данийка дошло едно младо семейство за сексуална консултация,той подробно им обяснил и демонстрирал с гумени(явно тогава силикона е бил непознат) модели как се прави секс,докато те с искренно внимание го слушали...и след три дена младежа се вьрнал,набил жесток тупаник на доктор Данийка и му казал: "на многознайко се правиш,А"?и си заминал :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

5кила написа:я сега-и от мен вьпрос,обаче с повишена трудност :wink:
под какьв предтекст се използва израза ТАВА
МУШМУЛИ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:idea: :idea: :idea: :idea:

Петунка, тава МУШМУЛИ е онова дето бат ти Неделчо го лови на Гарваново! За повече информация на www.пd.com
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Нощни емоции !

Мнение от d_bozhkov »

Така... тъй като това ми става любима тема ,ще публикувам тук нощните си подвизи ,благодарение на СЖГФН -то

След леката почерпка с колегите (ТРИФОН ЗАРЕЗАН) ,вечерта реших да обърна внимание и на друия празник (Свети Валентин),така че грабнах жената (и тя горката откога не излизала по заведения покрай малкия),оставихме малкия на бабата да го гледа и тъй като прибирайки се от работа едвам не ми изпращяха глоба за алкохол (Отървах се на косъм спряха колегата преди мен) .Направи ми впечатление ,че бяха завардили на 3 места докато се прибера.Не че бях пил кой знае колко...ей сега се издадох че и аз не спазвам закона...ама ако бях надул балона сигурно щеше да покаже над допустимата норма.Май много се отколоних...Така че реших да оставя колата (моята така и не се престраши да изкара книжка) и къде къде в най-близката квартална кръчма "ДЕЛФИНА" (поне аз и викам кръчма,макар да е с качествено обслужване и добра кухня,а и има добра кухня ,който е от Сливен сигурно я знае).Като влязохме масите бяха или заети или резервирани ,че се наложи да ни спретнат една маса набързо,но евала не ни върнаха хората.Та ударих си аз 2-3 водчици,хапнах си ,но на близката маса до нас имаше група военни ,които май бяха почнали още от дена да се черпат за Трифон Зарезан .Та звънна поедно време единия по ГСМ-а и по едно време се изтупаха 4 -има братя РОМИ (кларинет,цигулка,акордион и тъпан)
И като се почна една.....ОБИКАЛЯНЕ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА
Само се задават команди "ГЕРМАНИЯ,АСТРИЯ,УНГАРИЯ,РУМЪНИЯ..." и музиката се сменя на момента .На мен ми стана такъв КЕФ.
СЖГФН кипна в мен .КЕФ ,братко кеф !
КЕФ,КЕФ ама на някои ИНЕТЛИГЕНТИ явно не им беше Кеф ,взеха да стават от масите да се възмущават да ги ева,че моята и тя ("НЯМА МЕ ИЗЛАГАШ ТУКА")
И толкоз беше с СВЕТИ ВАЛЕНТИН .Захванах пак ТРИФОН ЗАРЕЗАН.

Следва продължение... (отивам на обяд) :lol: :lol:
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

добре си си прекарал-аз цял ден седех сам и пих :cry: ама вече почна да ми става навик напоследьк и не мрьнкам ...мНОГО..ай да ви не мьчим с МУШМУЛИТЕ-това го чух от един циганин и звучеше така:
"лелеееее,тааа колко кура е отнесла,ако и м резнеш главите..че напьлниш една ТАВА МУШМУЛИ" :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: Абе извенявам се за селския въпрос, ама ще си умрем прости инък :lol: Какво е това СЖГФН -то? Някво широко понятие ми се вижда :lol: Поразгледах тук- таме, ама пак не вдянах много - да го еба :lol:
Ако може некой линк да турите дето е дефинирано - да не се абите да ми го обеснявате :lol: :lol: и пак се извенявам :oops:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Михалич написа:Какво е това СЖГФН -то?
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Пробай тука - СЖГФН
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Dedy написа:
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Пробай тука - СЖГФН
да,ама горе долу оттук се поча
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Marco Polo написа:
:arrow: Абе то малко се явява една субстанция, която е консистенция от няколко неща... Сложничко е, трябва човек да вникне малко между редовете...
Аслъ че е сложничко :lol: Дай некой джокер - виждам че си посветен :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Май посветените са малко - и аз чакам с нетърпение :oops:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Михалич написа:
Marco Polo написа:
:arrow: Абе то малко се явява една субстанция, която е консистенция от няколко неща... Сложничко е, трябва човек да вникне малко между редовете...
Аслъ че е сложничко :lol: Дай некой джокер - виждам че си посветен :lol: :lol: :lol:

Виж ся Михалич,дай твоя въпрос да го разгледаме в подобаващата му тема,не може да се разгласява наляво и на дясно кво е тва СЖГФН.Вече е толкова сложно че само на ЛС. :D :D :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Едно такова, но не баш същото ами малко по-лилаво
но не точно има и леко заострени ръбове, клонящи към равнини
вечер свети , но и през деня свети или по точно не свети много,
просто си огрява, и не е баш без вкус , но си намирисва и като потече
нама събиране в тави, продават го насипно , но в бутилки, струва много пари, но от тези с малък номинал, търси се много, иначе го има навсякъде и т.н. .....

:lol: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Май тия морските трудно стоплят, Мирмев си го е казал съвсем точно и ясно - "не е далече на 70-80км от брегово"!
Nedeltcho Delev

Стига толкоз СПАМ в тая тема за СЖГФН,после викате това онова,че темата на не вървяла :idea: :idea:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Стига толкоз СПАМ в тая тема за СЖГФН,после викате това онова,че темата на не вървяла :idea: :idea:

ОК, ще се върнеме на мушмулите. Я кажи Дяка, ти мушмули на фурна готвил ли си (в тава естествено)?
Nedeltcho Delev

Dedy написа:
Nedeltcho Delev написа:Стига толкоз СПАМ в тая тема за СЖГФН,после викате това онова,че темата на не вървяла :idea: :idea:

ОК, ще се върнеме на мушмулите. Я кажи Дяка, ти мушмули на фурна готвил ли си (в тава естествено)?
:smt017 :smt017 :smt017 :smt017

На фурна несъм,ама на шиш и бавен огън бая съм опуржел :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”