Тролинг-сезон 2008г!

Модератор: bobopeli

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Тролинг-сезон 2008г!

Мнение от Краси_поборника »

Troli Rapala написа:Люси,явно сте провокирали сома и той доста стръвно се е насочил към воблера!В бързината не е успял да захапе средната тройка и за това се е закачила отгоре! :wink: Поздравявам ви за слуката! :wink: Този воблер е Шад-рап 7-гази до 3.3м.Цветът е нов за тази година и ето,че дава резултат! :wink: Все пак,колкото и да е важен цветът от риболовецът зависи резултата! :D
По пътя на логигата е така ама оня Troli май по ги обясняваше нещата от Troli Rapala. :roll: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

[quote="Поборников"][quote="Troli Rapala"]Люси,явно сте провокирали сома и той доста стръвно се е насочил към воблера!В бързината не е успял да захапе средната тройка и за това се е закачила отгоре! :wink: Поздравявам ви за слуката! :wink: Този воблер е Шад-рап 7-гази до 3.3м.Цветът е нов за тази година и ето,че дава резултат! :wink: Все пак,колкото и да е важен цветът от риболовецът зависи резултата! :D[/quote]
По пътя на логигата е така ама оня Troli май по ги обясняваше нещата от Troli Rapala. :roll: :lol: :lol:[/quote]Причината за това е във високосната година,а също и в тролебаенето ми между тролинг,кльонк и куршумче! :oops: Очаквам още резултати от други тролингисти,така е по-интересно!?Аре,похвали се и ти,време не остана! :roll:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

До сега нямам по голям рекорд от 6,5кг. и няма да взема да се хваля със сулки, има време,септември октомври на дълбоко газещи и при вечер да не подбират цветовете. :wink:
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Troli Rapala написа:
Поборников написа:
Troli Rapala написа:Люси,явно сте провокирали сома и той доста стръвно се е насочил към воблера!В бързината не е успял да захапе средната тройка и за това се е закачила отгоре! :wink: Поздравявам ви за слуката! :wink: Този воблер е Шад-рап 7-гази до 3.3м.Цветът е нов за тази година и ето,че дава резултат! :wink: Все пак,колкото и да е важен цветът от риболовецът зависи резултата! :D
По пътя на логигата е така ама оня Troli май по ги обясняваше нещата от Troli Rapala. :roll: :lol: :lol:
Причината за това е във високосната година,а също и в тролебаенето ми между тролинг,кльонк и куршумче! :oops: Очаквам още резултати от други тролингисти,така е по-интересно!?Аре,похвали се и ти,време не остана! :roll:
Троли -как разбра какъв е модела като и аз не го помня-седи си в кутията-син цвят ако е важно -лопата от пред голема- колко гази -не съм плувал до него-Жоро каза земи тая тояга-пен сомскиа-от най меките-подарък от Сашето-Ларинков-реванш за подарен кльонк преди 5 години-пуснах я първа средна и му я подадох -да пуснем ляво и дясно по една на салмо син дълбок-и един хчупещ червен-хита за сезона-модела го забравих ама е горен- палим по цигара и удар -имам клипче ама друк път -ако на Жоро му се занимава да пуска такива по 5 кила на филмче ще му ги прати детето по скайпа-щото още е на патерици от контузията и си е в къщи-и е изперкал за риба-ама за кльонк -сега се ловят големите -после се групират -и е гол след гол ама дребните са първи-за тигана де :D А ето го и сомчето:
Изображение
[url=http://g.imageshack.us/g.php?h=142&i=014sv1.jpg]Изображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:shock: Добре,сте! :wink: Добри,сте! :wink: На тролинг и на кльонк в момента съм пълна нула,но вашият улов ме нахъсва за нови подвизи! :D Добре,че е добрият стар куршум та да пуцам костури,сулки и щуклета! :oops: Пускам всичко обратно за да тренирам за "Голям"! :roll: :roll: :roll:
lusienn

Мнение от lusienn »

Абе троли кво сме добри -като това е сефтето не ходиме за сега за сом -некви проблеми аз нямам време партията го качвам на патерица-буквално-това ни беше първото соме -и го дадохме курбан-веднага на гьола-да знаете пресна риба -трябва да мине през хладилник поне половин час -преди тигана :arrow: Това от колирнарна точка-щото-се надува като двугърба камила-сомската пръжола :arrow: Най ме искефи -кога закъсахме със зацапанна свеш и дойде Сашето-ЛАРИНКОВ с новата моторница да ни тегли -скочих на абордаж и много ми хареса-ех мечти-страхотна е-150 коня-размазах се от кеф
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Белите риби си дават доволно на някой язовири, но дребни за съжаление.

Нищо не разбирам от тролинг, но ми прави впечатление , че налитат на малки примамки.

Кърцата удари една 2 кг на салмо хорнет 3,5 см средно газене :roll:

Аз лових риби по 1 кг на 5 см :roll:

Какво да си правя нормалните воблери се пита в задачата :lol: :lol: :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

В събота треснах и аз една килограмка-бяла на свечеряване,но сега тролинга си е мъка! :oops: В жегите нямам докосване! :oops: Ако закача по-плиткогазещ воблер газещ до 2.5м. ще хващам повече,но идеята е да се търси нещо по-така и за това упорствам на 4-6м.дълбочина! :oops:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

С Ивака ударите ни бяха все през деня , в жегата. Тролехме за да се разхладим защото на брега не се стоеше даже и на сянка. Температури от 35 'С нагоре. най-голямата удари точно в 12 на обед... Немам обяснение. А сутрин нящат... закача се по некой костур...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Добре вървите и ми харесва,че сте по-упорити от мене! :wink: Нещо ми се губи усета,чувството в риболова и карам по инерция за това резултатите са ми трагични. :oops: Доказвате,че успехът зависи от умението и настроението на риболовецът! :wink: Само голяма риба може да ми оправи риболовното настроение! :D
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Marco Polo написа:
Ivak написа:...
Какво да си правя нормалните воблери се пита в задачата :lol: :lol: :lol:
Който каже "в г...за" - 10 дена арест! Пардон - БАН! :lol: :lol: :lol:
За ГАРАЗА ли става на дума :butthead: :lol:
toshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от toshko »

То тролинг сезона, че свършва ясно ма нема ли кой да са пофали как го завършва. Аз поради липса на лодка през последния месец нямам какво да кажа, ма айде колегите да споделат, че да помечтаем малко.

Поздрав!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Аз май ще се откажа от този метод на риболов.Оня ден сутринта успях да излъжа две бели на воблер и няколко костура от брега а после до тъмно влачих без успех.Местни капацитети ми споделиха,че влачели от 22ч. до 4 сутринта из заливите със завидни резултати и останах доста учуден-какво ще кажете,някой пробвал ли е тролинг нощем?
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Има нещо вярно,защото и сомът е активен тогава,ама е опасно че можеш да налетиш на някоя мрежа и да има престрелки. :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тролил съм десетки пъти,нощем без успех! :oops: Чудя се в Западна Европа,как ловят та се спукват през ноща! :shock: Сега не троля,щот успеха е епизодичен или случаен и не си заслужава! :oops:
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”