Симулатор за спинингисти

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Digtiron,Е сега преди малко 2 ЗАБИВАНИЯ и ми къса кордтата е тва беше 6аран сигурно към 7-8 кила ама АЗ тиказвам КОРДАТА ми беше IZORLINE za 50LB и от какво друго зависи тва дали 6те скъса
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Наистина играта е реална но кеф прави да хванеш рибата не да я вадиш :( !

Хванах един лин по малък от кило около 700 грама :D !
За бракониерите само слънчаци :lol: !
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Aз хванах шаран 2 килограма и лин 1.135 килограма и клен 1.850 килограма както и кустур 1.450 и много още рекорди имам
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

kalkan4o написа:А как да разбера на кой водоем какви риби има ?

Тука нагоре прочетох нещо че с F8 ставало ана при мене нестана :( !

Дигитрон каде са тези работи с допълнителните водоеми ? И как точно сам можеш да си направиш водоем ?
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Изтегли си тея неща които той е дал на 2-ра страница и си изтегли от http://www.fishsim.net/index1.htm ама първо се регистрирай за да го дръпнеш а ако не стане и така виж си контролите пробвай да натиснеш някой друг "F"
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

С F12 се пуска бързо време за тези, които не им се чака. :wink:
Въпреки това, ако не сте уцелили правилната стръв, време, температура и място ще има да почакате доста. :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Дам аз вече съм хванал 2 лина и горе долу я разбрах само трябва утре да сложа тези add-on-и че са яки !

Хубавото на играта е че мога да я играя докато гледам примерно в сайта :D !
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Добре бе цяла нощ съм хвърлил на тапа за щука и на малка 4ервеноперка и на сутринта нищо.Много искам да хвана сом,щука и мряна :)
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Дигтирон,обясни ми то4но защо като натисна ф12 ми се показва "fast fishing active,toogle f12" ili ne6to такова каква ми е ползата от това а като натисна ф11 ми се показва някакъв прозорец ,за какво ми е ,а също така и ф1 ми показва някакви си риби и някви проценти :wink:
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Cougar »

И аз бях изтеглил играта преди време и сега като чета реших да видя дали мога да си инсталирам някоя нова река или примамка....

Както и да е, това не можах д аго направя, но набарах информация за количеството риба по пеговете и условията при които кълват. И се хванах да си променям STOCK файловете и файловете за рибите, за да стане по-добро кълването.

Да, ама не! Не ще и да бутне а долу имаше хиляди риби които аз ги бях натъпкал и то от най-невероятни размери!!!!!! Да не би да се влияят от разстоянието една от друга....нещо да се ошеметяват??????? :?: :idea: :idea:
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

По добре не барникай по файловете риба си има достатъ4но.Аз за 20мин на един язовир бех накълцал 8кила риба измежду които имаше 3шарана по 2килограма.
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Cougar, броя на рибите не е от такова значение, колкото температурата, кислорода във водата, ph на водата, изисквания на рибите за укрития, вид дъно, светлина, дълбочина и предпочитания за стръв.

Играта има голям фен съпорт и местата за риболов са много прецизно тествани и настроени за реалистичност. Специално онези, които са на самото СД със сигурност са добре пипнати.

Ако търсиш игра от типа екшън, тази не е такава. Тук по-скоро цаката е да уцелиш къде да заметнеш, по кое време, с каква стръв и как ти е стъкмена въдицата (дебелина на влакното, дълбочина от куката до плувката и т.н.). Също така зависи и кога да засечеш рибата при кълването. Някои риби са много предпазливи и само леко почукват и ако усетят тежестта на линията, пускат и бягат. :wink:
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Digtiron,става ли по 4есто да поглеждаш форума ако можеш щото много 4есто пиша и доста 4акам :wink: Е не те задължавам просто ако си много зает недей ама аз искам да те питам я кажи на какво протеиново топ4е хвана сома т.е със какъв вкус и Щука на какво си хващал
Digtiron
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Digtiron »

Niki_4, не мога да си спомня на кво топче, а и щука не съм ловил.

И какво повече има да ме питаш? Аз което знам ти го казах вече. :lol:
niki_4
новобранец
новобранец

Мнение от niki_4 »

Дигтирон,обясни ми то4но защо като натисна ф12 ми се показва "fast fishing active,toogle f12" ili ne6to такова каква ми е ползата от това а като натисна ф11 ми се показва някакъв прозорец ,за какво ми е ,а също така и ф1 ми показва някакви си риби и някви проценти
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”