Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Обичате ли беззветтрието
Модератор: sapuna
Re: Обичате ли беззветтрието
Троли кеде и за какво ти се ходи-не искам да си капо-може и с код да ти помогнна-ако-е конспирация 

Риболовци.
Троли,те и моята избираха 3-пъти за година.Ама нещо спряха.
А човека,който визираш наистина е мислещ и знаещ,но сме с почти еднакъв успех( а за нас това е неуспех).Аз вече съм разжалван,ама сега има и други.Ти запомни:-Важно е кой пуска тото фиша,но по-важно е да му излезнат числата.Иначе и аз се надявам на поговорката ,,Където е текло-пак ще тече".А дано.Само се питам кога ще придойде отново реката.Има наистина майсторлък и знание.Обаче трябва и Господ да те пипне по рамото.
За мен за сега се оказа,че само в писането и даването на акъли съм цар.Иначе съм си гола вода.Ама какво да правя-държа инкяр,надувам се и не се предавам.

За мен за сега се оказа,че само в писането и даването на акъли съм цар.Иначе съм си гола вода.Ама какво да правя-държа инкяр,надувам се и не се предавам.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Люси,изнервен съм и не мога да кльонкам качествено,но може да ми помогнеш с дълбочината на стръвта!
Кажи ми и едната въдица ще си стои на нея,обещавам и после ще споделя!
Теле,не съм се съмнявал в твоите възможности никога!
Сигурен съм на 100%,че понякога толко ти е вървяло та чак ти е омръзвало да вадиш сомета!
Господ,докосва смирените ВЕРУЮЩИ,та скоро ке текне!
Играта не е свършила,просто закъснява цикъла!
А,бе високосната година си е кофти нещо! 

Това не е закъснение на цикъла,а извънматочна бременност.Само се мъчиш. 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е,за това те мразя бре Теле!
Убиваш всичко детско у мен!
Знам,че си прав ма тайно се надявам на чудеса и да не познаеш!
Все некога ке сбъркаш,дано да е този уикенд!
Пак дават некви ветрове,но тази неделя водата отгоре бе топла,явно изкарана от по-долни слоеве.Може,пък и сома да се качи нагоре след топлата вода,а?????

Ало-бех на балконна да пушим -кво питаш менн ли или си знаеш оттивам да поммпим 

Риболовци.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кажи дълбочина,па си помпай!
Ще черпя,само да изпомпиш каръка,че не се трае!

Ако знаех,че ще си на Жребеца бих те посъветвал къде да отидеш и на колко да ловиш.Ама се чудя къде ще те духа вятъра.
Емо, за мен един жокер ще има ли? От 12-15.10. съм на лунната пътека. Сигурно сам, учителя ми е болен, а помощника ми ще вари уиски.
Тебе трудно,защото на тая лунна пътека се капотирах последния път.Макар,че риби се вдигаха.Много рязко падна там температурата на водата.С 10 градуса за 10 дена егати.Ама мисля около 15-я метър.Може да гледаш сонара и малко под това където се движат рибите.Другата я пусни на дълбоко.Стига да живее стръвта.
За Троли още по-дълбоко,ама искам да му кажа къде.
За Троли още по-дълбоко,ама искам да му кажа къде.
- krokibg
- учете се от него
Нещо си му намисли ти на него
Ша извади некой змей от дълбините на канала
Я да питам нещо по-сериозно !!! Как аджеба взима в това студено време и като знам че и водата се застуди,просто си мислех че сезона свършва вече или си приказвам на носа ??? На Марица като се застуди и направо все едно хвърляме в градската тоалетна
При кльонкането не е ли същата работа и тези говеда не се ли събират вече на групи да зазимяват ???

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз имам желание той да извади някой змей.Krokibg написа:Нещо си му намисли ти на негоШа извади некой змей от дълбините на канала
![]()
![]()
Я да питам нещо по-сериозно !!! Как аджеба взима в това студено време и като знам че и водата се застуди,просто си мислех че сезона свършва вече или си приказвам на носа ??? На Марица като се застуди и направо все едно хвърляме в градската тоалетна
![]()
![]()
При кльонкането не е ли същата работа и тези говеда не се ли събират вече на групи да зазимяват ???
Не знам Кроки но взима.Трудно,ама кълве.Само се чудя защо в такова време взимат само дребните,а хубавите сомове много рядко.Миналата година в началото на декември съм пуснал на 25м,а едно соме плува на 28м.Дълбоко беше 32 м.Плува си като пирон без характерните врътки за сом-демек,като пирон е.Аз мислех,че това е мирна риба.Изведнъж може би на 5-тата минута се изви нагоре и сдруса стръвта.Беше се закачило за бузата.Големината му беше 3кг.
Сома си е топлолюбив и явно не му е добре на студено,но защо все пак малките кълвът по-до късно.
Карам по спомменн-края на октомври миналатта годинна
Искара-17-23 метра-8 бр-от 12 взиманния-на педя костур
Последнно инфо от там удървят се иска каракуда-и има движенние-ама ако оцелиш подходящия вяттър-не обича асансьори 

Риболовци.
.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 7:21 pm, променено общо 1 път.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Мерси!И аз пожелавам успех на всички,аз ще съм на 48 часа!Дано да нема много силен вятър,че ми писна!
Тая година за един ден температурата на въздуха падна от 32 на 12 градуса,но под водата процесите са по-бавни и за това съм все още Ристо-оптимисто!