Обичате ли беззветтрието

Модератор: sapuna

lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Обичате ли беззветтрието

Мнение от lusienn »

Троли кеде и за какво ти се ходи-не искам да си капо-може и с код да ти помогнна-ако-е конспирация :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Троли,те и моята избираха 3-пъти за година.Ама нещо спряха. :wink: А човека,който визираш наистина е мислещ и знаещ,но сме с почти еднакъв успех( а за нас това е неуспех).Аз вече съм разжалван,ама сега има и други.Ти запомни:-Важно е кой пуска тото фиша,но по-важно е да му излезнат числата.Иначе и аз се надявам на поговорката ,,Където е текло-пак ще тече".А дано.Само се питам кога ще придойде отново реката.Има наистина майсторлък и знание.Обаче трябва и Господ да те пипне по рамото.
За мен за сега се оказа,че само в писането и даването на акъли съм цар.Иначе съм си гола вода.Ама какво да правя-държа инкяр,надувам се и не се предавам. :butthead: :rolleyes:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Люси,изнервен съм и не мога да кльонкам качествено,но може да ми помогнеш с дълбочината на стръвта! :oops: Кажи ми и едната въдица ще си стои на нея,обещавам и после ще споделя! :oops: Теле,не съм се съмнявал в твоите възможности никога! :wink: Сигурен съм на 100%,че понякога толко ти е вървяло та чак ти е омръзвало да вадиш сомета! :wink: Господ,докосва смирените ВЕРУЮЩИ,та скоро ке текне! :D Играта не е свършила,просто закъснява цикъла! :D А,бе високосната година си е кофти нещо! :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Това не е закъснение на цикъла,а извънматочна бременност.Само се мъчиш. :P
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Е,за това те мразя бре Теле! :D Убиваш всичко детско у мен! :D Знам,че си прав ма тайно се надявам на чудеса и да не познаеш! :oops: Все некога ке сбъркаш,дано да е този уикенд! :D :D :D Пак дават некви ветрове,но тази неделя водата отгоре бе топла,явно изкарана от по-долни слоеве.Може,пък и сома да се качи нагоре след топлата вода,а????? :roll: :roll: :roll:
lusienn

Мнение от lusienn »

Ало-бех на балконна да пушим -кво питаш менн ли или си знаеш оттивам да поммпим :D

Риболовци.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Кажи дълбочина,па си помпай! :wink: Ще черпя,само да изпомпиш каръка,че не се трае! :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ако знаех,че ще си на Жребеца бих те посъветвал къде да отидеш и на колко да ловиш.Ама се чудя къде ще те духа вятъра.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Емо, за мен един жокер ще има ли? От 12-15.10. съм на лунната пътека. Сигурно сам, учителя ми е болен, а помощника ми ще вари уиски.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Тебе трудно,защото на тая лунна пътека се капотирах последния път.Макар,че риби се вдигаха.Много рязко падна там температурата на водата.С 10 градуса за 10 дена егати.Ама мисля около 15-я метър.Може да гледаш сонара и малко под това където се движат рибите.Другата я пусни на дълбоко.Стига да живее стръвта.
За Троли още по-дълбоко,ама искам да му кажа къде.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нещо си му намисли ти на него :roll: Ша извади некой змей от дълбините на канала :lol: :lol: :lol: Я да питам нещо по-сериозно !!! Как аджеба взима в това студено време и като знам че и водата се застуди,просто си мислех че сезона свършва вече или си приказвам на носа ??? На Марица като се застуди и направо все едно хвърляме в градската тоалетна :roll: :roll: :roll: При кльонкането не е ли същата работа и тези говеда не се ли събират вече на групи да зазимяват ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Krokibg написа:Нещо си му намисли ти на него :roll: Ша извади некой змей от дълбините на канала :lol: :lol: :lol: Я да питам нещо по-сериозно !!! Как аджеба взима в това студено време и като знам че и водата се застуди,просто си мислех че сезона свършва вече или си приказвам на носа ??? На Марица като се застуди и направо все едно хвърляме в градската тоалетна :roll: :roll: :roll: При кльонкането не е ли същата работа и тези говеда не се ли събират вече на групи да зазимяват ???
Аз имам желание той да извади някой змей.
Не знам Кроки но взима.Трудно,ама кълве.Само се чудя защо в такова време взимат само дребните,а хубавите сомове много рядко.Миналата година в началото на декември съм пуснал на 25м,а едно соме плува на 28м.Дълбоко беше 32 м.Плува си като пирон без характерните врътки за сом-демек,като пирон е.Аз мислех,че това е мирна риба.Изведнъж може би на 5-тата минута се изви нагоре и сдруса стръвта.Беше се закачило за бузата.Големината му беше 3кг.
Сома си е топлолюбив и явно не му е добре на студено,но защо все пак малките кълвът по-до късно.
lusienn

Мнение от lusienn »

Карам по спомменн-края на октомври миналатта годинна :arrow: Искара-17-23 метра-8 бр-от 12 взиманния-на педя костур :arrow: Последнно инфо от там удървят се иска каракуда-и има движенние-ама ако оцелиш подходящия вяттър-не обича асансьори :D

Риболовци.
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

.
Последно промяна от Franko на Съб Авг 29, 2009 7:21 pm, променено общо 1 път.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мерси!И аз пожелавам успех на всички,аз ще съм на 48 часа!Дано да нема много силен вятър,че ми писна! :D Тая година за един ден температурата на въздуха падна от 32 на 12 градуса,но под водата процесите са по-бавни и за това съм все още Ристо-оптимисто! :D
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”