нещо нетипично !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: нещо нетипично !!!

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Гледам нещо ти са се издули шортите отпреде, да не те снима некоа позразфърляна какичка?

Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Павел Иванов написа:А високи един осемдесет и три , деведесет и пет килограма ( преди две седмици беха сто ама нал да придобиваме по-добра визуализация ) , четиресет и пети номер чепик , пушач , много тих и кротък :roll:
Па сромен бе , аз съм същио само ,че 184 и 120 кила :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Айдееееееееее,Пак сте Включили на ксомическа.
Кога ги направихте 5 страници бре мискини ?

Абе що не вземем да си отворим една агенция за запознанства .Я виж ти колко ергени имаме тука и все хубави момци.
Па и пари може да изкараме
:lol:
Имам познат дето се е женил 9 пъти за молдавки само заради гражданството.
10000 му е таксата и това му е бизнеса.
:D :D :D
Сега кат се замисля и аз може да се жертвам за 10000.
:D :D :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Dedy написа::D :D :D :D

Гледам нещо ти са се издули шортите отпреде, да не те снима некоа позразфърляна какичка?
АБСОЛЮТНО !!! :shock: :shock: :shock:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
georg

Мнение от georg »

Малеййййййййй.............голямо писане :shock: Тая тема ще задмине и "кумата" :lol: Вие си карайте,аз чакам да "чуя" 5тицата :wink: :drinkers:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

georg написа: Вие си карайте,аз чакам да "чуя" 5тицата :wink: :drinkers:
И аз , и аз :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

StiBo написа:
GODzillata написа:
Павел Иванов написа:....ем да попитам - Сезонни ( неколко пъти у месеца ) кандидатури приемат ли се :oops:
:lol:
Тя мнооого арна, бе, Атанасе! :shock: (облизване) ---> :P

Ами почасови кандидатури дали се приемат? :roll: :mrgreen:
Абе казах ви аз, че на бардак го обърнахме па вие не вярвате :smt044
Бахти как ми приебаате презентацията :evil:
Човек да се несамопредложи с напълно безкористна цел освен взаимно удволетворяване на некои потребности и гле на къде ви изби :evil: :evil: :evil:

пп - Иво , по-миналата година коги за малко спрех цигарите стигнах до сто и дванайсет кила ама не се фала кат тебе сто и двайсе та сто и двайсе :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

радвам че има такъв интерес, но сякаш освен да пишете на диалект друго нищо интересно.съмняваме да впечатлите момиче (жена) .но естествено да не забравяме факта, че всичко го приемате на шега.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Я го бай Мире, иде на бел кон! Треперете мераклии!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

чей,че се развьлнувах и сбьрках темата :oops: :D

Промени мнениеИзтрий мнениеДокладвайОтговори с цитат Re: тьрся си гадже:))
от 5кила на Чет Окт 16, 2008 7:48 pm

5кила написа:
викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви ),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА

ееех,дилетантиии забравихте вие скромния софиянец от пловдивско/ямболски(демек-сьбрал целия огьн от най страстните райони на Бьлгария и Латинска Америка)- мен,разтьрсван от покруса и несподелени любови,единствения поет с китара вьв форума,единствения с толкова малко изисквания и толкова много всеотдайност..още много мога да кажа за себе си,но сьм и скромен + всичко
е,аватара май трябваше да сменя,но сьм и честен!!!!нека бьда обичан такьв,какьвто сьм
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ко ста тука уа майна,изтървал съм сапунката докат съм връткал маарата.. глеам и мене сте намесили пъ .. ей го и моя фаворит
Изображение
:D :D
п.с. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!
TICA FAN
Аватар
dobromir_dimov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dobromir_dimov »

Що само от Пловдив бе ДИСКРИМИНАТОР, ей сега ще се оплача в в агенцията за защита на потребителите!!!
Оправихме КРЪСТНИЦАТААААААААААА, сега иде ред на КОЛЕЖКАТААААААААА, някой дъщеря за харчене да има? :) :) :)
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Дъщери - много,кандидати - малко! :D :D Има недостиг даже на мъжки половинки! :D
TICA FAN
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

5кила написа:чей,че се развьлнувах и сбьрках темата :oops: :D

Промени мнениеИзтрий мнениеДокладвайОтговори с цитат Re: тьрся си гадже:))
от 5кила на Чет Окт 16, 2008 7:48 pm

5кила написа:
викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви ),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА

ееех,дилетантиии забравихте вие скромния софиянец от пловдивско/ямболски(демек-сьбрал целия огьн от най страстните райони на Бьлгария и Латинска Америка)- мен,разтьрсван от покруса и несподелени любови,единствения поет с китара вьв форума,единствения с толкова малко изисквания и толкова много всеотдайност..още много мога да кажа за себе си,но сьм и скромен + всичко
е,аватара май трябваше да сменя,но сьм и честен!!!!нека бьда обичан такьв,какьвто сьм
Е,те за такава се прежалвам още един път,бал съм га. :lol: :lol: :lol:

БАТЕ,токо,дето те друса,чак и мене ме лови,ма цеепииииш. :D :D :smt023
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

bisqo написа:... че всичко го приемате на шега.
Абе,аз съм сериозен,ама не съм от Филибето :?
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”