Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нещо нетипично !!!
Модератор: dantho.mihov
Re: нещо нетипично !!!
Па сромен бе , аз съм същио само ,че 184 и 120 килаПавел Иванов написа:А високи един осемдесет и три , деведесет и пет килограма ( преди две седмици беха сто ама нал да придобиваме по-добра визуализация ) , четиресет и пети номер чепик , пушач , много тих и кротък

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Айдееееееееее,Пак сте Включили на ксомическа.
Кога ги направихте 5 страници бре мискини ?
Абе що не вземем да си отворим една агенция за запознанства .Я виж ти колко ергени имаме тука и все хубави момци.
Па и пари може да изкараме
Имам познат дето се е женил 9 пъти за молдавки само заради гражданството.
10000 му е таксата и това му е бизнеса.
Сега кат се замисля и аз може да се жертвам за 10000.

Кога ги направихте 5 страници бре мискини ?
Абе що не вземем да си отворим една агенция за запознанства .Я виж ти колко ергени имаме тука и все хубави момци.
Па и пари може да изкараме

Имам познат дето се е женил 9 пъти за молдавки само заради гражданството.
10000 му е таксата и това му е бизнеса.

Сега кат се замисля и аз може да се жертвам за 10000.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Николай Неделков
- учете се от него
АБСОЛЮТНО !!!Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Гледам нещо ти са се издули шортите отпреде, да не те снима некоа позразфърляна какичка?

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Малеййййййййй.............голямо писане
Тая тема ще задмине и "кумата"
Вие си карайте,аз чакам да "чуя" 5тицата

- Николай Неделков
- учете се от него
И аз , и азgeorg написа: Вие си карайте,аз чакам да "чуя" 5тицата![]()

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Бахти как ми приебаате презентациятаStiBo написа:Абе казах ви аз, че на бардак го обърнахме па вие не вярватеGODzillata написа:Павел Иванов написа:....ем да попитам - Сезонни ( неколко пъти у месеца ) кандидатури приемат ли се![]()
Тя мнооого арна, бе, Атанасе!(облизване) --->
![]()
Ами почасови кандидатури дали се приемат?![]()

Човек да се несамопредложи с напълно безкористна цел освен взаимно удволетворяване на некои потребности и гле на къде ви изби

пп - Иво , по-миналата година коги за малко спрех цигарите стигнах до сто и дванайсет кила ама не се фала кат тебе сто и двайсе та сто и двайсе

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
радвам че има такъв интерес, но сякаш освен да пишете на диалект друго нищо интересно.съмняваме да впечатлите момиче (жена) .но естествено да не забравяме факта, че всичко го приемате на шега.

Незнанието не е извинение.

Я го бай Мире, иде на бел кон! Треперете мераклии!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
чей,че се развьлнувах и сбьрках темата
Промени мнениеИзтрий мнениеДокладвайОтговори с цитат Re: тьрся си гадже:))
от 5кила на Чет Окт 16, 2008 7:48 pm
5кила написа:
викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви ),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
мили момичета-чакам вашите оферти
с Уважение
СА
ееех,дилетантиии забравихте вие скромния софиянец от пловдивско/ямболски(демек-сьбрал целия огьн от най страстните райони на Бьлгария и Латинска Америка)- мен,разтьрсван от покруса и несподелени любови,единствения поет с китара вьв форума,единствения с толкова малко изисквания и толкова много всеотдайност..още много мога да кажа за себе си,но сьм и скромен + всичко
е,аватара май трябваше да сменя,но сьм и честен!!!!нека бьда обичан такьв,какьвто сьм

5кила написа:
викам си-чей и тук да пробвам-тьрся си за гадже,нестандартно красива(че стандартните са ми еднакви ),представителна жена,на вьзраст м/у 25 и 35 години,да пие,да пуши,да не намразва ВЕДНАГА приятелите ми,да има много сьщо така красиви,атлетични и представителни приятелки,да е сериозна в работата си,но да е лигава и евьргриин в отношенията си с мен,да не знае мноо,мноо,освен,когато с поглед ме разбира,да идва с мен на риба,когато аз искам,като при това-тя да кара колата(си) на отиване и врьщане,да обича секса в гумена лодка,да носи на(МОЕТО)чувство за хумор,да не ми се мота в кухнята и да сьсипва продукта,твьрдейки,че "готви",освен ако аз не я помоля за това,да не издребнява за нищожни работи,от сорта на когато пикая в мивката,не сьм изхвьрли боклука,забравил сьм да взема детето(моето) от градина,няма ме повече от 1 седмица,без да се обадя,напуснал сьм работа и пр.,да ми е вярна и да ме обича(освен,ако аз не я помоля за нещо по така,но дори тогава да приеме с НЕЖЕЛАНИЕ),да изтьрпява по един бой годишно,след което да се разкая за постьпката си довела до това и да се извини и притежавайки всички ти качества-най важното-да е от ЖЕНСКИ пол...
с Уважение
СА
ееех,дилетантиии забравихте вие скромния софиянец от пловдивско/ямболски(демек-сьбрал целия огьн от най страстните райони на Бьлгария и Латинска Америка)- мен,разтьрсван от покруса и несподелени любови,единствения поет с китара вьв форума,единствения с толкова малко изисквания и толкова много всеотдайност..още много мога да кажа за себе си,но сьм и скромен + всичко
е,аватара май трябваше да сменя,но сьм и честен!!!!нека бьда обичан такьв,какьвто сьм
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ко ста тука уа майна,изтървал съм сапунката докат съм връткал маарата.. глеам и мене сте намесили пъ .. ей го и моя фаворит

п.с. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!

п.с. ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ!
TICA FAN
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
Що само от Пловдив бе ДИСКРИМИНАТОР, ей сега ще се оплача в в агенцията за защита на потребителите!!!
Оправихме КРЪСТНИЦАТААААААААААА, сега иде ред на КОЛЕЖКАТААААААААА, някой дъщеря за харчене да има?

Оправихме КРЪСТНИЦАТААААААААААА, сега иде ред на КОЛЕЖКАТААААААААА, някой дъщеря за харчене да има?

“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
Дъщери - много,кандидати - малко!
Има недостиг даже на мъжки половинки! 

TICA FAN
- Бисо
- сериозен играч
Е,те за такава се прежалвам още един път,бал съм га.5кила написа:чей,че се развьлнувах и сбьрках темата![]()
![]()
5кила написа:
с Уважение
СА

БАТЕ,токо,дето те друса,чак и мене ме лови,ма цеепииииш.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- malkia_joro
- разбира нещата
Абе,аз съм сериозен,ама не съм от Филибетоbisqo написа:... че всичко го приемате на шега.

Красотата на живота е в това,че продължава.