Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

спининг пръчка
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- горан
- ще става разбирач
Re: спининг пръчка
Не искам всичко да побългарявам, а освен от баланса губя и от дължината, а за ръцетеMarkony написа:Колега ,всяка дълга дръжка става къса за 3 минути,от което страда само баланса.Независимо от това въдицата си е най обикновен лост и ако го ползваш по предназначение дръжка си трябва.Има значение и физиката де.Ако лепнеш нещо здраво каде законтряш лоста?между чатала,на пояса,на мишницата или никаде?В последния вариант требе да си мног здрав у рацете.Поздрави!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Хм,Аз кат съм хилка гледам да законтря някаде по- яко ,че иначе отиде коня у ряката 
Абе ,честно не ми се връзват 3-те метра с риболов от лодка.Не че има лошо,ама нали и лодката помага
СЪбери още малко кинти и земи нещо от средния ценови клас да знаеш че имаш пръчка.И Кроа и Шимано имат тая акция която те интересува и около 300-350 лв имаш животно у ръцете.Виж в Филстар моделите Авид и Спийд мастер.Ако ти харесат дебни в Копува/продава и може да минеш по-тънко.Даже в момента се продават подобни пръти(да не помислиш че аз ги продавам)

Абе ,честно не ми се връзват 3-те метра с риболов от лодка.Не че има лошо,ама нали и лодката помага

- горан
- ще става разбирач
Шимано, съм почти сигурен, че нямат три метра с къса дръжка.А инак сега си ловя с 2.70 от лодка и да ти кажа си мисля, че с трите метра ще ми е по-добре./все си мисля, че ще мога да облавям по-голам периметър без да се местя/. Инак за силата в ръцете, няма проблеми, все ша го извадя и по-голямо добиче да се хване 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Това ,че ходиш на фитнес е похвално,ама кат лепнеш нещо расово щещ нещеш,ще подпреш с лявата ръка под първия водач за да го отлепиш от дъното и тогава късата дръжка ще ти изиграе кофти номер.Японците традиционно нямат къси дръжки.Кроато е доста по- късо но пак на 3 метра си е двойна дръжка.
Markony написа:...Японците традиционно нямат къси дръжки...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ех Муня,от тая им страна нямам лични наблюденияМунчо написа:Markony написа:...Японците традиционно нямат къси дръжки...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

От личния ми Аерокаст..съдя....
Аерокаста е нейде из континентална Азия правен.Markony написа:Ех Муня,от тая им страна нямам лични наблюденияМунчо написа:Markony написа:...Японците традиционно нямат къси дръжки...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От личния ми Аерокаст..съдя....
От мой съдя

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
- горан
- ще става разбирач
Вчера имах малко работа из София та си рекох я да намина аз да го видя този магазин, та така де намерих го и влязох да поразгледам. Та това Гарболино дето ми го препоръчахте взе че ми харесагоран написа:В центъра на кой град е магазинаcertate написа:Магазина на Лоди Коцев в центърагоран написа:........Остава да мога да ги видя и някъде на живо

P.S. Магазина ми хареса, човека любезен, помогна ми, поговорихме, че и отстъпка ми направи

-
- вече хвърля и на тежко
Честита ти нова въдица Горане,
Сега остава да я сефтосаш и след време да очакваме отзиви за качествата и.
Сега остава да я сефтосаш и след време да очакваме отзиви за качествата и.

.........!
-
- вече хвърля и на тежко
Купих най-сетне Маverа :
http://www.maver.net/it/prodotti.php?CAT=A18&FAM=A 2.40 акция 5-20. Изглежда добре, лека е, удобна. Ама като ида на реката ще видя дали е оправдала очакванията ми. При превода пише : въдици за риболов на 2 части с различни размери, използват се най-вече за риболов на язовир и река при средни дължини. Става въпрос за STRALIS ULTRA

Честито, колега.
Страхотна пръчка
Много рибки да изловиш с нея
Страхотна пръчка

Много рибки да изловиш с нея

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.