Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

празнична и след празнична
Модератор: sapuna
Re: празнична и след празнична
Ама може утре да не са там.Все пак ако случайно минаваш през Митака - вземи няколко.
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Барбекюто и въглищата са приготвени.Виното и ракията също.Суджуци нямям, затова ще съм на кюфтета.До утре
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Айде бееееееее , къде ви са снимките !?!?!?!?!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ ВИ! И ДВАЖ ПОВЕЧЕ ДА Е СЛУКАТА И ИЗЛЕТИТЕ ПРЕЗ ТАЯ ГОДИНА!
Среща имаше и барбекю и вино както си му е реда,сбрахме се 7-8 човека въпреки снеговалежа и лошото време!
Бутник щракна една две снимки,сигурно ще ги качи по някое време!
Абе вярно не е добре да се започва годината с валат ама то и без това вече съм повече турист отколкото рибар пък и то даже и да се случи да си хвана нещо, гледам да го пусна та няма значение!
Наздраве на всички!
Среща имаше и барбекю и вино както си му е реда,сбрахме се 7-8 човека въпреки снеговалежа и лошото време!
Бутник щракна една две снимки,сигурно ще ги качи по някое време!
Абе вярно не е добре да се започва годината с валат ама то и без това вече съм повече турист отколкото рибар пък и то даже и да се случи да си хвана нещо, гледам да го пусна та няма значение!
Наздраве на всички!
Бутника пусна отделна тема в Излети. Влез да видиш за какво става дума . НаздравеXauBaHkO написа:Айде бееееееее , къде ви са снимките !?!?!?!?!

Ехееееее аз чак сега я намирам тая тема. Ми заблял съм се някъде и съм я пропуснал иначе и аз щех да дойда на винце и мръвки. 

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?