За поводите..
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
-
- сериозен играч
Re: За поводите..
у Кюстендил има рибарски магазини ,у магазино на шивачо който е представител на колмик цените са като у сайто на колмик ,има и други магазини кадето цените на същите влакна са с по 40 % по евтини ,не искам да прайм реклама на никой ,просто изразявам мнението какви кожодери има ,нищо лично,секи си пазарува каде му е по евтино ...и не само влакната ,сичко е по евтиноstich написа:Кои са тези другите магазини![]()
Последно промяна от venci72 на Пон Дек 07, 2009 10:25 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
и не само влакната...сичко е по евтиноvenci72 написа:у Кюстендил има рибарски магазини ,у магазино на шивачо който е представител на колмик цените са като у сайто на колмик ,има и други магазини кадето цените на същите влакна са с по 40 % по евтини ,не искам да прайм реклама на никой ,просто изразявам мнението какви кожодери има ,нищо лично,секи си пазарува каде му е по евтиноstich написа:Кои са тези другите магазини![]()
- майсторчето страхил
- сериозен играч
-
- новобранец
тва е пълен фуш...за нищо не става.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ловил съм със Строфта и за тие пари си е направо супер.
Не носи на усукване обаче, и много лесно прави бради.
Някой има ли впечатления от -Престън пауар лайн ?
Не носи на усукване обаче, и много лесно прави бради.
Някой има ли впечатления от -Престън пауар лайн ?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ще го разпитам дългуча.butnik написа:Локала,мисля лови с него.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Оунър, Оунър, Оунър
Скъпо и много качествено

Скъпо и много качествено

JAXON XTpro ......................чупи пръчки момчета
, пък и без пари

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Днес си взех SMART "EXEL" и SMART "SLR" . До сега не съм ги пробвал , но са доказали се пред много риболовци. 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- научил се да хвърля
Аз сега си взех такова ама още не съм го пробвал.bkd написа:JAXON XTpro ......................чупи пръчки момчета, пък и без пари
![]()
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
bkd написа:JAXON XTpro ......................чупи пръчки момчета, пък и без пари
![]()
Много здраво, но не с реален диаметър

същото важи и за smart на maver.Правят го с 0,01 по дебело и за това е толкова здраво.ivailu1992 написа:Аз сега си взех такова ама още не съм го пробвал.bkd написа:JAXON XTpro ......................чупи пръчки момчета, пък и без пари
![]()

Above us only sky
-
- новобранец
Kолега не знам отколко време ловиш риба ама да ти кажа 4е сам рибар от над 30 год и сам хващал много по големи риби с повод по тьнки от 0.14 .Въпроса ми бе6е относно влакното на лазер така,4е забележката относно уменията ми е малко неуместна.ExTaZzY написа: 0.14аз с 0.10 нямам проблеми на 2-3 кила просто трябва да имаш усета към риболова и опита който ти е нужен
Цитира се само отбран текст,а не цялата тема!Забранено е да се пише с 4-ки,6-ки...
Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко

или това

всмисъл имали голяма разлика в качеството?
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Аз от влакната на Тубертини нямам добри впечетления, незнам вие какво мислите.

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation