Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Организират чрез интернет протест пред парламента!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!
с малката разлика,че не сьм го пускал в/у теб,даже от време на времеAL KAPONE написа: ..Просто исках да пусна едно лайно, както провиш ти от време на време...

ако някой е гледал телевизия на следващия ден,след,като пуснах погрешния си пост и е слушал какво казаха тренчев,сидеров,кьрлев и гоцев ,и какво ОТГОВОРИХА терзиев,шулева и сие нещастници,може би ще види,че тия лайна дето ги бьлвам са ДАЖЕ едва на крушката опашката.
аре-викайте АГИТКИТЕ,че да ни оправят дьржавата

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Що са дръвчете и двамата бе
не е нужно простотията в държавата ни да се пренася на лична основа, я гледайте по отгоре на нещата

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Мир да има...
Амин! то всъщност война няма...
п.п Писах, писах и го изтрих...

п.п Писах, писах и го изтрих...

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
И кво правим сега
КЪДЕ И В КОЛКО 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
то...и аз такаAL KAPONE написа: п.п Писах, писах и го изтрих...

за едно си много прав,ангеле-язьк за децата ни.ама все си мисля,че те ще оправят нещата.тука и ВЕЧЕ колкото и да го мислим няма за кога.и сега пак да се цитирам от неколко предишни поста по други вьпроси-докато не измре и нашия набор оправия няма да има.аз се отчаях и вече само следя с горчива усмивка какви безобразия стават.пораженец сьм-признавам.остарях-не толкова физически,колкото морално.природата си знае работата-на това сьщо разчитам

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Миро ,това ми звучи бате ,че се едно се фърляш да плуваш в почти изпълващият се с вода трюм5кила написа:то...и аз такаAL KAPONE написа: п.п Писах, писах и го изтрих...![]()
![]()
![]()
за едно си много прав,ангеле-язьк за децата ни.ама все си мисля,че те ще оправят нещата.тука и ВЕЧЕ колкото и да го мислим няма за кога.и сега пак да се цитирам от неколко предишни поста по други вьпроси-докато не измре и нашия набор оправия няма да има.аз се отчаях и вече само следя с горчива усмивка какви безобразия стават.пораженец сьм-признавам.остарях-не толкова физически,колкото морално.природата си знае работата-на това сьщо разчитам

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Имаше нещо от библията дето ги водили през пустинята 40 години
ма не си спомням точно историята .... някой ако го знае как трябва, да го напише... има общо с горния пост за поколенията на 5 килограмовия 

Ей не спираш да се заяждашAL KAPONE написа:Имаше нещо от библията дето ги водили през пустинята 40 годинима не си спомням точно историята .... някой ако го знае как трябва, да го напише... има общо с горния пост за поколенията на 5 килограмовия

- Диканаров
- кандидат преподавател
Вчера, като минах покрай Украинското посолство за да видя организирания от Тренчев и Желязков протест, останах разочарован! Там сто и петдесет души включая журналисти и полиция с фабрично написани лозунги. Е там се надявах да мерна поне някой от нашите бойци , ама не! Пълен резил, а там трябваше да е грандиозен и спонтанен протеста. Те нагло крадяха и крадът, платеният от нас газ. Борисе, Сакси, защо не си вдигаш телефона, като те търся бе? Призоваваш да не ми вярват, но не ме изобличаваш в лъжа на нито една дума! Защо да не ми вярват тогава? Ще чакам или изобличение или извинение! Ако не го получа, ще си го преместя в другия крачол и те отписвам от хората, които уважам.
Христо, какъвто съм сега, такъв съм бил и преди 45г. Затова съм бил предвидим и за приятели и за враговете си. Ако си следил и други мои постове по въпроси некасаещи рибата, ще си си създал мнение и без лично да се познаваме добре. Надявам се тази година да имам по-голяма възможност и да се срещаме по НС поне. До момента има само един човек от форума, който нямам желание нито да го виждам , нито да го чувам! Говоря за "Лапи"! С всички други съм готов да си говоря, споря, обсъждам, поркам, и т.н. включая лов, риболовство и харпунджилък! За лека атлетика обаче не ме бива вече и не ме търсете! С 110кг. и 63г. не съм ни за скачане, ни за тичане! Мога да се загнездя на пусия и да създам доста ядове на дивеча пред мен, додето ме изчегъртат. Но за това трябва да съм прегърнал истинска кауза:- защита на територия, граници, език, флаг, семейство, лично достоинство. Не се литкам лесно за чужди интереси!
А сега до всички, които четат тази тема.
Момци, оставам с впечатлението, че има между нас човек, който е в сериозна нужда. Говоря сериозно! От прочетеното до тук разбрах, че един от побратимите има тежък проблем и не е в състояние да си го реши. Може би няма да е трудно да му помогнем! Може би той да може да отдели 50лв. годишно за такъми, но да неможе да спести 5000лв. за 4-5г. от заплата. Не искам да го засегна, не искам да се чувства унизен, затова не му казвам името и за това Ви питам, вкючая и Емо, който бе водещия при предишните ни съвместни акции. Можем ли да отворим старата сметка и да съберем там нужните пари. Можем ли от нея да преведем там където побратимът ни смята за най- добре/клиника/ събраната сума по точно определено предназначение. Ако сме 5000 членовете на форума за час ще сме събрали със СМС сумата, хайде да не е за час, за месец да е! Ще можем! Така смятам! Затова ви питам!
Христо, какъвто съм сега, такъв съм бил и преди 45г. Затова съм бил предвидим и за приятели и за враговете си. Ако си следил и други мои постове по въпроси некасаещи рибата, ще си си създал мнение и без лично да се познаваме добре. Надявам се тази година да имам по-голяма възможност и да се срещаме по НС поне. До момента има само един човек от форума, който нямам желание нито да го виждам , нито да го чувам! Говоря за "Лапи"! С всички други съм готов да си говоря, споря, обсъждам, поркам, и т.н. включая лов, риболовство и харпунджилък! За лека атлетика обаче не ме бива вече и не ме търсете! С 110кг. и 63г. не съм ни за скачане, ни за тичане! Мога да се загнездя на пусия и да създам доста ядове на дивеча пред мен, додето ме изчегъртат. Но за това трябва да съм прегърнал истинска кауза:- защита на територия, граници, език, флаг, семейство, лично достоинство. Не се литкам лесно за чужди интереси!
А сега до всички, които четат тази тема.
Момци, оставам с впечатлението, че има между нас човек, който е в сериозна нужда. Говоря сериозно! От прочетеното до тук разбрах, че един от побратимите има тежък проблем и не е в състояние да си го реши. Може би няма да е трудно да му помогнем! Може би той да може да отдели 50лв. годишно за такъми, но да неможе да спести 5000лв. за 4-5г. от заплата. Не искам да го засегна, не искам да се чувства унизен, затова не му казвам името и за това Ви питам, вкючая и Емо, който бе водещия при предишните ни съвместни акции. Можем ли да отворим старата сметка и да съберем там нужните пари. Можем ли от нея да преведем там където побратимът ни смята за най- добре/клиника/ събраната сума по точно определено предназначение. Ако сме 5000 членовете на форума за час ще сме събрали със СМС сумата, хайде да не е за час, за месец да е! Ще можем! Така смятам! Затова ви питам!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
-
- и господ не е толокова добър
Диканаров,кажи за проблема името недей.Аз моя двайстак го давам на момента,участвам с малки суми,но навсякъде и редовно. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Говорим за инвитрото ли?snegk написа:Диканаров,кажи за проблема името недей.

-
- фен клуб-скобар
Диканаров, отговарям ти.
От 90 година с комунисти не споря-...ПРИНЦИП.,с тях на глава, се не излиза.И с теб не искам да споря.
Що да си разваляме добрите отношения,няма смисъл.
А тогава не си дигнах телефона ,щото имах бъбречна криза,даже си виках...,майтап де.... Диканаров ме е проклел
.
Само ме е яд ,че заблуждаваш младите хора във форума .
Ама щом не искам да споря и да развивам тези и теории ...ти печелиш.Пиши си колкото си искаш за това колко са свестни комунистите.
Аз си имам изградено мнение.
От 90 година с комунисти не споря-...ПРИНЦИП.,с тях на глава, се не излиза.И с теб не искам да споря.
А тогава не си дигнах телефона ,щото имах бъбречна криза,даже си виках...,майтап де.... Диканаров ме е проклел

Ама щом не искам да споря и да развивам тези и теории ...ти печелиш.Пиши си колкото си искаш за това колко са свестни комунистите.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Аз съм с теб,въпреки,че преди новото време,вадех пари колкото и сега,но цените на тока и бензина бяха мноооого по-ниски.Самата дума комунист ме кара да настръхвам,имам сериозни причини за това.saksi написа:Диканаров, отговарям ти.
А тогава не си дигнах телефона ,щото имах бъбречна криза,даже си виках...,майтап де.... Диканаров ме е проклел.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- и господ не е толокова добър
Точно за това мее яд.Хубави хора но със старите комунистчеки разбирания държат фесовете,комунягите и др.гадове на власт 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.