Организират чрез интернет протест пред парламента!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Организират чрез интернет протест пред парламента!

Мнение от Бат Мирче-5кила »

AL KAPONE написа: ..Просто исках да пусна едно лайно, както провиш ти от време на време...
с малката разлика,че не сьм го пускал в/у теб,даже от време на време :wink: а и не мисля,че каквото и да сьм казал е било "лайно",освен в конкретно насочената и специализирана тема "пикаете ли в мивката".да не го преврьщаме в междуконтактна драма и "искрено & лично".СТОП!
ако някой е гледал телевизия на следващия ден,след,като пуснах погрешния си пост и е слушал какво казаха тренчев,сидеров,кьрлев и гоцев ,и какво ОТГОВОРИХА терзиев,шулева и сие нещастници,може би ще види,че тия лайна дето ги бьлвам са ДАЖЕ едва на крушката опашката.
аре-викайте АГИТКИТЕ,че да ни оправят дьржавата :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Що са дръвчете и двамата бе :roll: не е нужно простотията в държавата ни да се пренася на лична основа, я гледайте по отгоре на нещата :drinkers: :drinkers:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Мир да има... :lol: Амин! то всъщност война няма... :lol:

п.п Писах, писах и го изтрих... :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

И кво правим сега :smt102 КЪДЕ И В КОЛКО :idea:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

AL KAPONE написа: п.п Писах, писах и го изтрих... :lol:
то...и аз така :D :D :D
за едно си много прав,ангеле-язьк за децата ни.ама все си мисля,че те ще оправят нещата.тука и ВЕЧЕ колкото и да го мислим няма за кога.и сега пак да се цитирам от неколко предишни поста по други вьпроси-докато не измре и нашия набор оправия няма да има.аз се отчаях и вече само следя с горчива усмивка какви безобразия стават.пораженец сьм-признавам.остарях-не толкова физически,колкото морално.природата си знае работата-на това сьщо разчитам ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

5кила написа:
AL KAPONE написа: п.п Писах, писах и го изтрих... :lol:
то...и аз така :D :D :D
за едно си много прав,ангеле-язьк за децата ни.ама все си мисля,че те ще оправят нещата.тука и ВЕЧЕ колкото и да го мислим няма за кога.и сега пак да се цитирам от неколко предишни поста по други вьпроси-докато не измре и нашия набор оправия няма да има.аз се отчаях и вече само следя с горчива усмивка какви безобразия стават.пораженец сьм-признавам.остарях-не толкова физически,колкото морално.природата си знае работата-на това сьщо разчитам ;)
Миро ,това ми звучи бате ,че се едно се фърляш да плуваш в почти изпълващият се с вода трюм :| Горе гагата ,пак ще се пробваме :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:smt023 :smt023 :partyman:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Имаше нещо от библията дето ги водили през пустинята 40 години :roll: ма не си спомням точно историята .... някой ако го знае как трябва, да го напише... има общо с горния пост за поколенията на 5 килограмовия :roll:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

AL KAPONE написа:Имаше нещо от библията дето ги водили през пустинята 40 години :roll: ма не си спомням точно историята .... някой ако го знае как трябва, да го напише... има общо с горния пост за поколенията на 5 килограмовия :roll:
Ей не спираш да се заяждаш :axe: :axe:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Вчера, като минах покрай Украинското посолство за да видя организирания от Тренчев и Желязков протест, останах разочарован! Там сто и петдесет души включая журналисти и полиция с фабрично написани лозунги. Е там се надявах да мерна поне някой от нашите бойци , ама не! Пълен резил, а там трябваше да е грандиозен и спонтанен протеста. Те нагло крадяха и крадът, платеният от нас газ. Борисе, Сакси, защо не си вдигаш телефона, като те търся бе? Призоваваш да не ми вярват, но не ме изобличаваш в лъжа на нито една дума! Защо да не ми вярват тогава? Ще чакам или изобличение или извинение! Ако не го получа, ще си го преместя в другия крачол и те отписвам от хората, които уважам.
Христо, какъвто съм сега, такъв съм бил и преди 45г. Затова съм бил предвидим и за приятели и за враговете си. Ако си следил и други мои постове по въпроси некасаещи рибата, ще си си създал мнение и без лично да се познаваме добре. Надявам се тази година да имам по-голяма възможност и да се срещаме по НС поне. До момента има само един човек от форума, който нямам желание нито да го виждам , нито да го чувам! Говоря за "Лапи"! С всички други съм готов да си говоря, споря, обсъждам, поркам, и т.н. включая лов, риболовство и харпунджилък! За лека атлетика обаче не ме бива вече и не ме търсете! С 110кг. и 63г. не съм ни за скачане, ни за тичане! Мога да се загнездя на пусия и да създам доста ядове на дивеча пред мен, додето ме изчегъртат. Но за това трябва да съм прегърнал истинска кауза:- защита на територия, граници, език, флаг, семейство, лично достоинство. Не се литкам лесно за чужди интереси!
А сега до всички, които четат тази тема.
Момци, оставам с впечатлението, че има между нас човек, който е в сериозна нужда. Говоря сериозно! От прочетеното до тук разбрах, че един от побратимите има тежък проблем и не е в състояние да си го реши. Може би няма да е трудно да му помогнем! Може би той да може да отдели 50лв. годишно за такъми, но да неможе да спести 5000лв. за 4-5г. от заплата. Не искам да го засегна, не искам да се чувства унизен, затова не му казвам името и за това Ви питам, вкючая и Емо, който бе водещия при предишните ни съвместни акции. Можем ли да отворим старата сметка и да съберем там нужните пари. Можем ли от нея да преведем там където побратимът ни смята за най- добре/клиника/ събраната сума по точно определено предназначение. Ако сме 5000 членовете на форума за час ще сме събрали със СМС сумата, хайде да не е за час, за месец да е! Ще можем! Така смятам! Затова ви питам! :heart:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Диканаров,кажи за проблема името недей.Аз моя двайстак го давам на момента,участвам с малки суми,но навсякъде и редовно. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

snegk написа:Диканаров,кажи за проблема името недей.
Говорим за инвитрото ли? :roll: можем да го направим... Да се напънем за едно, пък господ да прати две рибарчета :roll:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Диканаров, отговарям ти.
От 90 година с комунисти не споря-...ПРИНЦИП.,с тях на глава, се не излиза.И с теб не искам да споря.
Що да си разваляме добрите отношения,няма смисъл.
А тогава не си дигнах телефона ,щото имах бъбречна криза,даже си виках...,майтап де.... Диканаров ме е проклел :D .
Само ме е яд ,че заблуждаваш младите хора във форума .
Ама щом не искам да споря и да развивам тези и теории ...ти печелиш.Пиши си колкото си искаш за това колко са свестни комунистите.
Аз си имам изградено мнение.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

saksi написа:Диканаров, отговарям ти.
От 90 година с комунисти не споря-...ПРИНЦИП.,с тях на глава, се не излиза.И с теб не искам да споря.
Що да си разваляме добрите отношения,няма смисъл.
А тогава не си дигнах телефона ,щото имах бъбречна криза,даже си виках...,майтап де.... Диканаров ме е проклел :D .
Само ме е яд ,че заблуждаваш младите хора във форума .
Ама щом не искам да споря и да развивам тези и теории ...ти печелиш.Пиши си колкото си искаш за това колко са свестни комунистите.
Аз си имам изградено мнение.
Аз съм с теб,въпреки,че преди новото време,вадех пари колкото и сега,но цените на тока и бензина бяха мноооого по-ниски.Самата дума комунист ме кара да настръхвам,имам сериозни причини за това.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
snegk

Мнение от snegk »

Точно за това мее яд.Хубави хора но със старите комунистчеки разбирания държат фесовете,комунягите и др.гадове на власт :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”