Новият рибомобил

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Re: Новият рибомобил

Мнение от HAZART »

Познайте модела:Изображение
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:shock: ..тоя тегли гриб бре!
Аватар
dddinev_27
новобранец
новобранец

Мнение от dddinev_27 »

Опел Фронтера това е за риболов до сега сме нямали никакви проблеми навсякъде минава Черокито и то е мн добро а за Нивата нямам думи ............................. :wink:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Добра тема стана а? :lol: :lol: :lol: :lol:
Виждам че има много различни предпочитания за автомобили,кои скъпи ,кои евтини,но ще трябва да се съглася с колегите предпочитащи Лада НИВА.15000 лева и най скъпия чарк няма хилядарка.След време ще гледам да се сдобия с такава.
От скоро вижддам из Бургас да се мота една джипка IVECO за нея четох в едно списание че била по-проходима от хамъра със същата жажда за нафта но била най,най.Шедьовър направен специално за Шведската армия.Аз се чудя дали може да отидеш на майната си за риба и после да търчиш като идиот с една туба(ако имаш)да дириш бензиностанция.Е аз имах такива емоции със старата ми кола,но пък на нея не и работеше датчикът за горивото.С едно шише после стигнах до пътя,но какво ли е да мъкнеш туба ?
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

HAZART написа:Познайте модела:Изображение
Ровер но дали е рейнж или ленд не се наемам да отговоря.Камел Трофи преодоляват и по-големи водни препятствия
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

http://media.snimka.bg/2057/010369761-big.jpg с това ставали през лятото разбирасе
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

http://media.snimka.bg/2057/010369765-big.jpg това е помалкия брат
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

http://media.snimka.bg/2069/010393013-big.jpg а това е за зимата
meha33
новобранец
новобранец

Мнение от meha33 »

http://media.snimka.bg/2057/010369772-big.jpg НАЙ ДОБРЕ Е С ТОВА
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Значи хем да е проходимо,хем голямо,хем широко:има решение бус "Чавдар" 4х4-от малките чавдарки.С малка преработка вътре става и кемпър ван.Дизелов двигател +уазков демултипликатор и постоянно задвижване на двата моста.Е малко скоростта е като на бохлюф ама иначе минава на секаде.В мобиле.бг има един такъв продава се за 3500лв.Модела е "ц" или "с"-4х4-с още толкова за ново окачване и евентуален ремонт на двигателя,и с още малко за преработка вътре и имаш кемпърван за около 6-8000 лв с които можеш да ходиш и на луната.
http://www.carhistorybg.com/img/1981chavdar5c11.JPG
http://www.segwayaustria.at/images/segway_x2_med.jpg -а това е за най-ентусиастите
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Сря Фев 04, 2009 4:03 pm, променено общо 2 пъти.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Карал съм доста джипове и мога да дам мнение за повечето.
За Q7, X5, GL и ML няма да говорим, това не са джипове, незнам изобщо за какво се купуват. По добре лека кола, ще си по-спокоен на пътя.
Ходил съм за риба с Нива и УАЗ 469, наистина нямат закъсване, но докато стигнем до калта беше дългото пътуване. Недостатък при тях е че много се чупят, особенно новите Ниви с инжекциона на Бош, предимоството е, че не ти пука дали ще я одраскаш и колко ще струва определена част.
За леките коли, които не са 4х4, имат проходимост при едно много важно условие - кой кара колата.
За мен наистина проходим джип, който доставя комфорт и при пътуване е Toyota FJ Cruiser.
Изображение
Уникална машина, на която единствения недостатък е разхода, защото все пак е 4.0 V6 и 240к.с.
Карах такъв на сняг усещането е потресаващо, няма значение как я караш, тя просто си върви.
Другити ми фаворити са Субаро, не съм карал но съм чел доста за тях и колите им наистина са направени да издържат на натоварване, дори и леките им коли.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

преди да пишете глупости за даден модел СУВ, оборудвайте го с подходящи гуми и шофьор... и пак ще си говорим...
лада нива с летни гуми пробвали ли сте колко е "проходим" :?: :rolleyes:
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

А помните ли времето когато ходехме с колела за риба.Най-хубавите ми спомени са това.Как си бутам Балканчето със спукана гума от Поморие до Бургас.Как на три километра от селото на язовира ме заварва гръмотевична буря и аз се чудя в какво се забърках ..... Спомени
А с автомобила като че ли няма такава голяма емоция
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тедо написа: лада нива с летни гуми пробвали ли сте колко е "проходим" :?: :rolleyes:
Ами пробвал съм го,и то бедна ти фантазията къде се наложи да вляза в силен дъжд и кал до праговете.
Без да включа блокажа си мина като за рекламен филм.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”