Успешен на Овчарица

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Re: Успешен на Овчарица

Мнение от borislav58 »

Браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! добре сте начесали крастата просто сте се изкефили.Може само некой да завиждат в това време на годината. :smt024 :smt023 :smt023 :smt041
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Браво колега страхотни рибки :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Красота.
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

monilom написа:
carpsliven2 написа: Предупредиха ни че, ако пишем повече едвали ще можем да стъпим там , понеже нямаме връски.
Е.и му м.....а мислех че нам поне няма да се налагат връзки.Обаче янво е че и там е корупция голема. :evil:
Еминемчо мноо си готин ама се се изказваш неподготвен .................. ДА местото е ВИП и по принцип не би трябвало там да се риболовства поради факта че ТЕЦ-а е обект от така наречената критична инфрастуктура на страната , ако това ти говори нещо ........., все едно да идеш на риба на топлото на АЕЦ Козлодуй ..ами възможно е да гризнеш оловото ........... :D :D затова кат пораснеш и си набавиш необходимите връзки и ти ще ходиш там и тогава това за еб едва ли ще е корупция..........
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
carpsliven2
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от carpsliven2 »

Според мен едвали ще има корупция заради некви си риби .. та там се върти най голямата пара в БГ .. едвали някой мисли за рибите... Всичко се прави с цел да несе допускат вандалщини и саботажи.. Дори мисля че, прекалено много хора ходат там и затова може да се благодари на шефовете. Охраната също са стриктни момчета и дори някой да са ни се скарвали за нещоси.. са си прави и държат много на реда и дисциплината. Понеже Българите сме си свине , не оценяваме ова което са ни предоставили хората и някой колеги продължават да си изхвърлят боклуците във водоема най безотговорно или осакатяват дребни риби , понеже немогли да хванат голени .. всякаш на сила са им вземали такса. Ако не е този тец .. трябва зимата шаранджиите да си зазимяваме такъмите. Смятам даже че, има прекалено много трофейни риби даже. Тва че, са ме пускали без да познавам никой е едно от доказателствата.
Изображение
Колата да върви и рибата да кълве - друго неме интересува
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

carpsliven2 написа:Според мен едвали ще има корупция заради некви си риби .. та там се върти най голямата пара в БГ .. едвали някой мисли за рибите... Всичко се прави с цел да несе допускат вандалщини и саботажи.. Дори мисля че, прекалено много хора ходат там и затова може да се благодари на шефовете. Охраната също са стриктни момчета и дори някой да са ни се скарвали за нещоси.. са си прави и държат много на реда и дисциплината. .
На българина-само тоягата му помага за да е по-дисциплиниран :lol: Според мен трябва да имат право и да бият даже :wink:
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Да допълня казаното от Сливенските пичове ще кажа че специялно на втори скиндер са хващани два три пъти хора който са търмъчили въпреки че им е дадена вазможност да се насладят на риболова,истината е че не всеки хваща там, както доста хора мислят Овчарица не е развъдник бъкан с риба която чака да и хвърлиш и да я хванеш а си трябва сериозна подготовка а тези хора като не са можали по нормален начин са злоупотребили,говорих с един от шефовете и каза че ще ограничи още повече достапа до този язовир защтото за да вземе накакви си 100 лева от човек за няколко дена му сасипват риба за много повече която ще хване и продаде защтото Овчарица е промишлена зона за половин балгария и зарежда магазините с риба,от това печелят собствениците а не от нашите такси и са си прави като не ни допускат до хубавите места скоро и аз и много други само ще си спомняме за Овчарица но сами сме си виновни.Извинявам се ако някой се почувства засегнат но това е истината.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”