Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Брой Фидери?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Брой Фидери?
Аз съм за 2 фидера - по-бързо разбираш къде и как кълве и после пращаш и двата там където е най-резултатно! 

- g00
- вече хвърля и на тежко
Един фидер е достатъчен според моите виждания. Ако някой ми каже че с два се справя ще ме излъже. Освен ако няма риба..

Не е важно да си рибар, важно е да имаш мерак.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...понякога така, или пък викаш ПОМОоооООЩ.g00 написа:Един фидер е достатъчен според моите виждания. Ако някой ми каже че с два се справя ще ме излъже. Освен ако няма риба..![]()
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1687350340994
-
- вече хвърля и на тежко
Ами да излъжа...Справям се с два,но единият винаги е с метод хранилка или на различна дистанция...g00 написа:Един фидер е достатъчен според моите виждания. Ако някой ми каже че с два се справя ще ме излъже. Освен ако няма риба..![]()
- трапера
- сериозен играч
Аз ловя с три!!! Честна скаутска
И веднага пояснявам:ловя на Дунава от лодка вързан зя някой чукан по острова,трите на различна дистанция,захранката една и съща,най много на два различни вида стръв. В не повече от 5% съм имал кълване на две пръчки едновременно. Вадя рибите поетапно,тъй като не съм имал трофейни екземпляри рибите се изчакват една друга без да се сърдят коя да е по напред
А ако почне гол след гол/дай боже всекиму/ решението е едно единствено -вадене на излишните въдици 

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star