Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

национална среща 5
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: национална среща 5
snegk написа:Така ще си говорим до утре,първо анкета за дата и според датата и водоема.
Мисля, че това е най - правилното. Ако датата излезе от 1 до 6 то водоема май е ясен, нема да има и смисъл от втора анкета.
- emo vasilev
- сериозен играч
Пак анкета - пак проблем !
Според една анкета от 19 до 21 септ.трябваше да има среща на Йовковци - някой да е присъствал на тази среща ?

Според една анкета от 19 до 21 септ.трябваше да има среща на Йовковци - някой да е присъствал на тази среща ?

При започнала учебна година, с две ученички, няма как да присъствам.emo vasilev написа:Пак анкета - пак проблем !

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ъхъм...ама миналия път на Езерово знаеш ли колко народ даде заявки за гостуване на Дунава.Николай Неделков написа:Абе то Киро всеки път е за Дунав , ама никой май не го взима на сериозно![]()
Русенци нещо не вкарват оферта за Дунав в техния район...

Добре де, мазохисти такива

Любака дипломатично мълчи в момента...човекът е казал, че сме добре дошли и т.н., ама вие направо го изнасилихте!
Все пак на него това му е бизнес, вади си хляба с този язовир и няма смисъл да заемаме местата на хора, които биха си платили, за да ловят там.

Сега някои на чиста амбиция си повтарят като ехо "Езерово, Езерово", било то под влияние на спомените от НС-3 (макар че и на друго място да беше тази среща, спомените щяха да са същите), било то, защото са чули, че някой е чул друг да разказва нещо за онова място.

НС-3 беше най-масово посетената досега среща. Болшинството вече сме били там, който пък не е успял тогава, винаги може да скокне някой ден.
Дайте да е традиция НС да бъде всеки път на различно място! Така веднъж ще е близо до теб, после до друг и т.н.
Но най-важното е, че всеки път ще се опознава ново и ново място!
Така че не се хващайте като удавник за сламка, т.е. за тези почивни дни, защото ще има и други през годината.
Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata
Ако това ще наклони везните към Дунава, бих се опитал да получа неофициално "обещание" от ИАРА- Видин да не ни закачат по време на срещата...все пак тогава ще са разрешени някои видове риба за улов.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Или Поне ако ни проверяват да е само веднъш.GODzillata написа:Ако това ще наклони везните към Дунава, бих се опитал да получа неофициално "обещание" от ИАРА- Видин да не ни закачат по време на срещата...все пак тогава ще са разрешени някои видове риба за улов.![]()
- gloupan
- разбира нещата
Едното агне е от мен,ако срещата е във Видин.Все пак ще бъда нещо като домакин(там съм израснал).

TRS70MLF2
- dimitar_
- сериозен играч
Досега на срещите съм ходил най - вече заради това, да се видя с хора дето се виждаме само по тези срещи . Доволен съм защото ако не бяха те , едва ли щях да ходя на Жребчево или Езерово , та дори и край Дунава до Видин , ако там се организира среща .
Така че където и да е срещата , по което и да е време , ще гледам да съм там ... !!!
Така че където и да е срещата , по което и да е време , ще гледам да съм там ... !!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз за това живея и работя - това, което иска душата ми да и го дамdimitar_ написа:Досега на срещите съм ходил най - вече заради това, да се видя с хора дето се виждаме само по тези срещи . Доволен съм защото ако не бяха те , едва ли щях да ходя на Жребчево или Езерово , та дори и край Дунава до Видин , ако там се организира среща .

Приятели, ще бъда там,където решите - айдеде, няма да живеем с орлите я, нали така

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- GODzillata
chapara написа:Кире ше ти кажа кое ще наклони везнитена уше.Пет агънца,ма да иам кой да ги приготвя,за всеки ден по едно

Ех, мама му стара, все едно ви викам да копаете лозе и царевица!

Ето, едното вече е уредено:
Второто ще е от мен!gloupan написа:Едното агне е от мен,ако срещата е във Видин.Все пак ще бъда нещо като домакин(там съм израснал).![]()
![]()

...търсят се още 3 за каузата.

Божо...

-
- ще става разбирач
Ех, мама му стара, все едно ви викам да копаете лозе и царевица!
няма да се даваш натискай за дунава малко им трябва(още няколко агнета де)
няма да се даваш натискай за дунава малко им трябва(още няколко агнета де)

Да КиреGODzillata написа:Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи?

-
- кандидат преподавател
Ей това е въпроса ,че тези дни са най удобни ,а тогава си е забрана така че незнам какво толкова го умуваме,септември ще има и среща 6 така че.....Митев написа:Да КиреGODzillata написа:Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи?немоа разбера , що изписа половината тема, като датата според мен е ясна, 1 - 6.05 , а тогава си е забрана отсекъде
![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- фен клуб-скобар
Кире.....предполагам, пак ще останеш опозиция както в повечето случаи
.
Ама аз пак
съм с теб 
Нищо още не е ясно.

Ама аз пак

Митев ,не бързай бреМитев написа:Да КиреGODzillata написа:Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи?немоа разбера , що изписа половината тема, като датата според мен е ясна, 1 - 6.05 , а тогава си е забрана отсекъде
![]()
![]()

Нищо още не е ясно.