национална среща 5

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: национална среща 5

Мнение от nasco2 »

snegk написа:Така ще си говорим до утре,първо анкета за дата и според датата и водоема. :wink:

Мисля, че това е най - правилното. Ако датата излезе от 1 до 6 то водоема май е ясен, нема да има и смисъл от втора анкета.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Пак анкета - пак проблем !
Според една анкета от 19 до 21 септ.трябваше да има среща на Йовковци - някой да е присъствал на тази среща ?

Изображение
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

emo vasilev написа:Пак анкета - пак проблем !
Според една анкета от 19 до 21 септ.трябваше да има среща на Йовковци - някой да е присъствал на тази среща ?
При започнала учебна година, с две ученички, няма как да присъствам. :wink: А и не вярвам само при мен да е така.Сега ситуацията е друга при наличие на толкова почивни дни. :wink:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Николай Неделков написа:Абе то Киро всеки път е за Дунав , ама никой май не го взима на сериозно :lol:
Ъхъм...ама миналия път на Езерово знаеш ли колко народ даде заявки за гостуване на Дунава.

Русенци нещо не вкарват оферта за Дунав в техния район... :roll: ...а се пада в средата на БГ, ама откъм горния край. :lol:

Добре де, мазохисти такива :P , то е ясно, че ще надделее като дата 1-6.05, респективно и като водоем ще е Езерово.
Любака дипломатично мълчи в момента...човекът е казал, че сме добре дошли и т.н., ама вие направо го изнасилихте!
Все пак на него това му е бизнес, вади си хляба с този язовир и няма смисъл да заемаме местата на хора, които биха си платили, за да ловят там. :idea:

Сега някои на чиста амбиция си повтарят като ехо "Езерово, Езерово", било то под влияние на спомените от НС-3 (макар че и на друго място да беше тази среща, спомените щяха да са същите), било то, защото са чули, че някой е чул друг да разказва нещо за онова място. :lol:

НС-3 беше най-масово посетената досега среща. Болшинството вече сме били там, който пък не е успял тогава, винаги може да скокне някой ден.
Дайте да е традиция НС да бъде всеки път на различно място! Така веднъж ще е близо до теб, после до друг и т.н.
Но най-важното е, че всеки път ще се опознава ново и ново място!

Така че не се хващайте като удавник за сламка, т.е. за тези почивни дни, защото ще има и други през годината.
Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи? :shock:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Ако това ще наклони везните към Дунава, бих се опитал да получа неофициално "обещание" от ИАРА- Видин да не ни закачат по време на срещата...все пак тогава ще са разрешени някои видове риба за улов. :wink: :roll:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

GODzillata написа:Ако това ще наклони везните към Дунава, бих се опитал да получа неофициално "обещание" от ИАРА- Видин да не ни закачат по време на срещата...все пак тогава ще са разрешени някои видове риба за улов. :wink: :roll:
Или Поне ако ни проверяват да е само веднъш.
Аватар
gloupan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gloupan »

Едното агне е от мен,ако срещата е във Видин.Все пак ще бъда нещо като домакин(там съм израснал). :D :D :D
TRS70MLF2
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Досега на срещите съм ходил най - вече заради това, да се видя с хора дето се виждаме само по тези срещи . Доволен съм защото ако не бяха те , едва ли щях да ходя на Жребчево или Езерово , та дори и край Дунава до Видин , ако там се организира среща .
Така че където и да е срещата , по което и да е време , ще гледам да съм там ... !!!
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

dimitar_ написа:Досега на срещите съм ходил най - вече заради това, да се видя с хора дето се виждаме само по тези срещи . Доволен съм защото ако не бяха те , едва ли щях да ходя на Жребчево или Езерово , та дори и край Дунава до Видин , ако там се организира среща .
Така че където и да е срещата , по което и да е време , ще гледам да съм там ... !!!
Аз за това живея и работя - това, което иска душата ми да и го дам :wink: :smt079 :smt061 :smt057 :partyman: и още и още :lol: :lol: :lol:
Приятели, ще бъда там,където решите - айдеде, няма да живеем с орлите я, нали така :?:
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

chapara написа:Кире ше ти кажа кое ще наклони везните :wink: на уше.Пет агънца,ма да иам кой да ги приготвя,за всеки ден по едно :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ех, мама му стара, все едно ви викам да копаете лозе и царевица! :lol:

Ето, едното вече е уредено:
gloupan написа:Едното агне е от мен,ако срещата е във Видин.Все пак ще бъда нещо като домакин(там съм израснал). :D :D :D
Второто ще е от мен! :drinkers:

...търсят се още 3 за каузата. :wink: :mrgreen:

Божо... :idea: ...всеки по пътя за Дунава ако блъсне по едно и го метне в багажника...ъъъ...май ще изкараме цяло лято?! :lol: :lol:
pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pivkoto »

Ех, мама му стара, все едно ви викам да копаете лозе и царевица!
няма да се даваш натискай за дунава малко им трябва(още няколко агнета де) :wink:
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

GODzillata написа:Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи? :shock:
Да Кире :roll: немоа разбера , що изписа половината тема, като датата според мен е ясна, 1 - 6.05 , а тогава си е забрана отсекъде :roll: :wink: :drinkers:
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Митев написа:
GODzillata написа:Ако всяка година 1-6.05 са почивни дни, все на Езерово ли ще се ходи? :shock:
Да Кире :roll: немоа разбера , що изписа половината тема, като датата според мен е ясна, 1 - 6.05 , а тогава си е забрана отсекъде :roll: :wink: :drinkers:
Ей това е въпроса ,че тези дни са най удобни ,а тогава си е забрана така че незнам какво толкова го умуваме,септември ще има и среща 6 така че..... :wink:
Изображение
sudjuka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sudjuka »

Изображение
Изображение
Изображение
Това местенце харесва ли ви?
Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Кире.....предполагам, пак ще останеш опозиция както в повечето случаи :D :D .
Ама аз пак :D съм с теб :D
Митев написа:
Митев ,не бързай бре :D
Нищо още не е ясно.
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”