Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ
Модератор: sapuna
Re: СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ
Aйде и аз да допълня разказа на бачо Илия за днешната среща ... Ми тя си беше, поне за мен, повече от "супер", защото хем се запознах с колегите, с които си "чатехме" във форума, хем и си изкарахме времето и на масата, и пред въдиците. Аз пристигнах около 10 часа на указаното за срещата място, но бях закъснял- бачо Илия, Савата, Богито, Владко и Андон вече мяткаха... Ето, че след има-няма четвърт час пристигна и ivan_jo ,който като че ли категорично се беше размисли да лови риба...Затова след кратко здрависване и поздрави с останалите колеги се завъртя нещо около колата...че като измъкна едно барбекю, като го натъпка с дървени въглища и като го разгоря...абе, да ти го фукна в рибата!!! Една подкана от негова страна, и...да лови остана само групата от Пловдив-

другите изкачихме "пътеката на здравето" - все едно изкачвахме връх Шипка

а там, горе ..леле майко, тоя Иван ги вършеше едни..

Е, запознахме се, че като се почна..

По едно време дойдоха и Бого и Владко, разприказвахме се, ма много смях, много емоции
http://www.foto.bg/data/6414/28_03_09_- ... an_16_.AVI
Бого притичваше до долу, когато кълвеше, и хващаше
http://www.foto.bg/data/6414/28_03_09_- ... an_17_.AVI

Постепенно и полека рибата взе да опитва стръвта-че то колко захранка се изхвърли само. Това беше и сигнал да оставим за малко скарата и да половим... каквото има. На масата остана "жури" да наблюдава "боя"..

За останалите дойде момента на истината...Сега или никога! Отначало някои скептици седяха...

После се "раздвижиха"...

ИИ настана риболовВВВ!

И Иван най-после се включи на левия фланг и не даваше на рибата "да бяга"..

Игор пък редовно се консултираше с IDA
и хващаше, разбира се
Бая се разгорещихме по едно време..Гледам- Игор си помисли, че е лято, та се разхвърли и даже зацапурка в ледената вода на язовира. За малко да си помисля, че ще лови риба с ръце...

ШОУТО БЕШЕ ПЪЛНО!

Ето, че дойде и времето за раздяля..Първи се сзастягаха пловдивчани
После за голям наш ужас Игор взе да плакне някакви ПРАЗНИ живарници

което си беше чисто приготвяне да си ходи и той

БОС...Като Исус Христос в река Йордан!

Накрая...останахме ...

А още по-насетне-...познайте КОЙ? Ама от първия път?.
Бачо ИЛИЯ!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Това е моя дял от рибоулова за този паметен ден

ДО НОВИ СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛИ!

другите изкачихме "пътеката на здравето" - все едно изкачвахме връх Шипка

а там, горе ..леле майко, тоя Иван ги вършеше едни..

Е, запознахме се, че като се почна..

По едно време дойдоха и Бого и Владко, разприказвахме се, ма много смях, много емоции
http://www.foto.bg/data/6414/28_03_09_- ... an_16_.AVI
Бого притичваше до долу, когато кълвеше, и хващаше
http://www.foto.bg/data/6414/28_03_09_- ... an_17_.AVI

Постепенно и полека рибата взе да опитва стръвта-че то колко захранка се изхвърли само. Това беше и сигнал да оставим за малко скарата и да половим... каквото има. На масата остана "жури" да наблюдава "боя"..
За останалите дойде момента на истината...Сега или никога! Отначало някои скептици седяха...
После се "раздвижиха"...
ИИ настана риболовВВВ!
И Иван най-после се включи на левия фланг и не даваше на рибата "да бяга"..

Игор пък редовно се консултираше с IDA
и хващаше, разбира се
Бая се разгорещихме по едно време..Гледам- Игор си помисли, че е лято, та се разхвърли и даже зацапурка в ледената вода на язовира. За малко да си помисля, че ще лови риба с ръце...

ШОУТО БЕШЕ ПЪЛНО!
Ето, че дойде и времето за раздяля..Първи се сзастягаха пловдивчани
После за голям наш ужас Игор взе да плакне някакви ПРАЗНИ живарници

което си беше чисто приготвяне да си ходи и той
БОС...Като Исус Христос в река Йордан!
Накрая...останахме ...
А още по-насетне-...познайте КОЙ? Ама от първия път?.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Това е моя дял от рибоулова за този паметен ден
ДО НОВИ СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛИ!

Последно промяна от valentin_l_ivanov на Нед Мар 29, 2009 8:40 am, променено общо 2 пъти.
-
- и господ не е толокова добър
Хубава срещичка

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Още веднъж поздравление за купона.То ме беше ясно,че Бачо последен ще си тръгне 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Браво момчета.На следващата среща живот и здраве,може и още няколко пловдивски колеги да ви се изсипем.Щом я правите директно на водоема - супер.

TICA FAN
Страхотна среща се е получила. Надявам се следващия път и аз да участвам.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
ВИНАГИ ВСИЧКИ желаещи сте ДОБРЕ ДОШЛИ!! За това е Форума!SONY написа:...на следващата среща живот и здраве,може и още няколко пловдивски колеги да ви се изсипем...

Браво, момчета! Много сте готини! Хвала!
Още веднъж - специална пакана към всички:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Добре сте дошли!
Още веднъж - специална пакана към всички:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Добре сте дошли!

Колеги от Карлово, и околовръст него, след като е почти сигурно, че забраната за риболов ще влезе в сила от 21.04.09 г., не можем ли да използваме повода за нова среща, примерно, на 18-ти или 19.04.09, "случайно" пак на старото място-"Плажа", за да закрием подобаващо...
Давайте предложения!

-
- разбира нещата
Мисля да закрия на Жребчево подобаващо ................ тоя Домлян сърцето ме боли за него ама докато има хора като лицето Христо Чоров , некви ведрарски и левченски помияри които ползват язовира като свой аренден под предлог, че пускали риба там
(Дано некой от тази измет чете написаното от мен и да знае, че лично ще му е........... майката. Казвам се Богомил Иринчев и много знаят за какво става въпрос!!!!!!!!!!!!!!! ) и на този страхотен язовир се ловят само некви кефалчета и бабки, при положение че миналата година е зарибяван, НЯМА ДА СТЪПЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! Е......... съм им майката и на горското и на ИАРА и на всички институции, които имат отношение към този язовир, но след забраната там ще се случат много сериозни работи, които ще инициирам АЗ.!!!!!!!!!!!!!!!!

- ivan_yo
- разбира нещата
Re:
BZI написа:Мисля да закрия на Жребчево подобаващо ................ тоя Домлян сърцето ме боли за него ама докато има хора като лицето Христо Чоров , некви ведрарски и левченски помияри които ползват язовира като свой аренден под предлог, че пускали риба там![]()
![]()
![]()
(Дано некой от тази измет чете написаното от мен и да знае, че лично ще му е........... майката. Казвам се Богомил Иринчев и много знаят за какво става въпрос!!!!!!!!!!!!!!! ) и на този страхотен язовир се ловят само некви кефалчета и бабки, при положение че миналата година е зарибяван, НЯМА ДА СТЪПЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! Е......... съм им майката и на горското и на ИАРА и на всички институции, които имат отношение към този язовир, но след забраната там ще се случат много сериозни работи, които ще инициирам АЗ.!!!!!!!!!!!!!!!!

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
И сега, последно,
ще правим ли някакво съвместно "закриване" на риболова, или да?
Бе, то номера е пак да се видим, та ако ще и на моста на р.Стряма, на Ръжево Конаре, или на пеещия фонтан в Пловдив, да е!

Бе, то номера е пак да се видим, та ако ще и на моста на р.Стряма, на Ръжево Конаре, или на пеещия фонтан в Пловдив, да е!

Я вземете я спретнете на Оризарито.Тъкмо ще дойдем и ние да ви видим. 

TICA FAN
Я по-добре всеки да сподели къде е решил да "закрива", че то, като гледам, не е "един за всички, всички за един"!