СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: СРЕЩА ЗА КАРЛОВСКИТЕ КОЛЕГИ РИБАРИ

Мнение от Бачо Илия »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

8) 8) 8)
Изображение
valentin_l_ivanov

Мнение от valentin_l_ivanov »

Aйде и аз да допълня разказа на бачо Илия за днешната среща ... Ми тя си беше, поне за мен, повече от "супер", защото хем се запознах с колегите, с които си "чатехме" във форума, хем и си изкарахме времето и на масата, и пред въдиците. Аз пристигнах около 10 часа на указаното за срещата място, но бях закъснял- бачо Илия, Савата, Богито, Владко и Андон вече мяткаха... Ето, че след има-няма четвърт час пристигна и ivan_jo ,който като че ли категорично се беше размисли да лови риба...Затова след кратко здрависване и поздрави с останалите колеги се завъртя нещо около колата...че като измъкна едно барбекю, като го натъпка с дървени въглища и като го разгоря...абе, да ти го фукна в рибата!!! Една подкана от негова страна, и...да лови остана само групата от Пловдив-
Изображение
другите изкачихме "пътеката на здравето" - все едно изкачвахме връх Шипка :lol:
Изображение
а там, горе ..леле майко, тоя Иван ги вършеше едни.. :shock:
Изображение
Изображение
Е, запознахме се, че като се почна.. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Изображение
Изображение
Изображение
По едно време дойдоха и Бого и Владко, разприказвахме се, ма много смях, много емоции
http://www.foto.bg/data/6414/28_03_09_- ... an_16_.AVI
Бого притичваше до долу, когато кълвеше, и хващаше
http://www.foto.bg/data/6414/28_03_09_- ... an_17_.AVI
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Постепенно и полека рибата взе да опитва стръвта-че то колко захранка се изхвърли само. Това беше и сигнал да оставим за малко скарата и да половим... каквото има. На масата остана "жури" да наблюдава "боя"..
Изображение
За останалите дойде момента на истината...Сега или никога! Отначало някои скептици седяха...
Изображение
После се "раздвижиха"...
Изображение
Изображение
ИИ настана риболовВВВ!
Изображение
Изображение
И Иван най-после се включи на левия фланг и не даваше на рибата "да бяга".. :wink:
Изображение
Игор пък редовно се консултираше с IDA
Изображение
и хващаше, разбира се
Изображение
Бая се разгорещихме по едно време..Гледам- Игор си помисли, че е лято, та се разхвърли и даже зацапурка в ледената вода на язовира. За малко да си помисля, че ще лови риба с ръце... :shock: :roll: :lol:
Изображение Изображение
ШОУТО БЕШЕ ПЪЛНО!
Изображение
Изображение
Ето, че дойде и времето за раздяля..Първи се сзастягаха пловдивчани
Изображение
После за голям наш ужас Игор взе да плакне някакви ПРАЗНИ живарници :cry: :lol:
Изображение
което си беше чисто приготвяне да си ходи и той
Изображение
БОС...Като Исус Христос в река Йордан!
Изображение
Изображение
Изображение
Накрая...останахме ...
Изображение
А още по-насетне-...познайте КОЙ? Ама от първия път?. :prayer: :prayer: :prayer: Бачо ИЛИЯ! :supz:
Изображение
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Това е моя дял от рибоулова за този паметен ден
Изображение
ДО НОВИ СРЕЩИ, ПРИЯТЕЛИ! :lol: :drinkers: :smt038 :smt039 :smt039 :smt039 :smt039
Последно промяна от valentin_l_ivanov на Нед Мар 29, 2009 8:40 am, променено общо 2 пъти.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Хубава срещичка :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Още веднъж поздравление за купона.То ме беше ясно,че Бачо последен ще си тръгне :wink:
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Браво момчета.На следващата среща живот и здраве,може и още няколко пловдивски колеги да ви се изсипем.Щом я правите директно на водоема - супер. :wink: :drinkers:
TICA FAN
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

Страхотна среща се е получила. Надявам се следващия път и аз да участвам.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
valentin_l_ivanov

SONY написа:...на следващата среща живот и здраве,може и още няколко пловдивски колеги да ви се изсипем...
ВИНАГИ ВСИЧКИ желаещи сте ДОБРЕ ДОШЛИ!! За това е Форума! :smt039 :smt038
For
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от For »

Браво, момчета! Много сте готини! Хвала!
Още веднъж - специална пакана към всички:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Добре сте дошли!
kot
новобранец
новобранец

Мнение от kot »

:drinkers: Евала колеги, е това си е класическа рибарска среща.Въпрос към Игор:колко бири си изпил? :lol: .Следващия път да се обадиш.Все така с рибоците и приятни мигове!
valentin_l_ivanov

Колеги от Карлово, и околовръст него, след като е почти сигурно, че забраната за риболов ще влезе в сила от 21.04.09 г., не можем ли да използваме повода за нова среща, примерно, на 18-ти или 19.04.09, "случайно" пак на старото място-"Плажа", за да закрием подобаващо... :lol: Давайте предложения!
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

Мисля да закрия на Жребчево подобаващо ................ тоя Домлян сърцето ме боли за него ама докато има хора като лицето Христо Чоров , некви ведрарски и левченски помияри които ползват язовира като свой аренден под предлог, че пускали риба там :shock: :shock: :shock: :shock: (Дано некой от тази измет чете написаното от мен и да знае, че лично ще му е........... майката. Казвам се Богомил Иринчев и много знаят за какво става въпрос!!!!!!!!!!!!!!! ) и на този страхотен язовир се ловят само некви кефалчета и бабки, при положение че миналата година е зарибяван, НЯМА ДА СТЪПЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! Е......... съм им майката и на горското и на ИАРА и на всички институции, които имат отношение към този язовир, но след забраната там ще се случат много сериозни работи, които ще инициирам АЗ.!!!!!!!!!!!!!!!!
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re:

Мнение от ivan_yo »

BZI написа:Мисля да закрия на Жребчево подобаващо ................ тоя Домлян сърцето ме боли за него ама докато има хора като лицето Христо Чоров , некви ведрарски и левченски помияри които ползват язовира като свой аренден под предлог, че пускали риба там :shock: :shock: :shock: :shock: (Дано некой от тази измет чете написаното от мен и да знае, че лично ще му е........... майката. Казвам се Богомил Иринчев и много знаят за какво става въпрос!!!!!!!!!!!!!!! ) и на този страхотен язовир се ловят само некви кефалчета и бабки, при положение че миналата година е зарибяван, НЯМА ДА СТЪПЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! Е......... съм им майката и на горското и на ИАРА и на всички институции, които имат отношение към този язовир, но след забраната там ще се случат много сериозни работи, които ще инициирам АЗ.!!!!!!!!!!!!!!!!
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
valentin_l_ivanov

И сега, последно, :lol: :lol: :lol: ще правим ли някакво съвместно "закриване" на риболова, или да?
Бе, то номера е пак да се видим, та ако ще и на моста на р.Стряма, на Ръжево Конаре, или на пеещия фонтан в Пловдив, да е! :drinkers: :drinkers:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Я вземете я спретнете на Оризарито.Тъкмо ще дойдем и ние да ви видим. :wink:
TICA FAN
valentin_l_ivanov

Я по-добре всеки да сподели къде е решил да "закрива", че то, като гледам, не е "един за всички, всички за един"! :evil:
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”