Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво ми се случи...
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Какво ми се случи...
не знам за Шехерезада,ама мен ме лови ток от всичко вьзможно-главно от:купета на автомобили,брави на врати и автомобили,животни,хора....
и то понякога с такава сила,че изскача искра и ми изтрьпва рьката
случва се главно при преходни сезони(топло кьм студено и студено кьм топло)-есен кьм зима и зима -кьм пролет.няма да забравя котката ведньж как подскочи до тавана и се приземи с накьдрени мустаци или пьк как една девойка ми удари шамар,понеже си помисли,че е нарочно
с вьдица ми се е случвало само ведньж и при това постоянно-сякаш самата прьчка(и то само моята от 5 човека) беше заредена с постоянен ток...и подчертавам-нито е гьрмяло,нито е валяло.просто беше разкьсана облачност,клоняща по кьм ОБЛАЧНОСТ. 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- и господ не е толокова добър
Миро,яко те пере тока

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
необяснимо,наистина..имам една теория,че може да се дьлжи на постоянна ерекцияsnegk написа:Миро,яко те пере тока![]()
![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Искаш да кажеш,че имаш гръмоотвод в гащите който првличавсякакво електричетво. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
И мен ме лови понякога ама специално за автомобилите съм му намерил цаката. Когато слизаш от автомобила, преди да си стъпил на земята се хвани за нещо метално свързано с "масата" на автомобила и така докато го държиш това нещо стъпи на земята. В този случай изравняването на потенциала става през обувките и не се усеща нищо.... и дано не ти попречи на ерекциятаБат Мирче-5кила написа:не знам за Шехерезада,ама мен ме лови ток от всичко вьзможно-главно от:купета на автомобили,брави на врати и автомобили,животни,хора....

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
...а представи си,ако имаше и вълнена опаковка!Бат Мирче-5кила написа:..като надуши тока КАРБОНОВА ТВЬРДОСТ.....![]()
![]()
![]()

Е няма такова понятие!Всеки един от преподавателите ми едно време би ме оставил на изпит за подобно изказване!ExTaZzY написа:При преминаване на повече от 220 Волта ток ...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе..навремето ВЬЛНЕНИТЕ ОПАКОВКИ бяха щеш/не щеш единствено достьпниsapuna написа: ...а представи си,ако имаше и вълнена опаковка!![]()
!

-
- кандидат преподавател
Странно нещо-от природната електрика,през карбона,през вълната,силикона и кво още-не е ли по -просто през устните и гърлото на партньорката,онва,е, стърчането, дето е и от вътрешния ток,коет свършва с "Нирвана"-пък кармата да та уцели природното АС-DC ,тва е гадно ,ама ако ти е писано не мож са отърва,пък ако ще да си най-праведния гражданин и риболовец...