Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

напдпревара за победа 4
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Re: напдпревара за победа 4
не се сърдя на никого. На мене също ще ми е приятно да се видим 

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
Аз съм на мнение,че язовира е достатъчно голям за да ни разпредели в различни сектори.Пък и така ще има повече 1-ви места, и шанс за някои непрофесионалисти,като мен за някои от челните места,както беше на Първенец.Основно идеята бе,това да са съзтезания за хора от форума,където всички се познаваме.Това е само мнение,не искам да засягам никого.Винаги ще ми е приятно да съм сред вас и да ловим рамо до рамо.Айде поздрави и се стягайте за купона на Езерово. 

TICA FAN
Жорка, при организиране на тези мероприятия винаги водещо е било приятелството! Така е и сега. Добре е, че споделяш опасенията си за липса на равностойност. Не е ясно какво е толкова по-голямото превъзходство на щеката спрямо директен на Нови Извор. В разговор с мен, ти сподели, че ако има щеки от двете ти страни ще те затворят и до местото на ловене с директния няма да идва риба.gorkata_petrov: Направих го заради колеги, които нямат щеки и биха имали по-големи шансове в отделен сектор
Този аргумент не знам доколко е достоверен

Но, ако и други колеги с директни оръжия имат подобно виждане - няма никаква пречка да се подредят местата само за директни с разстояние между другия сектор примерно 10 метра. Възниква обаче, друг въпрос: какво ще правим с мачове, болонези и подобни?! Трябва и тях ли да отделяме? Ако някой от колегите с директни, реши в хода на състезанието да лови с мач или боло - опасенията да те затворят, щото хранят по-навътре пак ги има!
Нека да кажат колегите с директни и им обособяваме сектор!
Не съм съгласен обаче, класирането да е отделно!
Ако въведем задължителни ограничения за вида на въдиците - лишаваме всеки от участниците от възможност за тактика и стратегия в надпреварата по този показател.
Не всичко е решено. тъкмо обратното - искаме мнението на всички, за да постигнем максимално доволство!gorkata_petrov:Един въпрос към щаба: защо пускате темата за разискване, когато всичко сте го решили предварително и ако някой предложи нещо се нахвърляте върху него с приказки от рода на калпавия водолаз.Обявете регламента и който иска участвува , който не иска -не.
Превратно си възприел като нахвърляне приказката за калпавия водолаз. Тя не е адресирана до никой конкретно!
Надпреварата е за всички, но няма как да осигурим абсолютно еднакви средства за риболов на всички!
Основното е и към това винаги сме се стремили - да е достъпно състезанието! Не само, че няма такса за участие, ами има договаряне на по-добри условия за риболов на водоема в сравнение със свободните излети. Има осигурени и награди. Ще има и медали и купи - вероятно!
Жорка, въпрос на преценка е сериозността - при това субективнаМного несериозно звучи и мнението за захранките и куките.Всеки може да се напъне да даде 50 лева за подготовка за един риболов, но не всеки може да извади 1000 лева за щека.

Разговорът за регламента е отворен и винаги ще бъде открит!
Довечера на срещата ще говорим пак!
За колегите, които няма да идват, ще ги уведомим.
Благодаря на Жорката, че сподели опасенията си!
Само в разговор приятелски може да се намери относително правилното и справедливо решение!
Хайде, че много се разбъбрих

Говорете и обсъждайте! Заедно ще направим най-доброто!
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Само в разговор приятелски може да се намери относително правилното и справедливо решение!
С това съм съгласен 100%.Не съм искал да обидя никого с мнението си.Просто споделям.Предлагам да спрем дискусията тук и да я продължим довечера на срещата
С това съм съгласен 100%.Не съм искал да обидя никого с мнението си.Просто споделям.Предлагам да спрем дискусията тук и да я продължим довечера на срещата

- CrossFire
- разбира нещата
Тъй, като още не съм провел тренировка на стената, ще предположа, че условията са подобни на тези до стената(или поне да се надявам, че не се различават много). Ако следващия риболов там ми затвърди мислите в главата и при тактиката, която съм замислил, бих желал да съм между две щеки. 
Само да попитам, ако не греша мога да извадя директния от водата и да цопна друга сопа вътре, нали?! Важното е да е една на брой във водата?

Само да попитам, ако не греша мога да извадя директния от водата и да цопна друга сопа вътре, нали?! Важното е да е една на брой във водата?

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Сега аз съм на пангала,понеже много колеги по един или друг начин на комуникация се свързаха с мен и се възроптаха със следния аргумент-турнирите които правим са само за съфорумци,никъде не сме упоменали ,че може да участват хора ,които не контактуват с нас чрез форума,още по-малко без регистрация.Явявам се като защитник на писалите ми колеги.Наградите се осигуряват от колеги от форума,с цел да се постигне някакво желание,хъс,да се стимулират и по скромно имащите колеги.Лично на мен ми е все едно кой ще е до мен.На състезание не винаги слуката е при най-добрите.Споделям гласа народен,тъй като всички участници,които са се записали извън общността-на риба.ком,са ми приятели и познати ,ми беше много трудно да пиша тези редове,но за в бъдеще нека да се съобразим с тях.Хубаво е ,че участват такива риболовци като Жорето Костов,Гената Милев,Юрката Пейков от които може какво да се научи,ако разбира се на масата споделят кой как е ловил,иначе е безмислено всичко което правим.Целта е да привлечем повече съфорумци,а не да ги уплашим ,като се наредим до тях ,накичени като манекени.А иначе всеки има шансове,стига да се съобрази с рибата,но опита си е опит.Надявам се да разберете в добрия смисъл написаното.Дидо,ако четеш внимателно форума,щеше да видиш ,че всяка последна сряда на месеца се събираме в Ямахата,и поканата е към всеки ,който желае да присъства,даже и бачо Илия да дойде, ще го посрещнем като добри домакини,както му е реда 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- фен клуб-скобар
За успокоение на хората без щеки.
Аз лично мисля ,че с директен е по добре.
Една седмица е достатъчна ,може би и шестица.
Храната праи борбата.....
И да се разберете ...риба точка ,грам точка ...или
.
Аз лично мисля ,че с директен е по добре.
Една седмица е достатъчна ,може би и шестица.
Храната праи борбата.....

И да се разберете ...риба точка ,грам точка ...или

Директисти нема се плашите 

Последно промяна от gosta на Чет Апр 30, 2009 9:07 pm, променено общо 1 път.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Браво ,Минко.Успокои ме
.Много хубав излет.Разбил си ги

Живи близнаци морунажиSONY написа:Браво,Минко.Това не са ли карабалъчета?

Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
-
- учете се от него
Като за "проучване"- екстраgosta написа:Да кажа и аз след вчверашният излет........

Браво на gosta за добрия риболов и коректното споделяне с колегите!
На срещата в "Ямахата" се развихри гореща словесна надпревара! Не съм сигурен дали в спора намерихме истината.
Приканвам колегите към активност и откритост.
Ако считат, че има проблем да го споделят и ще опитаме да го преодолеем.
Ицо сподели и тук, а и на срещата, че колегите се притесняват от участието в надпреварата на бивши състезатели, които не са регистрирани в този форум. Лично аз не намирам за обезспокойтелно това. За мен всеки е добре дошъл в надпреварата. Основната цел е да събираме повече приятели и заедно да израстваме като риболовци. От всеки има какво да се научи.
Още повече, че поканените от Дидо колеги са с доказани умения и завиден опит. За мен ще е чест да ловя с тези хора!
За наградите - спонсорът е изразил становище те да се предоставят само на колеги от форума.
Има основание да е така и ще се съобразим с изискването.
С Дидо поръчахме купи и медали. Купи ще има за първо, второ и трето място. Медали за първо, второ, трето и четвърто място. Купите и медалите са впечатляващи с нарочни за надпреварата надписи. Стойността на купите и медалите е ок. 70 лв.
Приканвам победителите да имат щедростта и дадат инфо на софрата след състезанието за тактиката и стратегията, довели ги до успех! Последното за да придобиват все повече знания колегите участници в надпреварите.
Остава дискусионен въпросът - да има ли отделен сектор за директни или не? Моля колегите, ловящи с голи да изразят предпочитания!
Добре ще е, всеки да каже какво го привлича в тези надпревари. Така ще помогнете за съответно на потребностите ви организиране!
Пожелателно е - каквито и различия да има - да се запази добронамерен и приятелски тон
Заедно постигнахме доста. От доброто във всеки от нас зависи накъде и докъде ще продължим!
Не разказвам за негативите на разговора, защото вярвам, че те са резултат на временно и преодолимо несъответствие! Убеден съм, че силата на приятелството и добронамерения подход няма да позволят на дребнавостта и раздорите да избуят!
Лично ще дам максимални усилия, за да се доизгражда и развива добрата ни идея
Радвам се, че ви има приятели!
На срещата в "Ямахата" се развихри гореща словесна надпревара! Не съм сигурен дали в спора намерихме истината.
Приканвам колегите към активност и откритост.
Ако считат, че има проблем да го споделят и ще опитаме да го преодолеем.
Ицо сподели и тук, а и на срещата, че колегите се притесняват от участието в надпреварата на бивши състезатели, които не са регистрирани в този форум. Лично аз не намирам за обезспокойтелно това. За мен всеки е добре дошъл в надпреварата. Основната цел е да събираме повече приятели и заедно да израстваме като риболовци. От всеки има какво да се научи.
Още повече, че поканените от Дидо колеги са с доказани умения и завиден опит. За мен ще е чест да ловя с тези хора!
За наградите - спонсорът е изразил становище те да се предоставят само на колеги от форума.
Има основание да е така и ще се съобразим с изискването.
С Дидо поръчахме купи и медали. Купи ще има за първо, второ и трето място. Медали за първо, второ, трето и четвърто място. Купите и медалите са впечатляващи с нарочни за надпреварата надписи. Стойността на купите и медалите е ок. 70 лв.
Приканвам победителите да имат щедростта и дадат инфо на софрата след състезанието за тактиката и стратегията, довели ги до успех! Последното за да придобиват все повече знания колегите участници в надпреварите.
Остава дискусионен въпросът - да има ли отделен сектор за директни или не? Моля колегите, ловящи с голи да изразят предпочитания!
Добре ще е, всеки да каже какво го привлича в тези надпревари. Така ще помогнете за съответно на потребностите ви организиране!

Пожелателно е - каквито и различия да има - да се запази добронамерен и приятелски тон

Заедно постигнахме доста. От доброто във всеки от нас зависи накъде и докъде ще продължим!
Не разказвам за негативите на разговора, защото вярвам, че те са резултат на временно и преодолимо несъответствие! Убеден съм, че силата на приятелството и добронамерения подход няма да позволят на дребнавостта и раздорите да избуят!
Лично ще дам максимални усилия, за да се доизгражда и развива добрата ни идея

Радвам се, че ви има приятели!

Мисля си,че ние с директните ще е по-добре да сме в отделен сектор,макар че и да не сме пак ще участвам на драго сърце. Някой каза,че нямаме щеки,понеже нямаме финансова възможност.Искам да кажа само,че мога да си закупя щека и оборудване за нея,просто не ми допада този риболов и предпочитам да ловя с директен телескоп.Наградите далеч не са нещото,за което идвам и за мен те нямат никакво значение.Важното е да си изкарваме приятно.Пък и карайте я по-спокойно,понеже нещата не бяха далеч от разпадане,от което ще загубим всички.Вярвам,че всички членове на форума,присъствали на съзтезанията са останали очаровани и не бихме искали да спрем до тук.Анкетите са добро решение,понеже си мисля,че всеки има право на глас.Дано намерим подходящо решение за всички.
Последно промяна от SONY на Чет Апр 30, 2009 12:27 am, променено общо 2 пъти.
TICA FAN
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе всичко ще си му е по реда кой където се падне и това е за напред ще гледаме да няма подобни проблеми ...
незаемам ничия страна защото всеки изказа по някое правилно твърдение и стигнахме отново до консенсос .... важни са емоциите и къкво сме научили .... сега че ще е кофти да застане някой като мен между двама републикански състезатеяля и ми набият канчето здраво тъка ще е но просто тъка се получи решихме как ще оправим нещата и това е ! недоволни винаги ще има хубавото е ако има някои хора може малко да са които са научили поне малко от дадената сбирка защото това беше в основата запознанство между нас си и да понаучим нещо от знаещите и можещите.Сега че 90% няма да тръгнат да си взимат щеки и темподобни то е ясно в тая криза не всеки има финансии за да си закупи щека и платформа и уборудване за над 2 бона няма ...
Нека да няма отцепване на сектори и темподобни за да няма дразги и гледане с крив поглед
незаемам ничия страна защото всеки изказа по някое правилно твърдение и стигнахме отново до консенсос .... важни са емоциите и къкво сме научили .... сега че ще е кофти да застане някой като мен между двама републикански състезатеяля и ми набият канчето здраво тъка ще е но просто тъка се получи решихме как ще оправим нещата и това е ! недоволни винаги ще има хубавото е ако има някои хора може малко да са които са научили поне малко от дадената сбирка защото това беше в основата запознанство между нас си и да понаучим нещо от знаещите и можещите.Сега че 90% няма да тръгнат да си взимат щеки и темподобни то е ясно в тая криза не всеки има финансии за да си закупи щека и платформа и уборудване за над 2 бона няма ...
Нека да няма отцепване на сектори и темподобни за да няма дразги и гледане с крив поглед

Без риболов няма любов !