НС-5 забраванци?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: НС-5 забраванци?

Мнение от krokibg »

Боби,направих всичко възможно да им спестя поне малко проблемите които ако бях ги оставил сами да се оправят,щяха да имат.Направих това което съм сметнал за нужно и много жалко ако този пръст е показан с умисъл.Ако е грешка,здраве да е и след като има грешки,трябва да има и прошки.аз в живота си съм направил толкова простотий че колкото и дапрощавам сега все ще е малко :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

мир и либоф..че е най трудното ;)
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Последно посещение:
07 Май 2009 21:37
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

????????????????-

Изпратено на: 06 Май 2009 22:52
От: jporlando
До: bigvod
:finga: -КОЛЕГА ТОВА ОЗНАЧАВА СРЕДЕН ПРЪСТ!!!! Когато си благодарил на Любо за картера си го използвал :?: :!: :?: Виж темата и реакциите след това......... :(
Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

bkd написа:Любе,за "средният пръст" на Биг Вод съм абсолютно сигурен ,че е грешка.Без да съм му адвокат /само него познавам от групата му/ ,мисля че се е объркал нещо.Познавам го много преди НС-5 и при престоя ми при теб сега ,го разкрих че ни е съфорумник под този нейм.Така мисля и дано да съм прав.Сигурен съм ,че ако прочете за реакцията от неговото писание ,ще последва извинение.
почти 24 часа откакто съм му го пратил , а той го е видял със сигурност...........
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

jporlando,не си го слагай на сърце,има хора и хора.Да правим каквото трябва,пък нека става какното си ще !!! Забрави,те бяха доста хора и може би трябвяше да ги оставя в калта,защото и двата кемпера закъсаха и лично аз накарах момчетата да ги изтеглят от калта за да не преебат кемперите.Нещо,те ще нонаднат някъде,където няма Любовци и Крокита,тогава ще се сетят за мен, и дано оценят какво съм направил !!!

П.П А може би си мислят че съм длъжен да им поема ребонта :shock: :shock: :shock: Е,и аз в момента имам финансови проблеми но след известно време,мога да му пратя запис с парите,не се майтапя,просто оговоря истината и бих го направил.За мен,никога парите не са биле фактор,но в момента за съжаление и аз имам проблеми :idea: Айде,забравете го случая,каквото казахме - казахме.

HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Краси_поборника написа:В мойта кола някой си е забравил една жълта шапка. :roll: :roll:
Краси,шапката е моя.Забравих я,когато ходихме до минералната вода.

При мен има хубаво тефлоново джезве,розова кофа(чисто нова)в която имаше накисната царевица и жълто пластмасово столче.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Онзи черният вече е при Любо, а раничката Бовският като почерпи порядъчно ще му кажа къде е :drinkers: . Знам в кои е??? Звънах му след като прочетох темата и каза, че няма да я върне а ще я продаде срещу сериозно количество течна валута в нетъркалящи пачки. Събираи откупа докато не я е продал. А и за мен ще трябва питие.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Я кой се е върнал.Здрасти Насе,а аз вече мислих,че сме те забравили там.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

nasco2 написа:Онзи черният вече е при Любо, а раничката Бовският като почерпи порядъчно ще му кажа къде е :drinkers: . Знам в кои е??? Звънах му след като прочетох темата и каза, че няма да я върне а ще я продаде срещу сериозно количество течна валута в нетъркалящи пачки. Събираи откупа докато не я е продал. А и за мен ще трябва питие.
Ееее, браво! Ето че нещата се завръщат "бавно, но славно" - да му мисли бовскио от дека ще търси нетъркалящи шишета! :lol: :lol: :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

челника е на сакси ма нема да му го вьрна за наказание,дето ме накара на сливналия да врьщам от негово име десет лева,а момчето не искаше и почти да се сбием :D :D :D ма още не сьм слизал до колата да видя кво липсва и кво е в повече...
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

nasco2 написа:..... а раничката Бовският като почерпи порядъчно ще му кажа къде е :drinkers: . Знам в кои е??? Звънах му след като прочетох темата и каза, че няма да я върне а ще я продаде срещу сериозно количество течна валута в нетъркалящи пачки. Събираи откупа докато не я е продал. А и за мен ще трябва питие.

:smt023 :smt023 :smt023

Къде беше бре Наско, че ме боля главата два дена как не сме я видяли на тръгване след като събрахме багажа :roll:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

В моето CD намерих един диск "Ямболска гроздова"!Липси не установих,но и нищо друго не съм заприходил! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

sapuna написа:В моето CD намерих един диск "Ямболска гроздова"!Липси не установих,но и нищо друго не съм заприходил! :lol:
Слушай си го със здраве до другата НС. :drinkers: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малиййй,добре че няма крадци около нас :shock: :shock: :shock: Иначе,кат се натряскаме,всеки заебава всичко където му падне и само някой трябва да мине с каруцата и дая напълни :lol: :lol: :lol: Аз като се натряскахме на големия купон,зарязах и подарения ми от приятел акордеон който го зачислявам към бригадата.На първия купон обаче зарязах и китарите на произвола на съдбата и всичко живо и умряло,трезво и пияно свиреше и се веселеше с тях и даже снимки има които показват колко музиканти има около нас :lol: Забравих и ЧЕРНЬО,та незнам дали изобщо имаше човек присъствал на срещата да не го е хванал по няколко пъти.Беше предназначен да увисне на някоя въдица и човека който го извади да спечели купа следващата среща и да си я носи през времето до следващата среща.На следващата среща обаче,щеше да има друг елемент който да си го хване и взима купата и пак до следващата среща.Ще има купон,но следващата среща ще започне новата форумна игра "ХВАНИ НАЙ-ДОБРИЯ РИБАР" :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: Очаквайти изненади и да ви кажа предварително,бъдете внимателни с такъмите си,за да не станете поредния призьор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :wink: :drinkers:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”