Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Ред и дисциплина на сдеващите срещи !!!

Мнение от Кърцата »

Опс, нета се прецака :oops:
Последно промяна от Кърцата на Пет Май 08, 2009 7:56 pm, променено общо 1 път.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Уф, нищо не помня вече от техническото чертане :oops: :oops:
То се е видело, че с паре ша са включвам...
Па ако се наложи и заваряването ще си припомня... :wink: Чи то к'во му е , има няма 15-16 годинки как не съм барал оксижена :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Предполагам,че сте видели тентата на кемпера ми.Платнищито аконе се лъжа струва около 7лв.на квадрат.За отгоре трябват около150кв.За страници още 100кв.250.7=1750ЛВ.Оттам нататък тръби и труд.Ще трябват минимум 4000лв.Нищо не са за форум като нашия,но нека първо да направим анкета за участници.Следва и следващия въпрос,тези дето не се включат ще ги гоним ли от срещата. :?: :lol:
Аз лично съм за всякаква разумна инициатива. :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

snegk написа:Следва и следващия въпрос,тези дето не се включат ще ги гоним ли от срещата. :?: :lol:
Аз лично съм за всякаква разумна инициатива. :drinkers:

Предлагам да не ги гоним а да взимаме наем които да се използва за тоалетни бензин и др. общи разходи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,няма да гоним никой,просто ще се събират на два пъти.Първо за материала/конструкциата/ и след това за тентата.Нисля че така ще е по-поносимо дори и за тези които имат проблеми.Ние всички сега сме така но ще се оправим !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Не съм чел много много предните мнения,видях за модулното решение и понеже мисля ,че някои може да не присъстват(малък брой)следващия път,а нови ще присъстват,тоест бройката ще се увеличава.Че идеята(извинявам се ако повтарям)нали знаете как се намушва тентата на караваните,по същия начин да се съединяват модулите.Начертава се конструкция 3Х3 метра,която примерно обслужва 10 човека на маси.10 човека от София си правят конструкцията(събират си пари и т.н.)Следващите 10 от Сливен си правят същата и се залепят за Софиянци и така нататък.Не се събират общо пари,така примерно още нерегистрирани или неидвали от друг град могат да си направят същата и да се прилепят.И с всяка година като се увеличават присъстващите могат да се организират 10 човека и да са в кюпа :D Е може да има една конструкция за начало със стена и една с край :roll: Сори пак ако повтарям,идеята е ,че по-малка група по-се организира и има шанс и за нови :drinkers:
А сега де? :roll:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Аз понеже съм сам от ГО все ще намеря къде да се сместя! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

sapuna написа:Аз понеже съм сам от ГО все ще намеря къде да се сместя! :lol:
Аз пък от Добрич да не идвам с тайфа :roll: :roll:
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Е от провинцията се допускат комбинации 10 града 10 човекобройки :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ае не мога да разбера какво ви притеснява хващането давам ви един прост вариант :
на вертикалната да приемем че е тръба (за по олекотено )и е 2м заваряш 2 къси тръби(10см) 2 горе и 2 долу на 90градуса и хоризонталните в двата им края заваряш 2 перпендикулярни парченца по 10см които влизат в късите тръби така може да си направите правоъгълника на какъвто размер решите примерно 10м на 5м . За средните вертикали тръбичките 10см ще са заварени на 180градуса За покрива приехме че широчината е 5м на 2 крайни вертикални тръби режеш и заваряш 2 тръби под 15"на 10см в тях ще влезат 2-те тръби които ще оформят ъгъла на покрива някъде около 3м ама на място ще го мерите че иначе трябва да се смята с елката. На другият край същата процедура и на средата на вертикалата .Това е ако ви са вертикалните тръби на 3 места по на около 3,30м т.е. 6 на брой Като направите 3 ъгъла в 2 края и средата горе ги съединявате с 2 тръби по 5м(по дължината) на които заваряте с същият ъгъл чопчета които да влизат в тръбите по ъгъла и това е констукцията земате мерките и шиите бризента по нея :P Това е вариант а вий може да си го промените по ваш вкус да добавите и някое въженце за спъване тук и там по ваш избор .
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Уфффф.... чета Ви и напрово взе да ми се вдига кръвното... :roll:
Значи какво мога да Ви оферирам... а Вие кажете дали Ви интересува.... ма хич не ми се подхваща щото сме силни само на приказки, ама ще си кажа пък квото такова! :roll:
Има фирма в Софето където ми печатат билборди платнища за камионити и тн.
Цените на винила са от 7 до 15 лева на квадрат, като като зависят от произхода на материала дали е китайски немски и прочие, както и от грамажа и плътноста на материала.... който е ВИНИЛ! Може и да Ви го изпечатат с логото, трибагреника или мадами ако искате... :lol: :lol: :lol:
Ако има конструкция с точни размери шатрата, мога да я организирам като производство, материал, лепене, шиене, колани, оптегачи... и прочие!!! Изработката е вън от цената на материала... :idea:

Айде да видим сега...
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

AL KAPONE написа::roll: Уфффф.... чета Ви и напрово взе да ми се вдига кръвното... :roll:
Значи какво мога да Ви оферирам... а Вие кажете дали Ви интересува.... ма хич не ми се подхваща щото сме силни само на приказки, ама ще си кажа пък квото такова! :roll:
Има фирма в Софето където ми печатат билборди платнища за камионити и тн.
Цените на винила са от 7 до 15 лева на квадрат, като като зависят от произхода на материала дали е китайски немски и прочие, както и от грамажа и плътноста на материала.... който е ВИНИЛ! Може и да Ви го изпечатат с логото, трибагреника или мадами ако искате... :lol: :lol: :lol:
Ако има конструкция с точни размери шатрата, мога да я организирам като производство, материал, лепене, шиене, колани, оптегачи... и прочие!!! Изработката е вън от цената на материала... :idea:

Айде да видим сега...
Сега бяхме 12 шатри не стигат да сметнем 15 x 9 = 135м2 даи оферта ще обсъдим и другите варианти и решаваме.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Правете сметка че това нещо трябва да е мобилно бързо зглобяема и на секции със здрава връзка м/у тях.
snegk

Мнение от snegk »

Снадките на тръбите са най лесната работа.Аз съм ги направил така.В едната тръба вкарвам парче арматура и я заварм,другото женското съм напрвил дупка отстрани и съм заварил гайка.Вкараваш двете снадки и завиваш болче.Даже болта не го използвам,понеже платнищито ги държи да не излизат.Там където се срещат 3 тръби се прави тетка.
п.п.Първо обаче направете анкета да видим сигурните хора.Да не се наложи да даваме по 200лв начовек накрая.Аз като гледам няма да се съберем повече от 20 човека. :!: :!: :!: :!:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,като се съберем 20 човека,правим си тента за 20 и другите да се въргалят по поляната.Няма да си избием децата се га я !!!Взимаме и пет еднакви маси с згъваеми столове и си бараме оная работа.Може и покривки да си вземем като в ресторант но мушамяни да може да ги перем в язовира :lol: Аз ще измисля нещо в скоро време,само се оглеждам и услушвам за сега.Имам нещо в предвид но чакам да ми отговорят за тръбогиба и да видите каква красавица ще спретнем :lol: :wink: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”