Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

На вниманието на ИАРА-Хасково.
Модератор: bobopeli
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
Re: На вниманието на ИАРА-Хасково.
Две бракониерски мрежи с обща дължина около 70 метра извадиха от река Марица в района на Димитровград, инспекторите на ИАРА. Собствениците им са заловени. Ще им наложат глоби от по минимум 800 лева. Пак вчера е иззета и една въдица с парашут. Бракониерската инвазия идва само ден преди отпадането на риболовната забрана. Общо 25 акта са съставени по време на 40 дневната забрана отчитат от агенцията.
.............................................................................................................................................................................
май ги спипаха
.............................................................................................................................................................................
май ги спипаха

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
В областта вече ловят риба и с ток
Бракониер, ловил риба с ток на язовир "Ивайловград", са заловили риболовните надзиратели от Агенцията по рибарство и аквакултури в Хасково, съобщи шефът й Гюнай Юсуф. На нарушителя е съставен акт за 3000 лв.
70 акта на нарушители са съставили служителите на Агенцията през юни. Иззети са 30 мрежи с обща дължина 1700 метра, 17 въдици и 14 макари.
1670 риболовни билети за издадени през месеца. От началото на годината броят им е 5773.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=370360
Бракониер, ловил риба с ток на язовир "Ивайловград", са заловили риболовните надзиратели от Агенцията по рибарство и аквакултури в Хасково, съобщи шефът й Гюнай Юсуф. На нарушителя е съставен акт за 3000 лв.
70 акта на нарушители са съставили служителите на Агенцията през юни. Иззети са 30 мрежи с обща дължина 1700 метра, 17 въдици и 14 макари.
1670 риболовни билети за издадени през месеца. От началото на годината броят им е 5773.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=370360
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Явно усилията на ИАРА са насочени повече към Ивайловград и Тракиец затова позанимариха Марица 

-
- и господ не е толокова добър
Все пак работят,за разлика от нашите нещасници-мамицата им 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
незнам за марица,ама миналата седмица бяха окупирали ,,тракиец''-май имаше и лодка във водата и коли по бреговете...чак потенциалните бракониери се стреснаха и при планирането на акции пред кварталния наркоп изключваха тракиец от плановете си...има напредък...прокрадва се лека надежда... 

Вчера видях най нагло в 18 ч да пускат с лодка мрежа на язовир Ковачево.Кой отговаря за този язовир ?Някой ще даде ли някой телефон другия път да звънна .
-
- вече хвърля и на тежко
събота сутринта към 11 минаха през село бориславци на ивайловград багажника на джипа им беше пълен с мрежи на трима колеги съставиха актове за маломерните шаранчета които хващаха. мисля че наблягат доста на този язовир в посока на зарибяване и опазване и затова той остава предпочитана дестинация за много колеги с рибното си богатство и природната си красота 

САМО БОТЕВ
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Тия дето хващат някой и правят актове са на заплата и при хората които зарибяват Ивайловград от 3-4 години , а те нямат нищо общо с плужеците от ИАРА , затова този язовир ще стане най-хубавото за почивка и риболов място. За пример мога да ви кажа че миналата година за 7 дни ни провериха 6 пъти "основно" даже вадихме пръчки да проверят с колко куки са "дано не правят това само със Софиянци".s.s.. написа:събота сутринта към 11 минаха през село бориславци на ивайловград багажника на джипа им беше пълен с мрежи на трима колеги съставиха актове за маломерните шаранчета които хващаха. мисля че наблягат доста на този язовир в посока на зарибяване и опазване и затова той остава предпочитана дестинация за много колеги с рибното си богатство и природната си красота

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здрасти и от мен! Преди две седмици за подобен проблем звънях на 112. Казаха ми, че това е телефон за спешни случаи и не могат да ми дадат информация за телефон на ИАРА. Бях на яз. Ивайловград и от моста се виждаха тапи над водата - някой си опънал мрежичка. Че такива ми ти работи.Big^Fish написа:Бат Неделчо,звъни на телефон 112! Тия телефони на регионалните звена са парлама работа. Тука са същите малоумници.Единия инспектор живее в съседния вход и служебната кола е по цял ден пред тях.Излиза по някога за по 5-10 мин и пак се прибира. Тия чешити работа не вършат, затова звъни на националния спешен телефон а от там ще реагират. Може да пробваш и със 166.
Господа ИАРАджии,искам да Ви попитам имахте ли обаждане от тел.112 снощи и ако имахте какво направихте със този необеспокояван индивид снощи?

Човечеца тъй се беше захласнал по двете си мрежи всяка една по 15 метра,че изобщо необръщаше внимание на папараците,проверяваше си ги през пет минути
Звънах на 112 защото телефона ми е изключен
и мога да звъня само на спешни номера,та любопитството ми е дали някой Ви се е обадил?

Човечеца тъй се беше захласнал по двете си мрежи всяка една по 15 метра,че изобщо необръщаше внимание на папараците,проверяваше си ги през пет минути

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
За язовир ИВАЙЛОВГРАД се обади на КРОКИ(ЛЮБО)- той знае какво да прави!!!soylediler написа:Здрасти и от мен! Преди две седмици за подобен проблем звънях на 112. Казаха ми, че това е телефон за спешни случаи и не могат да ми дадат информация за телефон на ИАРА. Бях на яз. Ивайловград и от моста се виждаха тапи над водата - някой си опънал мрежичка. Че такива ми ти работи.Big^Fish написа:Бат Неделчо,звъни на телефон 112! Тия телефони на регионалните звена са парлама работа. Тука са същите малоумници.Единия инспектор живее в съседния вход и служебната кола е по цял ден пред тях.Излиза по някога за по 5-10 мин и пак се прибира. Тия чешити работа не вършат, затова звъни на националния спешен телефон а от там ще реагират. Може да пробваш и със 166.
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Дали да се похваля или не,става три дена съобщавам на ИАРА за мрежари по Марица и тази сутрин те ми се обадиха по телефона за достоверна информация,обещаха за утре да са на уреченото място,дано спрат този мизерен мрежар,всяка вечер си разпъва мрежите сякаш Марица е негова
Ще ви информирам за последствията!

тази вечер мрежаря беше ловнат пред мен
,беше си разпънал мрежите по целия бент
и малко ,след като поговорих със служителя на иара и се разбрахме аз да се спусна малко по надолу където беше пусната още една негова мрежа
( която закачих с блесната преди да се срещна със служителя ) ,а той да остане на място и да се покрие в едни храсталаци под моста ,а нашия човек (бракониера ) нищо не подозиращ си събра всичките мрежи ( сигурно около 20 бр. ) и излезе точно до служителя
естествено веднага се запътих да видя какво става и дали служителя ще има някакъв проблем ( беше сам ,колегата му дебнеше бракониера да не излезе от другия край ) ,но нямаше и ми сподели ,че за втори път го хващат тоя гад ,след което го заведе до другия край на реката и там се пишеха актове и след около 30 мин. човека си тръгна по живо по здраво
и за съжаление утре най-вероятно отново ще е там
е това е от мен накратко и смятам ,че е някакъв успех на службата малко или много ,но аз съм доволен 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
14 километра бракониерски мрежи спипаха риболовните надзиратели!
236 мрежи с обща дължина 13 650 метра са иззели от бракониери служителите на Агенцията по рибарство и аквакултури в Хасково от началото на годината досега, съобщи шефът й д-р Милчо Милчев. От началото на октомври мрежите са 28. Конфискувани са 5 лодки, а общо иззетите въдици са 86, плюс 92 винтела. Мрежите са изгорени, а въдиците ще бъдат продадени на търг в Пловдив, според процедурите на ИАРА.
27 акта са издадени от началото на октомври, 490 е броят им за 11-те месеца. 750 килограма уловена риба е върната обратно във водоемите, каза още д-р Милчев.
Броят на издадени риболовни билети към момента е 7565.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=433034
236 мрежи с обща дължина 13 650 метра са иззели от бракониери служителите на Агенцията по рибарство и аквакултури в Хасково от началото на годината досега, съобщи шефът й д-р Милчо Милчев. От началото на октомври мрежите са 28. Конфискувани са 5 лодки, а общо иззетите въдици са 86, плюс 92 винтела. Мрежите са изгорени, а въдиците ще бъдат продадени на търг в Пловдив, според процедурите на ИАРА.
27 акта са издадени от началото на октомври, 490 е броят им за 11-те месеца. 750 килограма уловена риба е върната обратно във водоемите, каза още д-р Милчев.
Броят на издадени риболовни билети към момента е 7565.
http://www.dariknews.bg/view_article.ph ... _id=433034
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.