Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

как ловите сом в по малките реки
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: как ловите сом в по малките реки
Хубава риба,браво на майстора.Между другото имам достоверна информация,че надолу към Първомай има доста късания от 0.50-0,70,както и на конци,открадната въдица заедно с макарата именно на голяма жаба.Другото актуално е че Марица падна и ще почне спинига,така че чакайте вести 

валатът не най-лошото нещо на света
-
- разбира нещата
Някой няма ли да се похвали с улов тези дни,че мен и колегите ми ни е хванал каръка,но и в тези жеги е нормално.
В събота бяхме,но се получи валат спрямо сома.Видях привечер че подгони дребосъците,но не взе на никой,явно въпрос на късмет.Имах подръпване на рибето на дънната,но така и не разбрах какво беше-камбанката леко дрънна,а рибето го нямаше
В събота бяхме,но се получи валат спрямо сома.Видях привечер че подгони дребосъците,но не взе на никой,явно въпрос на късмет.Имах подръпване на рибето на дънната,но така и не разбрах какво беше-камбанката леко дрънна,а рибето го нямаше

"Пише жени - влизаш то тоалетна"
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сом е бил!...........абе ще ме разбереш,когато ти говорих за празните кълванета,ама време трябва.
От мене един съвет-ако искаш да имаш успех не го чакай на дъно!
Между другото и на мене ми открадна рибата.
Тия от централите са луди
....може ли така залпово да пускат водата,Марица за минути се качи с метър и половина едвам успях си намеря живарника.
От мене един съвет-ако искаш да имаш успех не го чакай на дъно!

Между другото и на мене ми открадна рибата.
Тия от централите са луди

валатът не най-лошото нещо на света
-
- разбира нещата
Не отричам баце,но бяхме четирима колеги.Останалите освен мен бяха на леко,явно си е предпочел рибето или въпрос на късмет,но да си призная,вината си е моя-бях закачил рибето като за щука,понеже имаше вероятност да вземе и такава.
Не стига нивото на реката,ами до скоро влачеше едни сополи(извинете ме за израза),за 5 мин. по влакното се полепваше по цялата дължина една гадна слуз.Предпочетохме в съботната жега да се "спасим" в околностите на града ни,понеже имаме съмнение че идват от р.Въча,под едни орехови сенки.На земен се улови бебе сомче,около 600-700гр,което бе пуснато по живо,по здраво.Пробвах се напълно на несериозно да похвърлям на воблер,и естествено-нищо
.Та това е от мен.Поздрави и дано скоро някой счупи каръка
!
Не стига нивото на реката,ами до скоро влачеше едни сополи(извинете ме за израза),за 5 мин. по влакното се полепваше по цялата дължина една гадна слуз.Предпочетохме в съботната жега да се "спасим" в околностите на града ни,понеже имаме съмнение че идват от р.Въча,под едни орехови сенки.На земен се улови бебе сомче,около 600-700гр,което бе пуснато по живо,по здраво.Пробвах се напълно на несериозно да похвърлям на воблер,и естествено-нищо

"Пише жени - влизаш то тоалетна"