Риболов край ямбол!!!

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов край ямбол!!!

Мнение от wewewe »

smoky написа:
wewewe написа: Абе да се бие път до Николаево от Ямбол, за да се изтупаниш на един гьол декар и половина на оня гол баир,дето отляво ти е пътя,от другата оборите, доста нерационално звучи. :roll:
Ами колега то за тая цел си има междуселски пътища, не ми се вярва разтоянието от Ямбол да е повече от 30-35 км. А що се отнася до гьола и на мен не ми е от любимите, нито пък природата е красива, но за през забраната няма голям избор. Просто колегата питаше за платен язовир в региона, не съм го задължил да отиде точно там... :smt023
Не,просто има и по-добри варианти със сигурност.Реших,че е по-добре да кажа как стоят нещата ,за да не се разочарова колегата,ако отиде,не ми е било идеята да се заяждам с теб. :wink:
plps
новобранец
новобранец

Мнение от plps »

Някой да има инфо за гребния канал. Дали си заслужава човек да се разтъче за малко :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

здр.колеги повече на роза крака ми няма да стъпи,днес беше за последен път.днес мн.ни вървеше,хващаме шаран пускаме,хващаме шаран пускаме, и наи накрая ни помолха да си тръгваме:СЛЕД като нямало да вземаме повече от една риба. направо ни изгониха :axe: .въобще не си заслужава и тая маломерна каракуда.някои ако знае водоем с по прилични условия моля да сподели.че утре пак смятаме на някъде да чешем крастата :wink:
уникат-без дубликат!!!
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

trifondeli написа:здр.колеги повече на роза крака ми няма да стъпи,днес беше за последен път.днес мн.ни вървеше,хващаме шаран пускаме,хващаме шаран пускаме, и наи накрая ни помолха да си тръгваме:СЛЕД като нямало да вземаме повече от една риба. направо ни изгониха :axe: .въобще не си заслужава и тая маломерна каракуда.някои ако знае водоем с по прилични условия моля да сподели.че утре пак смятаме на някъде да чешем крастата :wink:
Това е интересно инфо за мен лично, имах някакъв интерес да пробвам тази локва, но полудявам когато хем си плащам и спазвам правилата, хем отсреща някой лази по нервите ... Колега, пробвал ли си на Гаванките? Там беше приятно място миналата година, тази не съм ходил и не знам как е
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Утре с колегата Ivelin 1976 ще ходим някъде на платена любофф, Инзово,Търнава или Еленово на едно от тия гьолчета ще сме , като си дойдем ще дадем инфо има ли смисъл или само :drinkers: :drinkers: :drinkers: ще има :D
Ribarche
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

за търнава след като разбрах за тия 5 лв такса на човек и се отказах,наистина рибата е мн.вкусна но един шаран до килограм, ми излиза 10 лв. :wink: и не мисля че си заслужава на тая криза
уникат-без дубликат!!!
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

хубавото на Търнава е ,че излизат добри каракуди който са бонус , иначе наистина на тия време хич не ми се плаща ама като нямаме избор.
Ribarche
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

здрасти компаниятаа :drinkers: днес на инзово хванахме по някоя риба.но като цяло труден риболов.шарана хвърля хаивер и не ще да кълве,а и в самия язовир има мн.водна бълха, и може и това да е проблема. иначе мн.готино място и мн.приятно си искарахме евала на собственика мн.стабилен пич и условията са прилични :wink:
уникат-без дубликат!!!
krotyshka
новобранец
новобранец

Мнение от krotyshka »

с какъв такъм го ловихте колега че сега по празниците смятам да го посетя и какви са условията благодаря преварително
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

на финн такъм колега :wink: кука номер 10,повод 0,12.основно 0,18 плувка 1,5 грама.една царевичка с едно беличко на върха.2 лв на пръчка.и 5 лв килото на шарана .рибата е мн.вкусна току що вечерях с нея.малко си е мазничка ама аз си обичам шаранчето да има мазничко,така повече бира пие. :drinkers:
уникат-без дубликат!!!
krotyshka
новобранец
новобранец

Мнение от krotyshka »

:smt023 благодаря за бързия отговор
Аватар
S.Koychev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от S.Koychev »

Ето малко инфо и от с.Търнава, от 6;30 до 18:30 с колегата Ивелин наприхме доста слаб излет.Аз имах 4 каракуди и един изтърван шаран , а Иво 10-на каракуди и 1 шарко около 1.5-2 кг. За стръв използвахме какво ли не ,но така и нямахме успех на целия язовир риболова беше много слаб, рибата си хвърля хайвера и не е активна.
Ribarche
Аватар
ekstazy87
новобранец
новобранец

Мнение от ekstazy87 »

Здравейте вчера бях на язовира край с.Търнава от 8:45 до 14:45 и резултата беше пет шарковци по килограм и повече ,но като цяло рибата не беше особенно активна защото всички ги хванах в рамките на два часа .Мисля ,че ще става все подобре сас стоплянето на времети и преклиучването на хварлянето на хайвера :)
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
krotyshka
новобранец
новобранец

Мнение от krotyshka »

Здравей колега на какъв такъм ги лови.
trifondeli
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от trifondeli »

здравеите момчета, някои да знае нещо за язовира на село бояджик?разбрах че са го пуснали за спортен риболов но нямам никакви подробности,какви са условията и всичко останало.
уникат-без дубликат!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”