Душанци- променливо време с променлива тактика

Модератори: bobopeli, sapuna

Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Re: Душанци- променливо време с променлива тактика

Мнение от Tеди »

ivan_yo написа:
mario67 написа:Е,тва какво общо има с мен и риболова ми?
Не, нищо лично, но да можеше да дойдеш точно когато си тръгват твоите съграждани, за да станеш очевидец на свинщината, която ще остане след тях! И това не е за първи път!!!Много често съм свидетел на оставени боклуци от софийски "боклуци". Не искам да обидя колегите софиянци, които пазят природата, но с "боклуците" не мога да се премиря! Димонстрират самочувствие, но всъщност не сруват и пет пари от СЕЛЯНИТЕ!, защото около тях смърди Ще ти изпратя снимки от бивака и след тяхното "лагеруване"!ПРОБЛЕМ СИ Е !!! МЕНЕ МЕ Е СРАМ ОТ ТАКИВА колеги!!!
Хората казават че във всяко стадо си имало мърша и е така :!: Разликата е че нашето стадо е по голямо от вашето съответно и "боклуците" :!: Но неможе да се слага всичко под общ знаменател :!:
dunedanetz написа:Моля без таквиз класификации. Кореняците софианци станахме малцинство в града. София приютява хора от цялата страна. От тия 2 милиона и половина, не повече от 1 милион да са кореняци. Тва, че някой живее в София от няколко години не го прави софианец. Същото е и с боклуците. София била мръсна... Еми как няма да е мръсна, като 2 милиона и половина цапат, само 1 милион плаща данък смет, и то с космически размери точно заради тия милион и половина, дет нещо се ослушват да ходят да се регистрират в общината.
:smt023 :smt023 :smt023
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”