Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилема-моля за компетентни мнения!
Модератор: dantho.mihov
Re: Дилема-моля за компетентни мнения!
ихаа те верно са евтини
но VW си е машина макар че тия новите се поизложиха със тия помпа дюза

- Бисо
- сериозен играч
Аз,щото съм аФтотникиЖия ,имам бегли наблюдения върху известна част от техниките,дето се разтриват по наште така наречени пътища,та бих ги споделил с вас,ако нямате нищо против.
И ако Х.Форд да е казал,"най-добрата кола е новата",ситуацията е:Всички след 2000 година са: "Дай парата,и че опраиме......."
1/Италиански-АБСУРД от всякъде.
2/Немски-Стара слава /Голф и Пасат 2/.БМВ-Самочувсвие без покритие.Мерцедес-скъпо удоволствие.Опел-кърпи ситуацията.
3/Джапанските-много добри мотори и ходова част,докато са здрави,после настава РЕВАНЬЕ.Ламарини никакви.
4/Французките-....Един приятел казва:"тия дето прават хубави свирки,не моа да прават и хубави коли....
"Добра возия и дизели,иначе-чикий.
5/Волво-много здрава и надеждна кола,с много скъпъа подръжка.
Останалите са "компромиси"
Един колега се изцепва,Субаруууу.Колега,примерно за новото "Легаси",знаеш ли колко струва.....един мигач,да речем-БеганЬе
.А подръжката на "боксера",кутии и диференциали......не ми се миисли.Те са си го измислили 
Па то,не останаха кой знае колко други марки...
Единсвено "ауди"-то,в голяма част може да удовлетвори общоприетите критерий за народен автомобил-до някъде.
Добри ламарини /без "Б4"/,надеждни мотори,НО.Не евтина ходова част,а при наШТе пътове.......
Та,това е "розовата"ситуация,погледната през подчертавам,моите очи.
Точно поради гореспоменатите нещица,аз ще си купя ван на Форд с двигател /дизел/ на WV,и става евтина подръжка с надежден двигател и огромен багажник.
Нема да се плашите.......

П.п.
Вероятно,доста колеги,ще опитат да ме опонират,Нема нужда-така съм ги видел нещата работите........
Поздрави.
И ако Х.Форд да е казал,"най-добрата кола е новата",ситуацията е:Всички след 2000 година са: "Дай парата,и че опраиме......."

1/Италиански-АБСУРД от всякъде.
2/Немски-Стара слава /Голф и Пасат 2/.БМВ-Самочувсвие без покритие.Мерцедес-скъпо удоволствие.Опел-кърпи ситуацията.
3/Джапанските-много добри мотори и ходова част,докато са здрави,после настава РЕВАНЬЕ.Ламарини никакви.
4/Французките-....Един приятел казва:"тия дето прават хубави свирки,не моа да прават и хубави коли....

5/Волво-много здрава и надеждна кола,с много скъпъа подръжка.
Останалите са "компромиси"
Един колега се изцепва,Субаруууу.Колега,примерно за новото "Легаси",знаеш ли колко струва.....един мигач,да речем-БеганЬе

Па то,не останаха кой знае колко други марки...

Единсвено "ауди"-то,в голяма част може да удовлетвори общоприетите критерий за народен автомобил-до някъде.
Добри ламарини /без "Б4"/,надеждни мотори,НО.Не евтина ходова част,а при наШТе пътове.......
Та,това е "розовата"ситуация,погледната през подчертавам,моите очи.
Точно поради гореспоменатите нещица,аз ще си купя ван на Форд с двигател /дизел/ на WV,и става евтина подръжка с надежден двигател и огромен багажник.
Нема да се плашите.......

П.п.
Вероятно,доста колеги,ще опитат да ме опонират,Нема нужда-така съм ги видел нещата работите........

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Колеги в момента карам форд ескорт хеджбек 93 година. Тази кола каквато кал и черни пътища е видяла незнам бъдещата ни кола ( която ще вземем на есен, и тогава аз ще се питам каква да е) дали ще види. форда си е една непретенциозна машина , много я плюят, хоката ,бъзикат се и знам поне десет вица за форд, но за мен това си остава една здрава машина .Наблюдението го базирам на колите от 92 до 2000 година. Инъче страшно много ми се иска да си вземем един OUTBACK 2000 - 2003 година, но ще се решава на есен сега си ходя на излети, със старото ми фордче ,което да не казвам много, но на пътя не ме е оставало. И така специално бъдещата ни кола каква ще е , ако не е субару. Тя ще е здрава изглеждаща от вън , вътре и като мотор , практична (комби) , а от там на татък то е ясно ,че все някога ще се наложи да се ходи по майстори , въпроса е да са майстори майсторите.Ох много взех да пиша , то така става като си пия сам кафето

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- smoky
- научил се да хвърля
И кое по-точно не им е добре на ламарините на Б4? Може би това, че са с една от най-добрите антикорозионни защити или казвате не е ли като опела с всяка смяна на маслото да се сменят и ламаринитеБисо написа: Единсвено "ауди"-то,в голяма част може да удовлетвори общоприетите критерий за народен автомобил-до някъде.

- krokibg
- учете се от него
Карам от няколко години Ауди 100 Авант 2.0 - 16 винтила !!! Няма такова здраво магаре като това.Имам и един джип,вече като каруца от тези пътища около язовира ми,и него го карам почти четири години - Исузу Тропер 2.8 ТД интеркулер,просто не са ме оставили никъде.Скоро извлякох пет коли и една каравана от дерето на Ешек тепе -Ивайловград от дерето до Дъбовец от 14:00 на обяд до 19:00 часа.Познайте какво се случи с другите коли
Идва да ги вади Т100 ли беше или 150, срещу 50 кинта
Верно е че задкормилното устройство трябва да него слуша главата,но когато колата е добра,се иска малко лудост за да даде всичко от себе си.Аз съм за тези две марки и каквото и да си говорим,ДЖАпонците и Шшшвабите са най-добри за сега,като цени за частите и т.н.Аз обаче съм фен на Хамериканците и съм карал доста години Шевролет и Форд Еконолайн за рибарска кола и нямам думи за здравината им,само дето частите са като за милионери.Отървах се от тях,след като им взех здравето и сега съм с горе споменатите коли !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
според мен е най-удачно да си пазиш леката кола и си земи една Нива за риба за 1500лв. и я прави к'вото искаш ,поне знаеш че няма да закъсаш с нея,няма смисъл да си трошиш хубавата кола по язовирите. На мен лично ми се върти идеята за една Нива около 2000г.,но пък искам да си зимам и кола за гонки 

- smoky
- научил се да хвърля
Нива за 1500 лв - трудна работа... 

Волвото е вече "мое"!
Колата е в перфектно здраве,сега слагам газ и съм готов!
Очаквайте подробен репортаж с новата придобивка!
-
- и господ не е толокова добър
Безпроблемна употребаPavkata 1977 написа:Волвото е вече "мое"!

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Павка честито !!! Пожелавам ти безаварийно каране и много успешни излети с новата кола 

Добре дошъл в "клуба" на собствениците на ВОЛВО. Аз от близо година карам V40 1,9 TDI, 2000 г.Pavkata 1977 написа:Волвото е вече "мое"!

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
честито безаварийно каране и да ти донесе много приятни моменти

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Честита придобивка!Пожелавам ти безаварийно каране!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Още веднъж-БЛАГОДАРЯ на всички отзовали се колеги!