Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

"Циганка,Паламуд"
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: "Циганка,Паламуд"
до атия
-
- научил се да хвърля
Вчера и днес на Западното в Бургас са взели паламуд /по 1бр./.
Те това вече не го вярвам.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Подочух че на Ахтопол е излязъл паламуд ,ама на мрежи...това вчера от едни колеги ,които също беха на Бяла с лодки за сафрид като мен...аз обаче вече ходих на Ахтопол тази година и не смятам ,че ще имам време да повторя...иначе е добро място за риболов с лодка ,..има си свободни слипове за пускане на колесар - 2 бр.,..къщи за нощувки на две крачки от пристанището,..въобще супер! 

Един поне за миризма не е ли уловен скоро?
Замина си .......... 

"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
ХА ха Той направо си подминаJoro59 написа:Замина си ..........

-
- новобранец
ПРИМОРСКОangel_nikolov написа:маслен нос до лозенец ли се намира или съм в грешка![]()
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Що се връзвате на Бат Милен?
А пък от бракониер с неограничен достъп до пристанищата в Бургас (сигурно и на други недостъпни за нас места) и с голяма дупка на живарника (той си знае) не се вярва
http://youtu.be/4CgQEhZfv6w
Тези риби сигурно са хванати на книжен ем в някой магазин!Информацията е вярна....гаранция..
http://blackseawolves.eu/forum/viewtopic.php?t=409
А пък от бракониер с неограничен достъп до пристанищата в Бургас (сигурно и на други недостъпни за нас места) и с голяма дупка на живарника (той си знае) не се вярва
-
- разбира нещата
Ribarina написа:Що се връзвате на Бат Милен?Тези риби сигурно са хванати на книжен ем в някой магазин!Информацията е вярна....гаранция..
http://blackseawolves.eu/forum/viewtopic.php?t=409

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- shturetc
- ще става разбирач
Не зная какво сте го "погнали" Милен ,ама инфото му от преди 2 месеца за паламуд на Западното пристанище в Бургас е достоверно! При чепаруване за карагьоз досами канала,вливащ се от Вая,бяха уловени над 10 паламуда и циганки (от 400 до 900 гр.)!Отделно на ръка бяха отнесени няколко чепарета,а и един(поне един) аланкатен прът даде фира.
За да не скачам в темата за леферите ,ще река тук,че тези дни при бракониерски риболов (парашути и търмък
) има извадени няколко чернокопа !??! Знам,знам ,че е чудо невиждано (температурата на водата е 7-8 градуса,а старите рибари твърдят,че под 12*С зъбатият изчезва),обаче по Коледа ставали чудеса
...
Весели празници на всички и рибодайна Новата 2012 година!
За да не скачам в темата за леферите ,ще река тук,че тези дни при бракониерски риболов (парашути и търмък

Весели празници на всички и рибодайна Новата 2012 година!
- ivalpetkov
- разбира нещата
Еххх,това недоверието в българина е страшно нещо....
Малко ми се струва недобра идеа да купи човек от пазара паламуд,да го занесе до пристанището,да се снима с него и после?....той и хладилника октомври месец трябва да носи да си прибере паламуда вътре след снимката.Че става-пазари ,пристанища,снимки-и то само за единия бъзик...
То и ние сме се бъзикали-смок в зарганите,хартиени бележки с послания в устите на лихнусите...и други,ама да тръгна сега да мъкна риба от фризера та да се снимам с нея-малко е невероятно...

Малко ми се струва недобра идеа да купи човек от пазара паламуд,да го занесе до пристанището,да се снима с него и после?....той и хладилника октомври месец трябва да носи да си прибере паламуда вътре след снимката.Че става-пазари ,пристанища,снимки-и то само за единия бъзик...
То и ние сме се бъзикали-смок в зарганите,хартиени бележки с послания в устите на лихнусите...и други,ама да тръгна сега да мъкна риба от фризера та да се снимам с нея-малко е невероятно...