Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

КЪДЕ ЗА ЩУКА???
Модератор: Paublo_Eskobar
- szhristov
- ще става разбирач
Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???
...dundurma написа:Събота мисля да ходя някъде из Казанлъшко (баластиерите)
п.с. Ако си навит, драсни ми на ЛС да се разберем

...и наслука
Правси Сливенски
,сори пичове за картинката сега е видях
небих го направил умишленно.ОК

- szhristov
- ще става разбирач

...и наслука
-
- ще става разбирач
Дъжда не пречи. През Октомври ходих четери пъти за щука - 2 пъти по една щука над 2 кг. и 2 пъти капо. Ударите бяха именно през дъждовни и мрачни дни и обратно. Много по-добре да е облачно и дъждовно от колкото ясно и слънчево. Разбира се има и изключения, но принципно е така при щукарството. Дано утре имам поне един удар, че Ноември много топъл и капотиращ се оказа 

- szhristov
- ще става разбирач

...пиши после за успехите

...и наслука
Дундурма, успех братко дано се изкефиш максимално,че да разказваш.Около Стара Загора имали щукарски местенца ,че с приятели смятаме да отскочим тези дни,ще ми обясниш ли подробно
-
- научил се да хвърля
Много точно казаноJuniur86 написа:Здравей колега,szhristov написа:...колега dundurma, до сега гледах времето - на всякаде дават дъжд от събота следобед
. Има ли шансове като вали да кълве?
който и да питам казва, че като е гадно времето щуката не дава - имате ли наблюдения
относно въпроса ти, да искажа и своето мнение ... Щуката като хищник се храни независимо от времето навън топло студено глада си е глад и това е факт .... моите наблюдения са че когато завали и се заоблачи и застудее щуката не че взима по добре тя си взима както през най големите жеги, но за разлика от тогава дребосъка по водоемите е в пъти по малко, това е причината ние да установяваме и получаваме повече удари.
Конкретно за теб до колкото си спомням някъде по форума бях чел, че ги гониш на блесни и изкуствени примамки... може и да бъркам но ако е така то аз най често съм имал удари във зимния сезон и в сравнително студени дни но със чисто неебе и да грее слънце, тъй като повече от изкуствените примамки се нуждаят от пряка слънчева светлина за да реагира хищника
Колкото до риболова на "Тапа" мисля че най мрачните дъждовни дни (без гръмотевичните) са перфектни за риболов на жива стръв![]()
Поздравчета

- szhristov
- ще става разбирач

...накой да има наблюдения - зимата на тапа или на дъно

А колегата е прав, че предимно на блесни залагам

...ще пиша като се върна

...и наслука
Ице замина риболва май с тоя сняг 

- szhristov
- ще става разбирач

Следваща дестинация предвиждам една друга корекция на р.Искър, което май ще е другата седмица, ако успея да се измъкна събота от работа-нали е работна

Пишете каде може да се ходи за щука сега

...а то като гледам и футболистите тая седмица не им върви

Лека седмица на всички "хищни" риболовци, ...и пишете "КЪДЕ ЗА ЩУКА???"

...и наслука
Здравейте, аз пък съм от Ямбол, но отскоро живеч тук някой може ли да ми каже някой водоем наоколо да отида да си начеша крастата за тази щука защото само такова животно не съм ловил
Пък много хора са ми казвали че било мн яко