Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Цикадите - необикновенните ламаринки :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Цикадите - необикновенните ламаринки :)
Цикадите на Zipbaits

са също много добро попадение .
Един образ , май от Търново беше , прави едни много сполучливи цикади . Лошото при него е че набляга основно на по-едрите такива .
са също много добро попадение .
Един образ , май от Търново беше , прави едни много сполучливи цикади . Лошото при него е че набляга основно на по-едрите такива .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Павка, гледам снимката по-горе и ми прави впечатление, че цикадата е с доста по-различна форма от останалите, които са показани до тук. Нямам опит с тези "животни". Дори нямам още заприходена. Следя темата с интерес. Имаш ли някакви по-подробни наблюдения върху това моделче от снимката - Zipbaits? И ако имаш, какво ти е мнението спрямо другите форми на тялото? Имам чувството, че тази има специфична игра. Нямам практически опит с цикади, но нещо интуицията ме дърпа доста към това моделче.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- ще става разбирач
Хвърлял съм с такова зверче. Играе много добре. Голям дребосък е. И си лети за грамажа.
- P-etkan
- ще става разбирач

ето малко сравнение на цикади:
http://fion.ru/new/380/

P.S. ...от известно време цикадите си ги правя сам. Пробвах различни модели и начини на изработка. Мога да кажа, че тази на Reef Runner пасва най-добре за риболов в "наши" води

- Павел Иванов
Да . Много приятни "зверчета" , както се изрази Иво , със силно изразена своя игра и много добър кастинг . На Диканите от към "Мренският" кустуретата обожават ей този гад :jagger1 написа:... Имаш ли някакви по-подробни наблюдения върху това моделче от снимката - Zipbaits? ...
във варианта 2.7гр на 3см.
Павел Иванов
Павел Иванов
- Румбата
- разбира нещата
P.S. ...от известно време цикадите си ги правя сам. Пробвах различни модели и начини на изработка. Мога да кажа, че тази на Reef Runner пасва най-добре за риболов в "наши" води " и се изработва лесно. Ако има интерес ще покажа...
Интерес имам и то голям ! Даже бих си купил 1-2 модела за "разплод" ! И аз си изработвам сам цикадите ,но само модела на Страйк Про и то средната големина !

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Благодаря за отговора Павка. Благодаря и на Иво. Ще си заприходя непременно от тези буболечки. А на Диканите вече има тънка кора на стената (преди Коледа).
Последно промяна от jagger1 на Вто Яну 03, 2012 2:43 pm, променено общо 1 път.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- P-etkan
- ще става разбирач
rumbata написа:...Интерес имам и то голям...

- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
аиде и аз чакам репортажаP-etkan написа:rumbata написа:...Интерес имам и то голям...тогава ще трябва да намеря време и да направя малко фотота с вмъкнат текст и да пусна тема.

- P-etkan
- ще става разбирач
rumbata написа:...
Интерес имам и то голям..
batlar написа:...
аиде и аз чакам репортажа

- kaleeff
- ще става разбирач
Някой срещал ли е някъде клипчета или филми, как се лови с цикада и как трябва да се води примамката? Ако може да сподели... Щото аз доста търсих, но никъде не намерих.
Фен-клуб Таранка!
- P-etkan
- ще става разбирач
kaleeff написа:...клипчета или филми...доста търсих, но никъде не намерих...

kaleeff виж на трета страница, в първият пост има линк. Отвори го и след това клипчета да искаш 

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Прочети внимателно първия пост на 1-ва страница ( на Павел Иванов). Там е написано много добре - кратко, но точно.kaleeff написа:Някой срещал ли е някъде клипчета или филми, как се лови с цикада и как трябва да се води примамката? Ако може да сподели... Щото аз доста търсих, но никъде не намерих.
- Павел Иванов
Ааааа , на първа страница в тази тема , първият пост е на Сандо от Враца , нямам нищо общо в случаят . Той нищо че е още млад момък се справя много добре със спининга и винаги гледа да експериментира нови неща като го прави грамотно при това .
Павел Иванов
Павел Иванов