Кой изтри Спама в Разни!

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Кой изтри Спама в Разни!

Мнение от Nikola Polizovski »

Момчета,от мене само едно-НЕ СМЕЕ НИШТО ДА НАРУШИ АТМОСФЕРАТА И ПРИАТЕЛСТВОТО В ТОЗИ ЧУДЕСЕН ФОРУМ.
Да останеме заедно и да си подржаме врските,които саздадохме благодарение на nariba.com.
Имало е погодени и порано,има и сега,но тази тема да не биде спирачка в наште отношениа,които са силни затова че часове от дена минаваме тук.
Ке има и нови теми,ке помине брзо револта от Спам-темата,но наиважно от се-да има мноого теми,кадето ке се наслаждаваме на хубави риболовни излети,поминали с красиви компании и разбира се хубави маси :drinkers: :drinkers:
НАСЛУКА на всички,и да си четеме хубави постове и нататак.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Nedeltcho Delev написа:Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред?
Ми предполагам че и аз като Делето, съм виновен за подронването на престижа, на обичаният ни от цяла България форум.Последните ми 1 000 поста бяха някак си неразбрани от много настоящи и бъдещи членове,за което изкренно съжалявам .

Бачо вървят ли още шараните на дъвка :?: :?: :?: :roll:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

:smt018 Не е така г-н Делев, няма виновни за раждането и развитието на СПАМА. Той си се появи някак си от нуждата хората да си изливат душите някъде, а за това че Митака беше достатъчно далновиден - евала.
Нищо няма да е същото, дори да се върне времето, което пък е невъзможно :?
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

nikola polizovski написа:Момчета,от мене само едно-НЕ СМЕЕ НИШТО ДА НАРУШИ АТМОСФЕРАТА И ПРИАТЕЛСТВОТО В ТОЗИ ЧУДЕСЕН ФОРУМ.
Да останеме заедно и да си подржаме врските,които саздадохме благодарение на nariba.com.

Имало е погодени и порано,има и сега,но тази тема да не биде спирачка в наште отношениа,които са силни затова че часове от дена минаваме тук.
Ке има и нови теми,ке помине брзо револта от Спам-темата,но наиважно от се-да има мноого теми,кадето ке се наслаждаваме на хубави риболовни излети,поминали с красиви компании и разбира се хубави маси :drinkers: :drinkers:
НАСЛУКА на всички,и да си четеме хубави постове и нататак.
Никола,Никола колко верно си го казал :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Nedeltcho Delev написа:
п.п.Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред? :roll:
Иест! Аз също излизам, макар че не съм сред първите!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

gogolisec написа:
Nedeltcho Delev написа:
п.п.Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред? :roll:
Иест! Аз също излизам, макар че не съм сред първите!
Как съм се смял понякога,не е истина.Тва си е и много социална тема.Твърдо заставам зад Спама,макар че маи никога не съм писал там.
georg

Мнение от georg »

Какво да се индикираме.....,те ни знаят! :wink:
Нямаше да пиша,ама за последно,ще кажа едно ИЗВИНЯВАЙТЕ на обидените!
Аре!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На мене спама не ми пречи, на дали ще ми липсва и много, но когато човек иска да сподели нещо с колегите извън риболова, то няма къде.Хубаво е да има една тема за разпускане, стига да се пише без да се нарушават правилата. :wink:
п.п.Дайвайте по ведро, нещата ще се наредят, но лошите чувства между колеги остават. :wink: :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Количествените натрупвания преминават в качествени изменения...имаше такъв закон и май още го има.Доколкото си спомням в първия пост Митака беше написал:"Изливайте злъчта си тук" или нещо подобно...Но не даде указания за дозата :? И понеже на някои хора дозаторите са развалени се случи това.Всичко трябва да бъде с мярка.Когато се регистрирах,пък и малко след това се пробвах с 3-4 сериозни теми/вярно,несвързани с риболова,защото нямам претенциите,че съм голям риболовец../ но нямах голям успех.Когато се включих в Спама,един уважаван от мен Модератор и риболовец ми написа на ЛС:"Най-после си намери мястото..."Беше ми приятно да чета веселите лакардийки и закачки,да се включвам с коментари,запознах се с много хора..с две думи беше си майтап голям.Спамът ще ми липсва,но ще го преживея.Когато нещата излязат извън контрол е по-добре да се "дръпне шалтера".Не обвинявам никого и не толерирам никого.Времето ще покаже кой е бил крив и кой-прав... :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Кой писал , писал, панаира свърши.Неразбирам защо нападате Ники след като аз изтрих темите.
Заключено

Обратно към “Съобщения”