Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

Кой изтри Спама в Разни!
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Кой изтри Спама в Разни!
Момчета,от мене само едно-НЕ СМЕЕ НИШТО ДА НАРУШИ АТМОСФЕРАТА И ПРИАТЕЛСТВОТО В ТОЗИ ЧУДЕСЕН ФОРУМ.
Да останеме заедно и да си подржаме врските,които саздадохме благодарение на nariba.com.
Имало е погодени и порано,има и сега,но тази тема да не биде спирачка в наште отношениа,които са силни затова че часове от дена минаваме тук.
Ке има и нови теми,ке помине брзо револта от Спам-темата,но наиважно от се-да има мноого теми,кадето ке се наслаждаваме на хубави риболовни излети,поминали с красиви компании и разбира се хубави маси
НАСЛУКА на всички,и да си четеме хубави постове и нататак.
Да останеме заедно и да си подржаме врските,които саздадохме благодарение на nariba.com.
Имало е погодени и порано,има и сега,но тази тема да не биде спирачка в наште отношениа,които са силни затова че часове от дена минаваме тук.
Ке има и нови теми,ке помине брзо револта от Спам-темата,но наиважно от се-да има мноого теми,кадето ке се наслаждаваме на хубави риболовни излети,поминали с красиви компании и разбира се хубави маси

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Ми предполагам че и аз като Делето, съм виновен за подронването на престижа, на обичаният ни от цяла България форум.Последните ми 1 000 поста бяха някак си неразбрани от много настоящи и бъдещи членове,за което изкренно съжалявам .Nedeltcho Delev написа:Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред?
Бачо вървят ли още шараните на дъвка

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- учете се от него

Нищо няма да е същото, дори да се върне времето, което пък е невъзможно

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- кандидат преподавател
Никола,Никола колко верно си го казалnikola polizovski написа:Момчета,от мене само едно-НЕ СМЕЕ НИШТО ДА НАРУШИ АТМОСФЕРАТА И ПРИАТЕЛСТВОТО В ТОЗИ ЧУДЕСЕН ФОРУМ.
Ке има и нови теми,ке помине брзо револта от Спам-темата,но наиважно от се-да има мноого теми,кадето ке се наслаждаваме на хубави риболовни излети,поминали с красиви компании и разбира се хубави маси![]()
![]()

Иест! Аз също излизам, макар че не съм сред първите!Nedeltcho Delev написа:
п.п.Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред?
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
Как съм се смял понякога,не е истина.Тва си е и много социална тема.Твърдо заставам зад Спама,макар че маи никога не съм писал там.gogolisec написа:Иест! Аз също излизам, макар че не съм сред първите!Nedeltcho Delev написа:
п.п.Имали още доблестни мъже да излязат една крачка напред?
Какво да се индикираме.....,те ни знаят!
Нямаше да пиша,ама за последно,ще кажа едно ИЗВИНЯВАЙТЕ на обидените!
Аре!

Нямаше да пиша,ама за последно,ще кажа едно ИЗВИНЯВАЙТЕ на обидените!
Аре!
-
- и господ не е толокова добър
На мене спама не ми пречи, на дали ще ми липсва и много, но когато човек иска да сподели нещо с колегите извън риболова, то няма къде.Хубаво е да има една тема за разпускане, стига да се пише без да се нарушават правилата.
п.п.Дайвайте по ведро, нещата ще се наредят, но лошите чувства между колеги остават.

п.п.Дайвайте по ведро, нещата ще се наредят, но лошите чувства между колеги остават.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
Количествените натрупвания преминават в качествени изменения...имаше такъв закон и май още го има.Доколкото си спомням в първия пост Митака беше написал:"Изливайте злъчта си тук" или нещо подобно...Но не даде указания за дозата
И понеже на някои хора дозаторите са развалени се случи това.Всичко трябва да бъде с мярка.Когато се регистрирах,пък и малко след това се пробвах с 3-4 сериозни теми/вярно,несвързани с риболова,защото нямам претенциите,че съм голям риболовец../ но нямах голям успех.Когато се включих в Спама,един уважаван от мен Модератор и риболовец ми написа на ЛС:"Най-после си намери мястото..."Беше ми приятно да чета веселите лакардийки и закачки,да се включвам с коментари,запознах се с много хора..с две думи беше си майтап голям.Спамът ще ми липсва,но ще го преживея.Когато нещата излязат извън контрол е по-добре да се "дръпне шалтера".Не обвинявам никого и не толерирам никого.Времето ще покаже кой е бил крив и кой-прав... 

Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
- barutchiata ©
- Администратор
Кой писал , писал, панаира свърши.Неразбирам защо нападате Ники след като аз изтрих темите.