Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За река Струма и Скобарите...
- indalo
- фен клуб-скобар
Re: За река Струма и Скобарите...
А и съм сигурен, че боклуците от снимките по горе са си останали там , не са били прибрани, както и рибата, била е взета всичката. То е до манталитет.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ribolovcho написа:подкрепям те пепи,само искам да кажа че прехвалените ,,истински риболовци,, са се учили от нас да ловят риба,много пъти са ни гледали как ги тепаме...

Поклон Учителю!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
[
"Колега",и аз не съм от Софето,и мене са ме водили на екскурзия "на Цумата и Ендекато на културата"
,НО,с повечето от колегите с които се опитваш да се заебаваш съм ловил риба и треа да ти каем,че си вкара таралеж у гащите.Та,ако немаш против,че се включим от отборо на Софето.
Не за друго,а за да ме осветлеш по некои въпроси,за риби и монтажи за река
Те тоа примерно,сигорно е за Йедри СкобарЙе:

или па те тоа

Или па нещо за въдиците.Как казваш,не зависи от дължината ,а от броя на същите:

И требе да ти каем,че и аз съм ви гледал как ги "тепате",и ми е идело вас да ви утепам
/повечето местни/.Познавам пичове от Роман,Плевен и тн.,дека не ги тепат,а си ги ловкат много грамотно и не се изперват у некой форум да се бият у ватенката колко са добри с 42 въдици.
П.п.
Не се заяждам,но ако бях на твое място,щях да се възползвам от правото си ......да мълча.
Поздрави.
П.п.п.
немаш ядове заповядаи и ти ,кажете една дата и спора ще бъде решен,
п.п и между другото тоя монтаж ако си грамотен не е за скобари,а за морунажи,нещо не си прочел както трябва,щом съм хванал една кофа риба значи монтажа е добър и не с 40 въдици а с две,не се заяждам и аз просто казвам,заповядяите на състезание във Ч. БРЯГ датата кажете вие когато ви е удобно,все пак вие сте баровците,ние с колелетата сме лесни:?)) направете си отбор и ние ще си направим пък каквото стане,поздрави
"Колега",и аз не съм от Софето,и мене са ме водили на екскурзия "на Цумата и Ендекато на културата"

Не за друго,а за да ме осветлеш по некои въпроси,за риби и монтажи за река

Те тоа примерно,сигорно е за Йедри СкобарЙе:

или па те тоа

Или па нещо за въдиците.Как казваш,не зависи от дължината ,а от броя на същите:

И требе да ти каем,че и аз съм ви гледал как ги "тепате",и ми е идело вас да ви утепам

П.п.
Не се заяждам,но ако бях на твое място,щях да се възползвам от правото си ......да мълча.
Поздрави.
П.п.п.
п.п и между другото тоя монтаж ако си грамотен не е за скобари,а за морунажи,нещо не си прочел както трябва,щом съм хванал една кофа риба значи монтажа е добър и не с 40 въдици а с две,не се заяждам и аз просто казвам,заповядяите на състезание във Ч. БРЯГ датата кажете вие когато ви е удобно,все пак вие сте баровците,ние с колелетата сме лесни:?)) направете си отбор и ние ще си направим пък каквото стане,поздрави

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
indalo написа:А и съм сигурен, че боклуците от снимките по горе са си останали там , не са били прибрани, както и рибата, била е взета всичката. То е до манталитет.

- Бисо
- сериозен играч
А-а-а-а бате,чекай,чекай малко.Таа работа така не става.Елате да ловите риби,ние че гледаме,да,ама не.ribolovcho написа:[
:
Искате Шоу,искатеАдреналин,искате показно.....ама безплатен обед-нема

Са че ти каем кво че напраиме,та да не ви зимаме денги

Зимате/вие/и заколявате едно агънце,праите две тави кебапи/ама домашни/,Турате буре вино и буре ракия /от старите/,пет-шест моми /не ромки/,и тогава с мек и галещ глас ,казвате:
И тогава/НИЕ/най-вероятно ще удовлетворим молбата ви ,и ще дойдем да хапнем , пийнем и повеселим с колеги от Форума.ribolovcho написа:[
,заповядяите на състезание във Ч. БРЯГ датата кажете вие когато ви е удобно,:
НО..........ще бъдем без въдици,за да ни мачкаме и без друго малкото ви останало самочувсвие,та нали сме колеги......

Поздрави и се стегни,ей.

Венцо,брат,извинявай,че ти наакахме темата

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- фен клуб-скобар
[quote="Бисо"][quote="ribolovcho"][
Зимате/вие/и заколявате едно агънце,праите две тави кебапи/ама домашни/,Турате буре вино и буре ракия /от старите/,пет-шест моми /не ромки/,и тогава с мек и галещ глас ,казвате:
[quote="ribolovcho"][
Цаня се за главен съдия
[quote="ribolovcho"][
Цаня се за главен съдия

Ако може,аз да съм заместник главен съдия
[/quote][/quote]ribolovcho написа:[
Цаня се за главен съдия
Ако може,аз да съм заместник главен съдия

- indalo
- фен клуб-скобар
Пич, не ловя на дъно, апочти само на плувка, с леки забежки към фидера и спининга. Та тези амури са от риболова на 4 души на платен водоем от 2 или 3 дневен излет от 10 въдици. Щом условията на водоема позволяват рибата да се вземе, не мога да коря приятелите че взимат рибата/даже и аз взех единия и шарана/него си го хванах//. Ловя предимно на Струма и предимно скобари. Риба си взимам, но ако хвана пълна кофа, половината и повече ще върна. Винаги си почиствам моя си боклук, а често ми се случва и чуждия. Извинявай ако съм те обидил лично , но моето мнение е насочено към замърсителитеи бракониерите/може би ти не си от тях- надявам се/. А и не деля колегите на Софиянци и други. На всекъде има плява. Просто изказах мнение. Би било много грозно боклука от снимките да си е останал там. А и някой друг започна нападките.ribolovcho написа:indalo написа:А и съм сигурен, че боклуците от снимките по горе са си останали там , не са били прибрани, както и рибата, била е взета всичката. То е до манталитет.верно е до манталитет така е

п.п Нямам уловен амур досега,но мисля да го променя. Нямям и уловена щука, но и това ми е мечта/нищо че имам снимки с щуки в галерията/. И не веднъж съм го казвал.
Леле колко спам в темата на Венци. Извинявай брат, аз преставам.
Чудя се луд ли съм или не съм.
- Бисо
- сериозен играч
jultopepi написа:Бре и на ядене и пиете може да носите

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Много слабо в неделя на Струма бре.Водата паднала и бистра,като сълза.Ботушите ми хванаха 5 кила кал по брега.Риба има много,но не взимаше,плашеше се от всеки шум.Откачи ми се рамото от замятане...краен резултат-4 алая,единия беше около кило,другите по половинка.Другия струмски излет ще е на Пастух,или на някое по-добро местенце...ако бат Венци подшушне каде.venci72 написа:е утре че почивам ,сори ,мога само да ви пожелаем успехrevox написа:В неделя една групичка от Пазарджик ще пристигнем на с.Невестино да пробваме алая.Ако някой колега от форума има желание,може да заповяда да се запознаем и да побъбрим.Иска ми се Венци-разбивача на скобарите ако може да ни навести,та да видим някой дяволук от него,за да хванем и ние по някое рибе

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
[
А-а-а-а бате,чекай,чекай малко.Таа работа така не става.Елате да ловите риби,ние че гледаме,да,ама не.
.
[quote="ribolovcho"][
И тогава/НИЕ/най-вероятно ще удовлетворим молбата ви ,и ще дойдем да хапнем , пийнем и повеселим с колеги от Форума.
НО..........ще бъдем без въдици,за да ни мачкаме и без друго малкото ви останало самочувсвие,та нали сме колеги......
Поздрави и се стегни,ей.
бреи бреи,да си виждал трениора да носи топките на мач,
че аз не съм виждал,ьа ьа,то за едно ягне и буре вино ще доиде щампиона на италия бе бако бисо,като ви е страх от състезания друга работа,вместо да доидете да видите маисторите кво праят без пари,чак пък и циганки не иска,:))на околовръсното да не са само манекенки,онзи ден като минах само черни печки имаше,пък ако речеш и место щте ти пазя,аре стига заядници и празни приказки,аз на прехвалени захранвачи съм се нагледал,даите верно си направим едно шоу аз обещавам 2 литра ракия и 1 кило суджук
а циганките си доведете вие,
А-а-а-а бате,чекай,чекай малко.Таа работа така не става.Елате да ловите риби,ние че гледаме,да,ама не.

[quote="ribolovcho"][
И тогава/НИЕ/най-вероятно ще удовлетворим молбата ви ,и ще дойдем да хапнем , пийнем и повеселим с колеги от Форума.

Поздрави и се стегни,ей.

че аз не съм виждал,ьа ьа,то за едно ягне и буре вино ще доиде щампиона на италия бе бако бисо,като ви е страх от състезания друга работа,вместо да доидете да видите маисторите кво праят без пари,чак пък и циганки не иска,:))на околовръсното да не са само манекенки,онзи ден като минах само черни печки имаше,пък ако речеш и место щте ти пазя,аре стига заядници и празни приказки,аз на прехвалени захранвачи съм се нагледал,даите верно си направим едно шоу аз обещавам 2 литра ракия и 1 кило суджук
а циганките си доведете вие,

-
- фен клуб-скобар
Давам 5 торти и стек КОКА КОЛА само елате да обмениме инфо и да видиме за кво аджиба става въпроссссс 

- Бисо
- сериозен играч
Момчета,мене идеята ми допадна и ще обмисля как ще станат нещата работите.И без друго с един френд от доста време се назландисваме да обиколим вашия край,тъкмо сега ще имаме и гидове
.А кило-две домашна и малко повече винце и аз ще наточа,па риба.......
Пепи,ти с тия торти зъбите ли искаш да ми развалиш,бе бате.При това агне.....торти

Пепи,ти с тия торти зъбите ли искаш да ми развалиш,бе бате.При това агне.....торти

-
- фен клуб-скобар
Е те така ви харесвам .
Тона ,от леко заядлив ,премина към приятелска раздумка,с привкус на кола,торти ,агнета ,винце и т.н.
Тона ,от леко заядлив ,премина към приятелска раздумка,с привкус на кола,торти ,агнета ,винце и т.н.