Куки.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Куки.

Мнение от dunavski »

Аз също като butnik ползвам само Drennan и Kamasan въпреки, че лично Ивайло Христов ми каза, че дренаните са много по-добри от камасана .
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tsvetkoff »

Имаше някъде из форума една друга дискусия относно куките,която бях прочел......Та "виновник" е Ицо Бутника,че отидох и си купих Камасан 511.Дотогава не бях ги пробвал.Разликата с куките,които бях ползвал дотогава,дори за любител като мен е огромна.Оунър също ми допаднаха.Нелоши впечатления имам и от Адроита.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

За риболов на косъм, ще препоръчам още една серия на сеймуро - DOLLCHI. Много съм доволен от тях. Няма откачане. Тук обаче е момента да споделя, че на последък се натъквам на много ментета. Особенно на Мустат. Не различими са от истинските, докъто не идеш за риба. При първата закачена риба, и връхчето или го няма, или е извито!
Върл Shimano фен!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Четири страници се испизаха по тази тема,ама нека има и една опреснителана,която ще преместя на мястото й.По натам ще ги свържа двете в една.

:arrow: За куките -мнения,разсъждения,наблюдения
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

аз си ловим само с овнер ,фуна и исада това са куките за мене ,покриват ми сичко ,миналата година купих да не съм и аз по надзад :D от тия токо префалени камасан ,пълни боклуци ,ич не ме интересува састезатели ли ловат с такива или световни шампиони ,аз такава кука нема да купим повече ,раздадох ги сичките ,не може след 10 то закачане на белки да не може да пробие белката ,стане мотика ,неможе като закачим у некой клон да се чупи ,ного ги фалят но са пълен боклук,помислих си да не са па некави ментета ,докато не засекох един пич на реката ,и се задумахме и вика от англия съм си купил 50 пакетчета ,и му викам е как са и вика пулен боклук тъпат се и се чудил що да ги прай,така че аз благодарим от тия куки ,позвам си овнер и други куки ич не ме интересуват
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

simo72 написа:...Когато ловя на мънисто обаче, най-често залагам на Мустат...
Специално за този вид риболов изцяло се отказах от тях.Определени серии и модели все още имат място при летните ми риболови на сладка царевичка,но само до там.Тази зима открих Хаябусите и като че ли мънистата ги нижа само на тях или на ОВнера!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Имаме едни куки казват се Fudo изглеждат ей така
Изображение
Струват 2.80 лв. 10 бр. имат доста широка гама куки при нас много ги купуват и казват че са хубави някой от форума ползвал ли ги е. Даже си спомням, че преди няколко години Папарака беше напварил един репортаж с тях ако го намеря ще го сложа тука.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Ray-Ban
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ray-Ban »

GURU в момента са голям хит на острова нова разработка хората на Shimano ги рекламират ше пиша като ги пробвам.....
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

sapuna написа:
Тази зима открих Хаябусите...
Наистина са добри.Ей тая серия,номера 7-10,ползвам за шаран на плувка по Марица.
Изображение
Иначе за скобар и морунаж,еи тия.
Изображение
Не че са нещо особено,ама ми вършат работа.
Бързай бавно.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

sapuna написа:
simo72 написа:...Когато ловя на мънисто обаче, най-често залагам на Мустат...
Специално за този вид риболов изцяло се отказах от тях.Определени серии и модели все още имат място при летните ми риболови на сладка царевичка,но само до там.Тази зима открих Хаябусите и като че ли мънистата ги нижа само на тях или на ОВнера!
Тия Хаябуси, и други хора много ги хвалат на последък. Ще взема да ги пробвам. Оунъра ми е любимата кука, но за мънисто не я използвам, защото от моделите който съм ползвал, много често ми е изпадоло мънистото.
Върл Shimano фен!
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

е категоричен съм :D при мене или става или не става ,ползвах 511 и 611 ,на откриването лани лових с тия 511 ,нали те беха по тънките на искаро платики ,е немам думи коко откачания имах,докато не сложих една овнерка фуна ,е повече откачена риба немах ,и фанах ного ,за скобарите изобщо не ги бива ,нали секи си казва мнението ,са примерно некой да напише че фуната са най големите боклуци ,ок нека си пише що ме интересува мене ,аз съм си предценил за мене...
Аватар
lastika
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от lastika »

Хаябуса имам и ползвам но само от големите номера-12,10,9......от малките размери нещо несъм мн доволен.
Основно използвам Престън(повече) и Камасан.И съм доволен :D
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
albundi29
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от albundi29 »

VMC мн.съм доволен
Жаден съм а вода не ми се пие
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Да питам за мнения....как ли ще влиаят на стръв трошка не чисто бели куки ,а леко тъмни ,купих си камакатсу...малко като кафенишкави са
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

ivo_stoev написа:Да питам за мнения....как ли ще влиаят на стръв трошка не чисто бели куки ,а леко тъмни ,купих си камакатсу...малко като кафенишкави са
Виж ги каква серия са и крайната буква значи цвета на куката.Примерно LS2210-N-никел,LS1810-B-черна,ако има G- e златна.
Аз лично си ловях добре със LS1810B на троха.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”