Само за пушачи :)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Само за пушачи :)

Мнение от tiktak »

За да снижат себестойността (и за да се докара естествено конкурентна цена) от няколко години повечето производители заложиха на две сравнително нови технологии при производството на цигари. Първата е производството на фолиа от тютюнев скрап и прах, които са си отпадни продукти при преработката на тютюна и на практика са без пари. Фолиото се влага в цигарите. Това за ориенталския. А пък на вирджинията се научиха да раздуват жилите и пак нарязване и в цигарите.
Аз също минах на пакетирани тютюни.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Я да вдъхна малко живот на темата аз :D
Пропуснали сте да споменета марки като Дюмонт, Астор, Тексас, Манхатън а имаше и едни дето всяка цигара беше различен цвят (цялата,не филтъра).
Аз взех да минавам на тютюн и пълнене на цигари. Купих си пакет 40гр. Доминго ванилия - 9 лв, гилзи (готови празни цигари) 275 броя - 4лв. Кутия цигари ми стъпва на 4,70лв. Долу горе като Виктори 1, които пушех до сега. Обаче тутуна си е много по-готин, голем кеф ви казвам :D. Нищо общо със скапаното виктори. Самия тютюн стои леко влажен и мазен, без нито едно пънче, чуканче или стръкче.
Някой да знае магазин във Варна, където да има голямо разнообразие от тутуни? Да пробвам и други видове.

Иначе едно на ръка е че на времето цигарите бяха по-хубави, а друго е че сега сме прекалено привикнали. Не пушете 10 дни и после запалете. Ще усетите същия онзи загадъчен аромат, който си спомняте от детството си :wink: Аз за това обичам често да ги спирам.

Само не мога да разбера защо ни лъжат, че цигарите ни били най-евтини в Европа и трябвало да стигнат западните. Вижте тоя сайт http://www.eurobaccy.com/EurobaccyNr1/e ... ubCatID=17 - 200гр тутун на запад е 30лв. Тука 170 гр Ред Бул е 40лв :shock:
golden
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от golden »

"Мейкърс"-зад Спортна зала,ликьор шопа на Варчев и ТТИ-под сервиз Бош до КАТ :wink:
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Мерси :wink:
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Пуша тъпото бяло Боро за 5 кинта. Пробвах да си свивам цигари, обаче си е чанч. Чакам да ми доставят един стек Ротманс Интернешънъл и след като го изпуша, смятам да ги спра. :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

Аз пък откакто отряза контрабандата минах на "давидоф", според мен най- добро съотношение цена-качество. Пробвах всякакви марки цигари и тютюни но до 5лв. всичко е жумел. Ще видим само колко ще издържа финансово. И колкото повече вдигат цените ми се пуши още повече. :twisted:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

GODzillata написа:Пуша тъпото бяло Боро за 5 кинта. Пробвах да си свивам цигари, обаче си е чанч. Чакам да ми доставят един стек Ротманс Интернешънъл и след като го изпуша, смятам да ги спра. :evil:
Ахаааа,надявай се ху.....,пияни жени ще и......
Като се разрових из нета,минах на чанча,свиква се ве адаш.
Че и убаф тютюн има на добри цени.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
snegk

Мнение от snegk »

Мен кризата ме накара да пуша Давидов :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Момци препоръчайте някой добър тютюн,почвам да пълня в къщи,с тая контрабанда се отрових :oops:
Гледам из нета обяви много,даже и на кило продават ,ама незнам какво да избера ?
Посегнах да поръчвам но незнам на какво ще се нахендря,ако някой помогне ще черпя :wink:
Изображение
Аватар
Кузмич
dreamer

Мнение от Кузмич »

Сливенски аз маам RED BULL ванилия.
Гат ме мързи си купувам черен Давидов с една кутия успявам да изкарам 2 дена ама изчезна из Пловдив.
Киро +20 ст и Давидов една от малкото останали качественни цигари.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."

Аз по принцип съм музикален помияр...
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Ето какви тютюни съм пробвал аз:

Еxcellent - mango - много добър, лек тютюн, но малко силно ароматизиран. От 35гр (толкова е пакета) извадих 40 рехави цигари. Аз не ги тъпча много, понеже колкото повече ги тъпчиш, толкова по-трудно се опъват и по-леки стават.
Excellent - боровинки - долу горе като горния
----------------------------------------------
Domingo - ванилия - по-ситно нарязан от excellent , по-фин, по-мазен и по-ароматен. Аромата му не е силен или натрапчив. Пакета е 40гр. и вадя 40-43 цигари.
Domingo - череша - пак като предния, само дето мирише на череша.
---------------------------------------------
Red Bull - Virginia - не е ароматизиран и е по-силен от предните две марки. На мен ми дойде силен и не ми хареса. Иначе е пак финно смлян, мек и мазен.
Golden Virginia - много положителни отзиви изчетох в нетя, но не съм го пробвал.
Sunny - тва е тютюн на старозагорската фабрика Слънце - пробвах една цигара с такъв тютюн от един авер - бетер Арда - отврат!!!
Тоя дето се въртят обяви в нета, на килограм си е пълен боклук. Това не са листа, а стебла и пънчета от тютюна. Един приятел пуши такъв - аз на третото дръпване се отказах.
Всичко си опира до финансите. На мен кутия ми стъпва на 4,70, но поне това което го пуша е с перфектно качество. Изтърсих една цигара Виктори 1 и сравних тютюна й с този на Доминго - нищо общо, вярвайте. Все едно гледате две различни неща.
Та тъй - за сега съм се спрял на Доминго и редувам ароматите. За сега няма да експериментирам с марките. Но те и без това в България не се внасят повече от 20 вида тютюн. За два месеца ще ги изпробваш всичките и ще си избереш този който те удовлетворява. Виж у европата има толко видове, че свят да ти се извие.
Между другото в Метро тютюна е с по 80стотинки по евтин отколкото в магазинната мрежа.

п.п. Да се има в предвид, че аз цигарите си ги правя с 1см по-къси от заводските. Бързо се насищам с никотин и съм забелязал, че цигарите ги пуша до половината и ги гася. Така изхвърлям по-малко стока :wink:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Кузмич написа: Киро +20 ст и Давидов една от малкото останали качественни цигари.
Вариант е, макар че и Давидов не е оня Давидов отпреди 10 години. :evil:
В Амстердам е нямало Ротманс интернешънъл, но са ми взели един стек Кемъл пакет, който ще дойде при мен в края на месеца и дано да е хубав! :roll: :roll:

А контрабандата....брррррр.....баси люцерната е, няма пушене т'ва. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

От тютюните мога да препоръчам "jembe"/зелен пакет/ и "pueblo", но не съм си копувал скоро незнам дали ги продават още. То при тия цени на тютюна не си струва труда да се свива, плюс това след месец два употреба започва да накъртва.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

Най-добрия евтин тютюн на пазара в момента е булгартабашкия Мелник - 6 лв пакета 40 грама. Няма нищо общо с цигарите Мелник, нито със старозагорския боклук Съни. Уелкъм също не е лош, но Мелника е по-добър. Моя бленд е Мелник и някакъв ароматен тютюн за лула (примерно Клан, зеления пакет, но съм ползвал и други) в съотношение 1:5 или 1:6. Цигарата става тежка, но гладка, ароматна и балансирана. Използвайте слим филтри и машинки за свиване, а не за тъпчене на гилзи. Лично на мен, по този начин пушенето ми излиза около 50 лв. на месец. За сравнение преди пушех по кутия.
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

slivnalia написа:Момци препоръчайте някой добър тютюн,почвам да пълня в къщи,с тая контрабанда се отрових :oops:
Гледам из нета обяви много,даже и на кило продават ,ама незнам какво да избера ?
Посегнах да поръчвам но незнам на какво ще се нахендря,ако някой помогне ще черпя :wink:
Трябваше на срещата да опиташ от моя :wink:
Вземам го 22лв.килограма за около 1000 цигари
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”