Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Сопот и сега ли ще е разрешен през забраната , ние мислиме да ходиме 29.04-01.05 , ако има мераклий айде с нас 

Колега язовира няма да се забранява, освен на определени места, но за по-пълна информация виж в саита на ИАРА
успех и да пуснеш снимки на маламута в другия форум 
П.С. Вчера закрих под рибарника, таранката е излязла в тънкото аз хванах една около 500гр и едно шаранче 2.1кг.Колегата улови 8бр.таранки всичките над 500гр.Стръв едър торен червей, дълбочина около 40 см.

П.С. Вчера закрих под рибарника, таранката е излязла в тънкото аз хванах една около 500гр и едно шаранче 2.1кг.Колегата улови 8бр.таранки всичките над 500гр.Стръв едър торен червей, дълбочина около 40 см.
Да видях вече , пак като всяка година са забранените зони . Маламута ще го водя със сигурност , че някой трябва да ни "пази"
А иначе аз на Сопот най - обичам да си гоня уклея на муха
А иначе аз на Сопот най - обичам да си гоня уклея на муха

Спокойно може да търсиш бялата по това време, особенно ако си наловиш уклеи за стръв.Моят красавец не го водя с мен за риба, че е като малко дете, и се чудя риболова ли да си гледам или с него да се занимавам.Иначе съм го водил там само на разходка и съм умирал от смях как плува маламут
.Поздрави 

Ахам , Както писах по-горе ако някой иска да идва ние сме там от 29.04- 01.05.
Мястото е това от страната на Голяма Железна
Мястото е това от страната на Голяма Железна
- Прикачени файлове
-
- sopot3.JPG (111.77 KiB) Преглеждано 2177 пъти
-
- разбира нещата
В момента кълве ли шаро ?
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Може и да кълве,ама никои не го търси.Ти ако се пробвашшшш.........Само знаи че скутери,джетове,пияндури,и др.шподобен род проблеми биха направили риболова адски.По скоро там след забраната.аАА и си вземи от облите олова по 30гр.и с прашката стреляи.Със сигурност ще си в 10тката.
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
по скоро търсеха амурчета , ние от 3 г ходим по- това време и не съм чул за шарко
Казаха ми, че на устието кълват каракуди и некой шаран измежду тях... 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Устието е в забранената зона 
300м от стената и 300м от устието са забранени

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Кой да чете забраните .....Dimy написа:Устието е в забранената зона

Dimy, кажи какво направихте все пак?
Ми слабо , доста уклей , една бяла 1.5 кг и един костур 300гр
Общо взето нивото е доста паднало , имаше 5 въдици но дънна и една шпула
, колегате не си беше взел дънна и хвърли само на шпула
като я затисна от уж с камък.
Аз хвърлих и една на плувка с уклей ,и заминахме да си ловим уклей на дирекните от другата страна на носъ при другите. Та на 15 см уклей на плувката удари костура с кука 1 номер .
Вечерта се запихме и по-едно време към 21 и нещо се сетихме да си приберем въдиците, отиваме с един приятел да събираме , и как събираше вика дай кепа.
А ние взехме да му се смеем , че е фанал уклея за стръв
. Зимам кепа тичам и по - мен още 5-6 пияни сейрджий
, и се подготвих за рибата за секунди се мерна пред мен и изчезна. И той вика улекна избега , и сейрджийте си заминаха. Ма как си набираше вика я тука съм запрел некаква корда и почна да я придърва . Вика тука има нещо и след малко хоп бялата . Оказа се ,че е ударила на шпулата в последствие се е заплела в съседната дънна. На сутринта в 5 и 30 пак заредихме дънните и колегата тоз път с 2 шпули
и съответно пак никой не ги гледаше и като утидоха да видят едната шпула изчезнала
.
Та се чудя от 5 въдици и 2 шпули на сутринта що баш па шпулата удря
ето е малко снимки

Общо взето нивото е доста паднало , имаше 5 въдици но дънна и една шпула

Аз хвърлих и една на плувка с уклей ,и заминахме да си ловим уклей на дирекните от другата страна на носъ при другите. Та на 15 см уклей на плувката удари костура с кука 1 номер .
Вечерта се запихме и по-едно време към 21 и нещо се сетихме да си приберем въдиците, отиваме с един приятел да събираме , и как събираше вика дай кепа.
А ние взехме да му се смеем , че е фанал уклея за стръв

Та се чудя от 5 въдици и 2 шпули на сутринта що баш па шпулата удря

ето е малко снимки

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Тази зъбатка е направила емоциите още по-положителни. Добре сте си изкарали, което е най-хубавото. Аз в събота и неделя ще ида да ги пробвам каракудите 

Мисля ,че е рано още за мирната ние нямахме удар , но след 2 седмици пак сме на Сопот

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами на мен селото ми е Г.Желязна и мога да кажа че минали години вече е тръгнала по това време, а и в началото на март едни колеги ловяха средно добри каракуди. Абе важен е релакса, че ще си ходя за Гергьовден и вечерта както си му е редаDimy написа:Мисля ,че е рано още за мирната ние нямахме удар , но след 2 седмици пак сме на Сопот![]()
![]()