Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

200 риби и един рибар
- Бисо
- сериозен играч
Re: 200 риби и един рибар
bo6ko__ написа:Браво на колегата!Но имам един въпрос,защо половината хора в форума не казват каде е бил излета?Нали затова е този форум!!!
За да може бате,когато отидем пак,ако не да ловим риба,то поне място да си намерим.....сещаш ли се...?!!

Щото виж какво беше след тази тема,и то без да се споменава водоема.......а за боклука нема да приказвам.....

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
bo6ko__ написа:Браво на колегата!Но имам един въпрос,защо половината хора в форума не казват каде е бил излета?Нали затова е този форум!!!
Здравей колега,
Бисо ти е отговорил много точно, но тъй като въпроса е към мен-
Не съм споменал мястото, защото смятах да го посетя още един път в рамките на седмицата. Въпреки това не съм отказал информация на никой, който ме е попитал.
Вчера посетих водема отново, срещнах много познати лица от форума с други се запознахме, но брега беше пълен и се наложи да ловя на място с дълбочина от 5м, което за пролетно време не е най-удачния вариант.
В новата тема ще го има името на язовира

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Страхотни снимки и невероятен риболов,поздрав. 

- bo6ko__
- новобранец
chirusa_bg написа:bo6ko__ написа:Браво на колегата!Но имам един въпрос,защо половината хора в форума не казват каде е бил излета?Нали затова е този форум!!!
Здравей колега,
Бисо ти е отговорил много точно, но тъй като въпроса е към мен-
Не съм споменал мястото, защото смятах да го посетя още един път в рамките на седмицата. Въпреки това не съм отказал информация на никой, който ме е попитал.
Вчера посетих водема отново, срещнах много познати лица от форума с други се запознахме, но брега беше пълен и се наложи да ловя на място с дълбочина от 5м, което за пролетно време не е най-удачния вариант.
В новата тема ще го има името на язовира
Благодаря за отговора!Наслука

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Уникат си колега много добър улов снимките са страхотни мястото е красиво
2.4 - Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение ...
sestrata

2.4 - Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение ...
sestrata
Викат ми Николаев 

-
- новобранец
страхотен релакс браво