200 риби и един рибар

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Re: 200 риби и един рибар

Мнение от Бисо »

bo6ko__ написа:Браво на колегата!Но имам един въпрос,защо половината хора в форума не казват каде е бил излета? :idea: Нали затова е този форум!!!

За да може бате,когато отидем пак,ако не да ловим риба,то поне място да си намерим.....сещаш ли се...?!! :wink:
Щото виж какво беше след тази тема,и то без да се споменава водоема.......а за боклука нема да приказвам..... :evil:

Изображение
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

bo6ko__ написа:Браво на колегата!Но имам един въпрос,защо половината хора в форума не казват каде е бил излета? :idea: Нали затова е този форум!!!

Здравей колега,
Бисо ти е отговорил много точно, но тъй като въпроса е към мен-

Не съм споменал мястото, защото смятах да го посетя още един път в рамките на седмицата. Въпреки това не съм отказал информация на никой, който ме е попитал.
Вчера посетих водема отново, срещнах много познати лица от форума с други се запознахме, но брега беше пълен и се наложи да ловя на място с дълбочина от 5м, което за пролетно време не е най-удачния вариант.
В новата тема ще го има името на язовира :D
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
nikki_76
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikki_76 »

Страхотни снимки и невероятен риболов,поздрав. :)
Аватар
bo6ko__
новобранец
новобранец

Мнение от bo6ko__ »

chirusa_bg написа:

Здравей колега,
Бисо ти е отговорил много точно, но тъй като въпроса е към мен-

Не съм споменал мястото, защото смятах да го посетя още един път в рамките на седмицата. Въпреки това не съм отказал информация на никой, който ме е попитал.
Вчера посетих водема отново, срещнах много познати лица от форума с други се запознахме, но брега беше пълен и се наложи да ловя на място с дълбочина от 5м, което за пролетно време не е най-удачния вариант.
В новата тема ще го има името на язовира :D

Благодаря за отговора!Наслука :D
Аватар
zaribanask8
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от zaribanask8 »

Уникат си колега много добър улов снимките са страхотни мястото е красиво :smt023

2.4 - Препоръчително е да не ползвате голям брой емотикони в едно мнение ...
sestrata
Викат ми Николаев :)
valentin7203
новобранец
новобранец

Мнение от valentin7203 »

страхотен релакс браво :smt038
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”