Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз съм зависим!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Аз съм зависим!
Казах че съм много зависим от форума
но много позависим съм от риболов, момчета
За мене зависимоста в форума в голяма част идва от темите в МОЯТ РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ,за другите не знам и затова призовявам всички зависими съфорумници да участват активно в този раздел от форума
щото да бъдеме реални ,от всички зависими едва ли неколко споделят за риболовните си излети 

За мене зависимоста в форума в голяма част идва от темите в МОЯТ РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ,за другите не знам и затова призовявам всички зависими съфорумници да участват активно в този раздел от форума

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- кандидат преподавател
Re: Аз съм зависим!
Те това е !!!nikola polizovski написа:Казах че съм много зависим от форумано много позависим съм от риболов, момчета
![]()
За мене зависимоста в форума в голяма част идва от темите в МОЯТ РИБОЛОВЕН ИЗЛЕТ,за другите не знам и затова призовявам всички зависими съфорумници да участват активно в този раздел от форумащото да бъдеме реални ,от всички зависими едва ли неколко споделят за риболовните си излети
Инак и аз съм зависим. Заради този форум , се научих да работя на компютър !!!
Върл Shimano фен!